X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2025 🤱
Odpowiedz

Marzec 2025 🤱

Oceń ten wątek:
  • monii00 Autorytet

Wysłany: 21 lutego, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abilify05 wrote:
    Monii czy obrzęki same zeszly? Czy coś stosowałas?
    Same schodzą, powinny do 2 tygodni tak ginka mówiła przy obchodzie. Robiłam zimne prysznice, spałam z nogami w górze a jedna dziewczyna z sali polecała maść z kasztanowca bo ona miała długo po cc. Mi schodzi powoli. Niestety hormony robią swoje

Abilify05 lubi tę wiadomość

👧 29 l. 🧔‍♂️ 34 l. 👶🏻💙

age.png
  • Majania Ekspertka

Wysłany: 21 lutego, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w ciąży donoszonej. Mam nadzieję, że syneczek nie będzie długo nas trzymał gotowości 😅
    Miałam dzisiaj bardzo realistyczny sen, że wstałam i zaczęły odchodzić wody, ale w tym śnie byłam tak fantastycznie spokojna, jeszcze sobie coś odkładałam do torby i dopiero potem na spokojnie pojechaliśmy do szpitala, ale sen się skończył zanim się dziecko urodziło 😉😉

Abilify05, monii00 lubią tę wiadomość

preg.png
  • Abilify05 Autorytet

Wysłany: 21 lutego, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majania może koniec końców w realnym życiu też tak będzie, że będziesz spokojna :) myślę że jak zaczyna się akcja to zamiast biegać wokół i rwać włosy z głowy, kobiety zachowują spokój, opanowanie i są gotowe do działania 😁😁 raczej ta druga strona rwie włosy 🤣

Starania od 09.2018
    💗31 lat, PCOS, nietolerancja glukozy, cykle bezowulacyjne
    mutacja PAI-1 4G heterozygotyczny i MTHFR_677C>T homozygotyczny
    stymulacja Lamettą i Clo ❌
    06.2019 Jajowody drożne ✔
    06.2019 Histeroskopia zwiadowcza - bez patologii✔
    🧬02.2020 Gameta Gdynia
    10.2020-1 IUI❌| 11.2020-2 IUI💪 10 t.c.-<3 przestało bić | 03.2021-3 IUI❌| 04.2021-4 IUI💪
    06.2024 naturalny cud ❤️
    I beta 13 - II beta 38 - III beta 115
    progesteron 30
    preg.png
  • Majania Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję, że uda mi się zachować spokój i trzeźwy umysł do końca, czuję się lepiej przygotowana niż do pierwszego porodu. Wiem jakich błędów nie chce popełnić, a jak wyjdzie? Zobaczymy....
    W pierwszym porodzie byłam owszem spokojna, ale tak samo zdezorientowana, wystraszona i niepewna. Nie umiałam się postawić personelowi, który niestety nie był zbyt dobry. Takze mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej.

preg.png
  • Olaa..32 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry 🤗

Moni te obrzęki to u mnie w rodzinie każda kobieta miała po CC, ja po naturalnym nie miałam, ale właśnie często te obrzęki występują, zmiana hormonów robi swoje

My dalej w dwupaku, dzisiaj zaczynam skakać na piłce, może coś się ruszy więcej 😆

Miłego dnia ☺️

21.10.2024 - 21t połówkowe, 403g szczęścia, potwierdzona dziewczynka 🩷

28.08.2024 - 13t2d prenatalne, ryzyko niskie, prawdopodobnie 🩷

08.07.2024 - 5t+6d (według USG) mamy zarodek z ❤️

06.2024 - ⏸️

05.2024 - 6tc 👼🏻💔

02.11.21 - 38+4tc 54cm i 3120g 👶🏻💙

07.2019 - 6tc 👼🏻💔

preg.png
‹‹ 623 624 625 626 627
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ