MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nadiii wrote:Dziewczyny, dostałam już info od Anushki. Jeśli pozwolicie utworzę listę Mamusiek oczekujących, a później będziemy edytować na te już "rozpakowane". Tylko musiałabym powysyłać Wam zaproszenia do przyjaciółek, abyście podały info o planowanych terminach porodów, płci i imionach jeśli już macie wybrane. Ciężko byłoby przeszukać całe forum by znaleźć info. Zawsze można kogoś dopisać. Chyba, że ktoraś z Was sie nudzi i chciałaby się tym zająć
Nadiii ja jestem oczywiście za. Chwała Tobie za ten krok. Będziesz czuwać nad nami i naszymi malenstwami, taki nasz anioł stróż.
Będę pierwsza, która podaje 20 marca- Igorek. OlawaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 16:02
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj byłam w sklepie z bielizną i chciałam kupić staniki do karmienia. Babeczka powiedziała, że to stanowczo za wcześnie na jego dobór. Najlepiej, abym przyszła dwa tygodnie przed porodem. Akurat w stanik chce zainwestować, bo to są moje cycuszki...nie chce żeby potem były jakieś obwisle. Mam nadzieję, że to tak zadziała.
-
Nadiii wrote:Dziewczyny, dostałam już info od Anushki. Jeśli pozwolicie utworzę listę Mamusiek oczekujących, a później będziemy edytować na te już "rozpakowane". Tylko musiałabym powysyłać Wam zaproszenia do przyjaciółek, abyście podały info o planowanych terminach porodów, płci i imionach jeśli już macie wybrane. Ciężko byłoby przeszukać całe forum by znaleźć info. Zawsze można kogoś dopisać. Chyba, że ktoraś z Was sie nudzi i chciałaby się tym zająć
No I super oczywiście przyjmę zaproszenie ale zeby nie robić problemu
23.03.2017 Piotruś
Warszawa -
nick nieaktualny
-
Nadiii wrote:Część dziewczyn które były od początku w "marcówkach" przeniosło się na drugie prywatne forum, do którego dostęp miały tylko wybrane osoby. Chciały czuć się bardziej prywatnie i komfortowo. Reszta dziewczyn została tutaj i cały czas dochodzą nowe, którym udaje sie znalezc to forum. Na fb jest utworzona grupa marcówek 2017, każdy może sie dołaczyć. Ale to juz całkiem co innego niż belly. Wiadomo jak działa fb. Ja nie dołączałam do grupy na fb
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
--
Mateusz 23.08.2018 [*] 9t+4d -
nick nieaktualny
-
Nadiii wrote:Niestety lista nieuaktualniona. Czekam na info od Anushki i stworzymy nową, aktualną, dziewczyn, które zostały na tym forum.
Wiemy o dwóch rozpakowanych chłopcach z drugiego forum, którzy dzielnie walczyli. Jeden za granicą Konrad, drugi został przewieziony do Gdańska, tylko imię mi umknęło gdzieś. Tylko teraz troche zmartwiłaś tym wpisem. Czyżby coś było nie tak?...
-
Malwinka wrote:Tak pamiętam pierwsze dzieciątko to Konrad, ale drugiego imienia nie pamiętam....mowisz tragicznie? Współczuję strasznie...bardzo mi przykro takie coś słysząc, tym bardziej, że same jesteśmy w ciąży....
W sumie w związku z tym mam do was osobiste pytanie, przepraszam ze pytam, ale nie wiem co mam robić. Mojej nawet dobrej koleżance też przydazyla się "tragedia" trzy miesiące po porodzie. I w przyszłym tygodniu ma być pogrz...nie wiem czy iść.. ..rodzice i ma z mów i, że kobieta w ciąży nie powinna iść, a tym bardziej ze to dziecka pogrz...a sama spodziewam się już niedługo Niuniusia. Sama nie wiem czy dam radę tam pójść, ale to dziecko mojej koleżanki.
Dochodziłabym długo do siebie.
-
nick nieaktualnyQasha wrote:Kate55 po cesarce czuje się dobrze, chciałaby pójść jutro do domu. Leon jest śliczny i silny, walczy dzielnie, rodzice są dobrej myśli, bo mały dostał zastrzyk na płucka zanim się urodził i to mu dużo pomogło.
Trzymajcie dalej kciuki za małego wojownika
-
Na allegro są kocyki, to do czego to się przyda do łóżeczka, wózka? Skoro nie mam wozka to skad mogę wiedzieć jaka duża gondola będzie, żebym mogła zamówić.[/QUOTE]
Gondoly mniej więcej idą w tym samym rozmiarze, ale ten kocyk i tak jest za duży do niej. Chyba że to złożyć i wtedy ok. Ale mi sie wydaje ze ten kocyk bardziej się przydaje żeby na przykład na niego położyć maluszka i on sobie będzie leżeć, bo Ty chociaż znasz ze on czysty wyprany i może go dzidzia buźka dotykać.Malwinka lubi tę wiadomość