Marzec 2025 🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Abilify05 wrote:Monii czy obrzęki same zeszly? Czy coś stosowałas?
Abilify05 lubi tę wiadomość
-
Witam się w ciąży donoszonej. Mam nadzieję, że syneczek nie będzie długo nas trzymał gotowości 😅
Miałam dzisiaj bardzo realistyczny sen, że wstałam i zaczęły odchodzić wody, ale w tym śnie byłam tak fantastycznie spokojna, jeszcze sobie coś odkładałam do torby i dopiero potem na spokojnie pojechaliśmy do szpitala, ale sen się skończył zanim się dziecko urodziło 😉😉Abilify05, monii00 lubią tę wiadomość
-
Majania może koniec końców w realnym życiu też tak będzie, że będziesz spokojna
myślę że jak zaczyna się akcja to zamiast biegać wokół i rwać włosy z głowy, kobiety zachowują spokój, opanowanie i są gotowe do działania 😁😁 raczej ta druga strona rwie włosy 🤣
Starania od 09.2018
💗31 lat, PCOS, nietolerancja glukozy, cykle bezowulacyjne
mutacja PAI-1 4G heterozygotyczny i MTHFR_677C>T homozygotyczny
stymulacja Lamettą i Clo ❌
06.2019 Jajowody drożne ✔
06.2019 Histeroskopia zwiadowcza - bez patologii✔
🧬02.2020 Gameta Gdynia
10.2020-1 IUI❌| 11.2020-2 IUI💪 10 t.c.-przestało bić | 03.2021-3 IUI❌| 04.2021-4 IUI💪
06.2024 naturalny cud ❤️
I beta 13 - II beta 38 - III beta 115
progesteron 30
-
Mam nadzieję, że uda mi się zachować spokój i trzeźwy umysł do końca, czuję się lepiej przygotowana niż do pierwszego porodu. Wiem jakich błędów nie chce popełnić, a jak wyjdzie? Zobaczymy....
W pierwszym porodzie byłam owszem spokojna, ale tak samo zdezorientowana, wystraszona i niepewna. Nie umiałam się postawić personelowi, który niestety nie był zbyt dobry. Takze mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej. -
Dzień dobry 🤗
Moni te obrzęki to u mnie w rodzinie każda kobieta miała po CC, ja po naturalnym nie miałam, ale właśnie często te obrzęki występują, zmiana hormonów robi swoje
My dalej w dwupaku, dzisiaj zaczynam skakać na piłce, może coś się ruszy więcej 😆
Miłego dnia ☺️ -