X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne MARZEC 2017 :)
Odpowiedz

MARZEC 2017 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2017, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadii jestem za tą listą :)

• Malwinka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadiii wrote:
    Dziewczyny, dostałam już info od Anushki. Jeśli pozwolicie utworzę listę Mamusiek oczekujących, a później będziemy edytować na te już "rozpakowane". Tylko musiałabym powysyłać Wam zaproszenia do przyjaciółek, abyście podały info o planowanych terminach porodów, płci i imionach jeśli już macie wybrane. Ciężko byłoby przeszukać całe forum by znaleźć info. Zawsze można kogoś dopisać. Chyba, że ktoraś z Was sie nudzi i chciałaby się tym zająć

Nadiii ja jestem oczywiście za. Chwała Tobie za ten krok. Będziesz czuwać nad nami i naszymi malenstwami, taki nasz anioł stróż.
    Będę pierwsza, która podaje 20 marca- Igorek. Olawa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 16:02

uch5i09k3eicivpk.png
  • Malwinka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa w lutowkach czy kwietniowkach one jeszcze mają napisane skad sa.

uch5i09k3eicivpk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2017, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terminu nie jestem w stanie podać, bo nie wiem kiedy będę mieć cc, ma to prawdopodobnie być druga połowa marca - syn Leon Cieszyn

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 16:21

• Malwinka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj byłam w sklepie z bielizną i chciałam kupić staniki do karmienia. Babeczka powiedziała, że to stanowczo za wcześnie na jego dobór. Najlepiej, abym przyszła dwa tygodnie przed porodem. Akurat w stanik chce zainwestować, bo to są moje cycuszki...nie chce żeby potem były jakieś obwisle. Mam nadzieję, że to tak zadziała.

uch5i09k3eicivpk.png
  • Inka91 Ekspertka

Wysłany: 1 lutego 2017, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadiii wrote:
    Dziewczyny, dostałam już info od Anushki. Jeśli pozwolicie utworzę listę Mamusiek oczekujących, a później będziemy edytować na te już "rozpakowane". Tylko musiałabym powysyłać Wam zaproszenia do przyjaciółek, abyście podały info o planowanych terminach porodów, płci i imionach jeśli już macie wybrane. Ciężko byłoby przeszukać całe forum by znaleźć info. Zawsze można kogoś dopisać. Chyba, że ktoraś z Was sie nudzi i chciałaby się tym zająć

No I super oczywiście przyjmę zaproszenie ale zeby nie robić problemu

23.03.2017 Piotruś
    Warszawa

• nikafika Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2017, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja podam chociaż zaproszenie tez chętnie przyjme.
    4.03.2017 córka
    Sosnowiec
    Data porodu może się zmienic,bo dzisiaj mam ortopede i w piątek wizytę u gin :)

chloet lubi tę wiadomość

28whskjouhaur8dt.png

lprk8ribnnhp0hqi.png
  • Rubineye Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też przyjmę :)
    18.03.2017 Tymon
    Tychy

29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
    25.02.2017 urodził się Tymon.
    10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2017, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też jestem za :)

dziewczyny a co się zadziało ze tak się stało z Leosiem?

Kark moim zdaniem to dobre argumenty napewno je wykorzystam :) dziękuję CI

• jenny88 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadiii wrote:
    Część dziewczyn które były od początku w "marcówkach" przeniosło się na drugie prywatne forum, do którego dostęp miały tylko wybrane osoby. Chciały czuć się bardziej prywatnie i komfortowo. Reszta dziewczyn została tutaj i cały czas dochodzą nowe, którym udaje sie znalezc to forum. Na fb jest utworzona grupa marcówek 2017, każdy może sie dołaczyć. Ale to juz całkiem co innego niż belly. Wiadomo jak działa fb. Ja nie dołączałam do grupy na fb
    Na fejsie jest grupa marcówek ale tam może dołączyć każdy. Zresztą sporo dziewczyn pisze tam o pier.dołach i tylko ciągle latałyby do szpitala z błahego powodu... A grupa tajna jest zupełnie gdzieś indziej ;)

km5sdf9hw9lfjofs.png
    f2wlanliuanju9mz.png
    km5svcqgwvlx6b9m.png
    f2wlanlibk6qka1b.png

--

Mateusz <3 23.08.2018 [*] 9t+4d :(
  • jenny88 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadiii wrote:
    07.03.2017 - Antoś :) chociaż będę mieć CC ale jeszcze nie wiem kiedy.

km5sdf9hw9lfjofs.png
    f2wlanliuanju9mz.png
    km5svcqgwvlx6b9m.png
    f2wlanlibk6qka1b.png

--

Mateusz <3 23.08.2018 [*] 9t+4d :(
  • linda392 Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2017, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też chętnie przyjmę zaproszenia :-) i fajnie że będziemy mieć taką liste.
    Termin mam na 15.03 i będzie Arturek :-)

2nn3dzu55c7nwce5.png
  • chloet Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś

4.03.2017 córka
    Wrocław

rqkqj11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2017, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    termin z OM 10.03.2017 córcia
    Łódź

• Anita12 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadiii wrote:
    Niestety lista nieuaktualniona. Czekam na info od Anushki i stworzymy nową, aktualną, dziewczyn, które zostały na tym forum.
    Wiemy o dwóch rozpakowanych chłopcach z drugiego forum, którzy dzielnie walczyli. Jeden za granicą Konrad, drugi został przewieziony do Gdańska, tylko imię mi umknęło gdzieś. Tylko teraz troche zmartwiłaś tym wpisem. Czyżby coś było nie tak?...
    Konrad ma się dobrze, dzielny chłopczyk. Drugi, to był Leoś, który nie przeżył:( niestety nie wiem czy mamy na myśli tego samego chłopca.

5djy3e3kz350t8w9.png
    ug37io4p9tkemmkz.png
  • Anita12 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwinka wrote:
    Tak pamiętam pierwsze dzieciątko to Konrad, ale drugiego imienia nie pamiętam....mowisz tragicznie? Współczuję strasznie...bardzo mi przykro takie coś słysząc, tym bardziej, że same jesteśmy w ciąży....
    W sumie w związku z tym mam do was osobiste pytanie, przepraszam ze pytam, ale nie wiem co mam robić. Mojej nawet dobrej koleżance też przydazyla się "tragedia" trzy miesiące po porodzie. I w przyszłym tygodniu ma być pogrz...nie wiem czy iść.. ..rodzice i ma z mów i, że kobieta w ciąży nie powinna iść, a tym bardziej ze to dziecka pogrz...a sama spodziewam się już niedługo Niuniusia. Sama nie wiem czy dam radę tam pójść, ale to dziecko mojej koleżanki.
    Ja bym nie poszła bo mam słabe nerwy. Są takie sytuacje, że trzeba myśleć o sobie, o swoim dziecku. Tylko, że ja jestem bardzo empatyczna. Każda tragedię przeżywam jak własną więc dlatego...
    Dochodziłabym długo do siebie.

5djy3e3kz350t8w9.png
    ug37io4p9tkemmkz.png
  • Malwinka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2017, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    postanowiłam, że nie pójdę. Ja tak samo, zaraz przeżywam jakby to dotyczyło mnie.

Na allegro są kocyki, to do czego to się przyda do łóżeczka, wózka? Skoro nie mam wozka to skad mogę wiedzieć jaka duża gondola będzie, żebym mogła zamówić.

uch5i09k3eicivpk.png
  • Aarizona Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2017, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie tez wieki nie bylo od czasu podziału na rozne fora jakos to zamieszanie mni zniechecilo. Wiedze jednak ze tu nadal zywa dyskusja.
    U mnie Piotruś 28.03 Zgierz

860i2n0aa0kupyp7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2017, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qasha wrote:
    Kate55 po cesarce czuje się dobrze, chciałaby pójść jutro do domu. Leon jest śliczny i silny, walczy dzielnie, rodzice są dobrej myśli, bo mały dostał zastrzyk na płucka zanim się urodził i to mu dużo pomogło.
    Trzymajcie dalej kciuki za małego wojownika :)
    Jeszcze tak niedawno 31.12 dostałyśmy super wiadomość. A teraz.. Serce pęka.. Brak mi słów..

• linda392 Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2017, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Na allegro są kocyki, to do czego to się przyda do łóżeczka, wózka? Skoro nie mam wozka to skad mogę wiedzieć jaka duża gondola będzie, żebym mogła zamówić.[/QUOTE]
    Gondoly mniej więcej idą w tym samym rozmiarze, ale ten kocyk i tak jest za duży do niej. Chyba że to złożyć i wtedy ok. Ale mi sie wydaje ze ten kocyk bardziej się przydaje żeby na przykład na niego położyć maluszka i on sobie będzie leżeć, bo Ty chociaż znasz ze on czysty wyprany i może go dzidzia buźka dotykać.

Malwinka lubi tę wiadomość

2nn3dzu55c7nwce5.png
‹‹ 884 885 886 887 888 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ