MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa piję masę herbaty, bo oprócz wody to jedyny płyn, który mogę przy cukrzycy pić bez oporów. Najlepsze jest to, że mogę tylko zwykłą czarna (no właśnie, która zbyt zdrowa nie jest) albo zwykłą rooibos. Zakaz zielonej i każdej smakowej, a niby zielona taka zdrowa.
W nocy znowu odszedł czop, tym razem taka delikatna kawa z mlekiem, więc chyba powoli Basia się szykuje do wyjścia, może na koniec lutego wyjdzie
Z jednej strony już mnie męczą te mdłości i rozwolnienie, ale z drugiej może to i dobrze, że w domu powolutku rozwarcie rośnie, a na porodówkę zajadę z np 3cm? Tak to sobie tłumaczęcoffee2, klaudia.29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeśłi chodzi o moje dziwne smaki to na początku jadłam kluski na parze z ketchupem co mojej teściowej wydało się dziwne, ale dla mnie cyba zupełnie normalne, no i jeszcze raz jeden jedyny kapustę kiszoną zagryzałam "Grześkiem" i to tyle.
Wózek też mam 2 w 1 plus fotelik Maxi Cosi
wydaje mi się że mam jakieś pojedyńcze skurcze, ale raz na jakiś czas coś złapie potrzyma i puści i tyle, ale to nie jest stawianie się brzucha, ogólnie to chyba szukam jakiegokolwiek objawu zbliżającego się porodu, nawet miałam Was zapytać czy czop śluzowy może być biały? bo dziś miałam jakąś większą ilość czegoś białego o konsystencji no nie wiem serka homogenizowanego może trochę gęstsze ale białe a nie jakieś podbarwione czymś- czy to może być czop? -
nick nieaktualnyaha zapomniałam Arthaney jeśli chodzi o mała to też mam te same obawy co Ty, mała jest mała i starzejące się łożysko a termin też podobny do Twojego, teściową olej a chłopa chyba musisz postawić do pionu, w końcu zaraz jego rola życiowa się zmieni i nie będzie już przede wszystkim synkiem tylko przede wszystkim ojcem !!!
-
nick nieaktualny
-
Nina tez bylam ciekawa jak wyglada ten czop dokladnie i wpisalam sobie w google a potem wybralam opcje obrazy no i teraz powiedzmy mam jakies tam pojecie hehe co do koloru to czytalam jakis artykul, ze jak podbarwiony krwia to znaczy, ze w ciagu max 48 h sie zacznie, a jak bialawy/przezrozysty to roznie moze byc ale ogolnie moze to jeszcze chwilke potrwac
Nina13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyuspokoiłyście mnie z tą herbatą. To nie tak, że w ciąży odżywiam się mega zdrowo i uważam na wszystko, bo nie można dać się zwariować. Ale jakoś tak przez te 3 kubki herbaty dziennie miałam wyrzuty sumienia czy nie szkodzę tym Małej. Ale przecież herbatę piję się od wieków, wszyscy pili i było ok. Tak to już jest jak się człowiek naczyta w necie, a potem wariuje.
-
Nadii dlatego lepiej nie czytać w necie Moim zdaniem trzeba jeść/pić wszystko w rozsądnych proporcjach. Dziś Lewandowaska robiła paczki z batatow i bananów... Nie rozumie do końca tej mody na eko. Jasne są fajne rzeczy,możliwości ale bez przesady, od dwóch pączków, czy herbaty z cytryną jeszcze nikt nie umarł.
Ja mam wózek 2 w 1 od siostry, więc zainwestowalismy w bazę (uzywana) i fotelik z Maxi Cosi. Powiem Wam, że mega wygoda jest z bazą, jak dla mnie rewelacjacoffee2 lubi tę wiadomość
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
nick nieaktualny
-
Nina13, jakoś mam już wbite w moją teściową. Stwierdziłam, że z nią żyć nie będę.
Teraz dla mnie jest najważniejsze byśmy mimo wszystko się kochali i tworzyli rodzinę dla naszego serduszka Lily, i nie pozwolę by ktoś mógł to odebrać a już na pewno nie jego Matka.
W sumie, Lila może być mała, bo ja aż taka mega wysoka nie jestem 168cm, a mój ma 175cm. Ale jak to mówi moja mama, ' Lila będzie za babcią ', a co prawda moja mama szczuplutka i niska więc może się to sprawdzi, hehe. Już gada do brzuszka, że babcia czeka a potem Lila mnie kopie po żebrach.. Ahh. Słodki ból
Wczoraj na wizycie dostałam PLAN PORODU, do szpitala który mam skserować, i jak dotrwam do następnej wizyty przynieść im ksero a sobie zostawić oryginał do porodu.
Ciekawe ile z tego ' Planu ', będzie przestrzegane podczas porodu...
Nina13 lubi tę wiadomość
-
ewa81 wrote:Oj Madzia nie przesadzaj, że pączki zjadłaś . Od czasu do czasu nie zaszkodzi .
Widziałam w necie te eko pączki Lewandowskiej...masakra
A mam gorsze dni ost.....klaudia.29, coffee2 lubią tę wiadomość