MARZEC 2017 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia88 wrote:Zjadlam 3 pączki! !!
Glupia ja....
Dosc ze dupa wielka...to teraz wyrzuty....
I jest mi zle...od 2 dni..jest mi zle... -
coffee2 wrote:My bylismy nastawieni na 3w1 ale suma sumarum kupilismy 2w1 i dodatkowo fotelik. Co do spacerowki to jak na razie mi sie podoba i w dwoch kierunkach mozna ja ustawiac, wiec na chwile obecna jestem zadowolona a co do fotelikow, to jak najbardzie z atestami ale wierzcie mi, ze warto poczytac troche o nich co by nie przeplacic, a dlaczego? bo czesto placi sie dodatkowe stowki za jakas jedna funkcje badz atest, ktory Wam sie nie przyda, My przykladowo zaoszczedzilismy ok 400 zl chociaz Pan w sklepie byl bardzo przekonujacy A fotelik i tak maksymalnie po roku trzeba zmienic na nowy, to takie moje przemyslenia
Zostalo nam z corcia planowo 3 tyg do porodu ale cos mi sie wydaje, ze odbedzie sie to szybciej
Robicie Kochane dzis, cos na tlusty czwartek? Ja zaraz zabieram sie za paczki(drugi raz w zyciu, mam nadzieje, ze chociaz teraz wyjda ) Trzymajcie kciuki
To jaki fotelik kupiliscie? Na necie czy w sklepie? -
klaudia.29 wrote:Oj jak ja to rozumiem. Co prawda zjadlam 1 paczka po ktorym bylo mi baaardzo zle ale ogolnie srednio sie dzis czuje... koncowka ciazy daje w kosc... prasuje ubranka na raty ... bo ledwo stoje przy desce ;/ masakra jakas
Doskonale Cię rozumiem. Mam jeszcze trochę roboty do porodu. Tylko co wstanę porobie w zolwim tempie godzinkę czy dwie i na tym się kończy. Brzuch twardnieje, słabo mi, zaczyna mnie mulic. Wogole od trzech dni w nocy się budzę bo mi nie dobrze...dziwne uczucie. -
Malwinka adaptery sa potrzebne do zamocowamia fotelika na wozku, kupuje sie pod konkretny model jaki wybierzesz.Np. mozesz kupic wozek tako i do stelaza dokupuje sie adaptery pasujace np do fotelika cybexa. Baze montuje sie w samochodzie za pomoca ISOFIXA (takich metalowych zaczepow ukrytych w siedzeniach samochodow- trzeba sie wczesniej dowiedziec czy nasz samochod ma w wyposazeniu ISOFIX) fotelik tylko wklada sie na baze, na taki jakby klik(zatrzask), i nie trzeba go za kazdym razem montowac pasami. Jest to duzo wygodniejszy sposob choc duzo drozszy. Bo fotelik z baza juz jest sporo wiekszym kosztem. Ale wszyscy ktorzy korzystaja z bazy zachwalaja wygode i bezpieczenstwo. Ja bede miec fotelik bez bazy, zabezpieczany za kazda jazda pasem. Nie decyduje sie na baze.
A samopoczucie w ostatnich tygodniach... hmm;/ jest to dosc wyczerpujacy okres.. Ale juz niebawem;) odpoczywaj jak najwiecej,) Tez sie staram na tyle.ile.moge.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 17:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja bym mogła jeść pączki codziennie
U mnie 36 tc, 2 dzień syn waży prawie 3 kg, szyjka się skraca, jest miękka ale większych oznak porodu brak. Na sZczęście nie mam Gbs-u.
klaudia.29, ewa81, coffee2 lubią tę wiadomość
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
nick nieaktualnykladia coffee dzięki za odpowiedź,
Arthaney z Twoim facetem nie jest tak źle - wygląda całkiem całkiem :p
I powiem Wam ze mam taki problem że ochraniacz nie mieści mi się jednocześnie z materacem , kurcze nie wiem jak to wytłumaczyć po prostu jak łóżeczko jest na najwyższym poziomie tzn ta podłoga tak jakby to ochraniacz wystaje do góry a wepchnąć się go nie da bo gąbka jest za gruba no i dupa- nie będzie ochraniacza...
No i ta pościel 135x100 wydaje się być za duża -
Ja w niedziele idę do szpitala na badania..
Paciorkowiec, morfologia i grupa krwi. Mam nadzieje że zrobią mi to i będę mogła iść do domu, bo nie uśmiecha mi się cały dzień za wynikami siedzieć bezczynnie.. A jeszcze zbyt długo siedzieć nie mogę bo już kręgosłup boli... -
Nina, ten ochraniacz możliwe że przyda Ci się później jak dziecko podrosnie i opuscisz poziom łóżeczka. Mi przy straszaku przydaje się teraz wyższy
A pościeli to też się nie używa raczej orzy noworodku. Ja używałam kocykow, a niektórzy na tym etapie stosują np śpiworek. Zależy czy dziecko będzie lubić być krepowane czy nie.Nina13, coffee2 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny