MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Crisperss wrote:Koleżanki a czy wam stawia się brzuch po jednej stronie? Bo ja już zglupialam... lekarz twierdzi ze to pewnie dziecko mi się wypycha ale to jest nieco inne uczucie...
-
Fipsik wrote:Moja w szczebelkowym spała całe 6 miesięcy, potem 6 miesięcy w turystycznym, a potem już na zwykłym łóżku. Ale znam dzieci, które śpią w łóżeczku szczebelkowym 2, 3 lata, a jedno nawet 4.
No wlasnie, i sama nie wiem. Mąż na początku stycznia wyjeżdża zza granice i wróci na poród. Więc w grudniu musimy kupić rzeczy. Dlatego tak pytam o wybór łóżeczka. Fipsik to krótko Twoja Jagodka spała w łóżeczku. A co myślisz o tym z funkcją tapczanika? -
Malwinka kwestia jakie dziecko jest. Jagoda często śpi w poprzek i wszelkie łóżka dziecięce są dla niej za małe bo maks 80cm mają szerokości więc by albo noga wisiała albo głowa. Ona krąży po łóżku całym, więc musi mieć duże
Szczebelkowe musieliśmy zamienić na turystyczne, bo przez sen raczkowała i waliła głową w szczeble. Z turystycznego wyskakiwała górą przed rokiem, więc trochę to było niebezpieczne Ciekawe czy młody też taki ruchliwy będzie. -
nick nieaktualny
-
Livia spała w łóżeczku do niedawna. czyli mniej więcej na dwa latka kupiliśmy jej łóżko. mimo że to 4w1 było duże porównując do standardowego łóżeczka to i tak wydaje mi się że było jej już ciasno i niewygodnie bo tak hak fipsik pisze, ona często spala w poprzek!
młody odziedziczy łóżeczko po siostrze i pewnie tez będzie w nim max 2 lata -
K@si@85 wrote:Hej dziewczyny
Miała byc coreczka, a bedzie synus, chomikowane ubranka chetnie odsprzedam
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=3143998&order=t -
Malwinka wrote:No wlasnie, i sama nie wiem. Mąż na początku stycznia wyjeżdża zza granice i wróci na poród. Więc w grudniu musimy kupić rzeczy. Dlatego tak pytam o wybór łóżeczka. Fipsik to krótko Twoja Jagodka spała w łóżeczku. A co myślisz o tym z funkcją tapczanika?
-
Hej dziewczyny, wczoraj byłam w galerii by nakupować już pomalutku prezenty na święta, podczas szukania dla mnie odpowiedniego szamponu dostałam ból brzucha jak na okres i czułam jakbym miała kamienie w brzuszku, który ciągnie mi w dół. Myślicie, że to efekt chodzenia ? Powinnam się martwić? Któraś tak miała? Dodam tylko, że jak usiadłam w samochodzie to po jakiś 10 minutach wszystko przeszło..
-
Hej dziweczyny. Czy ktoras moze radzila sie lekarza w zwiazku z tym twardniejacym brzuchem? Mi tez twardnieje i tak jak pisalyscie ze z jednej strony. Jak leze to widze ze unosi sie zawsze prawa strona brzucha. Nie jest to bolesne, czuje wtedy tylko parcie na pecherz. Martwie sie, moze ktoras juz cos wie na ten temat...