Marzec 2025 🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Abilify05 wrote:Monii czy obrzęki same zeszly? Czy coś stosowałas?
Abilify05 lubi tę wiadomość
-
Witam się w ciąży donoszonej. Mam nadzieję, że syneczek nie będzie długo nas trzymał gotowości 😅
Miałam dzisiaj bardzo realistyczny sen, że wstałam i zaczęły odchodzić wody, ale w tym śnie byłam tak fantastycznie spokojna, jeszcze sobie coś odkładałam do torby i dopiero potem na spokojnie pojechaliśmy do szpitala, ale sen się skończył zanim się dziecko urodziło 😉😉Abilify05, monii00, maglew lubią tę wiadomość
-
Majania może koniec końców w realnym życiu też tak będzie, że będziesz spokojna
myślę że jak zaczyna się akcja to zamiast biegać wokół i rwać włosy z głowy, kobiety zachowują spokój, opanowanie i są gotowe do działania 😁😁 raczej ta druga strona rwie włosy 🤣
Starania od 09.2018
💗31 lat, PCOS, nietolerancja glukozy, cykle bezowulacyjne
mutacja PAI-1 4G heterozygotyczny i MTHFR_677C>T homozygotyczny
stymulacja Lamettą i Clo ❌
06.2019 Jajowody drożne ✔
06.2019 Histeroskopia zwiadowcza - bez patologii✔
🧬02.2020 Gameta Gdynia
10.2020-1 IUI❌| 11.2020-2 IUI💪 10 t.c.-przestało bić | 03.2021-3 IUI❌| 04.2021-4 IUI💪
06.2024 naturalny cud ❤️
-
Mam nadzieję, że uda mi się zachować spokój i trzeźwy umysł do końca, czuję się lepiej przygotowana niż do pierwszego porodu. Wiem jakich błędów nie chce popełnić, a jak wyjdzie? Zobaczymy....
W pierwszym porodzie byłam owszem spokojna, ale tak samo zdezorientowana, wystraszona i niepewna. Nie umiałam się postawić personelowi, który niestety nie był zbyt dobry. Takze mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej.Martynka.98, monii00, Abilify05 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry 🤗
Moni te obrzęki to u mnie w rodzinie każda kobieta miała po CC, ja po naturalnym nie miałam, ale właśnie często te obrzęki występują, zmiana hormonów robi swoje
My dalej w dwupaku, dzisiaj zaczynam skakać na piłce, może coś się ruszy więcej 😆
Miłego dnia ☺️Katri94, Martynka.98, monii00 lubią tę wiadomość
-
Majania wrote:Mam nadzieję, że uda mi się zachować spokój i trzeźwy umysł do końca, czuję się lepiej przygotowana niż do pierwszego porodu. Wiem jakich błędów nie chce popełnić, a jak wyjdzie? Zobaczymy....
W pierwszym porodzie byłam owszem spokojna, ale tak samo zdezorientowana, wystraszona i niepewna. Nie umiałam się postawić personelowi, który niestety nie był zbyt dobry. Takze mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej.to okropne, że oni to wykorzystują.
Martynka.98 lubi tę wiadomość
Starania od 09.2018
🧬02.2020 Gameta Gdynia
10.2020-1 IUI❌| 11.2020-2 IUI💪 10 t.c.-przestało bić | 03.2021-3 IUI❌| 04.2021-4 IUI💪
06.2024 naturalny cud ❤️
-
Mam dość, syn znowu chory, 1,5 tyg w przedszkolu nie był, bo kaszlał i miał katar, już mu prawie przeszło, od poniedziałku miał wrócić do przedszkola. Wczoraj pojechał do dziadków i wrócił dzisiaj z gorączką... Męża dwa dni bolało gardłono miał katar, dzisiaj już się czuje lepiej, za to ja czuję, że mnie zaczyna w gardle drapać 🙁 nosz urwał nać! Mam po dziurki w nosie tych chorób...
Martynka.98 lubi tę wiadomość
-
Majania wrote:Mam dość, syn znowu chory, 1,5 tyg w przedszkolu nie był, bo kaszlał i miał katar, już mu prawie przeszło, od poniedziałku miał wrócić do przedszkola. Wczoraj pojechał do dziadków i wrócił dzisiaj z gorączką... Męża dwa dni bolało gardłono miał katar, dzisiaj już się czuje lepiej, za to ja czuję, że mnie zaczyna w gardle drapać 🙁 nosz urwał nać! Mam po dziurki w nosie tych chorób...
Okropne są te choroby teraz, ciągle coś, ile można 😭 ja też chora,
Oby maluch jak najszybciej się wykurował 🤞🩵 10.03.2025, 10:30, 38+3 Beniamin -
Dzień dobry 😘
Zdrówka kochane dla was współczuje tych chorób nawracających, mój siostrzenic co chwilę chory też co wyzdrowieje to znowu katar i tak w kółko ma.
Niech już ten czas mija grypowy 🙄
🌸Olaa..32 powodzenia w efektach 😁🤭
Ja pomału wstaje trzeba coś zjeść mój jedzie grać mecz a ja już schizuje 🫣😅 bóle okresowe jakieś mam znowu.
Miłego dnia wam kochane ❤️😘Martynka.98 lubi tę wiadomość
-
Helloo ♥️
Ja już w szpitalu, jutro poznam córkę ♥️
Strasznie się stresuję tym cc i w ogóle wszystkim że chyba dziejsze noc będzie przepłakana 😂
Trzymajcie kciuki 🥹Katri94, Martiiii, maglew, Kasiula09, tasera, Abilify05, Martynka.98, Agula31, eliz lubią tę wiadomość
-
Balbinka8 wrote:Helloo ♥️
Strasznie się stresuję tym cc i w ogóle wszystkim że chyba dziejsze noc będzie przepłakana 😂
Trzymajcie kciuki 🥹
Kciuki kochana mocne🥹❤️ jesteśmy z Tobą, przytulisz córeczkę wkoncu 🥰 -
Dobry wieczór 🙂
@Majania gratulacje donoszonej ciąży ❤️ jesteś już bogatsza o nowe doświadczenia i wiesz jak to powinno wyglądać więc będzie lepiej. Jak w Twoim śnie to było u mnie 😅 zdrówka dla Was, u mnie mąż też chory zapalenie zatok, ale już mu przechodzi. Mały też miał jednego gila w nosie i pryskam mu solą fizjologiczną 🫤
@Olaa..32 kobita na sali miała po sn też obrzęki więc nie ma chyba reguły 🤔 nie no na piłce to Ty nie skacz tylko ćwicz 😅
@Katri94 bóle okresowe to nic w porównaniu z porodowymi 🤭
@Balbinka8 trzymam kciuki za Was i żebyście jak najszybciej doszły do siebie po cc ✊️🍀 daj znać jak się czujesz, gdy będziesz już po 😊Martynka.98, Katri94 lubią tę wiadomość
-
Syn ma grypę typu A, fantastycznie po prostu 🤦♀️ ja nigdy grypy nie miałam, jeśli miałam to przechodziłam na tyle łagodnie, że nie wiedziałam że ją mam. Pozostaje mi więc mieć nadzieję, że może się nie zarażę 🙉
Najlepsze jest to, że nie mamy pomysłu skąd mu się ta grypa wzięła, bo od prawie dwóch tygodni w przedszkolu nie był, do sklepów z nami nie chodzi, siedział albo w domu, albo u dziadków, którzy są zdrowi 🙈 -
Majania wrote:Mam dość, syn znowu chory, 1,5 tyg w przedszkolu nie był, bo kaszlał i miał katar, już mu prawie przeszło, od poniedziałku miał wrócić do przedszkola. Wczoraj pojechał do dziadków i wrócił dzisiaj z gorączką... Męża dwa dni bolało gardłono miał katar, dzisiaj już się czuje lepiej, za to ja czuję, że mnie zaczyna w gardle drapać 🙁 nosz urwał nać! Mam po dziurki w nosie tych chorób...
Współczuję naprawdę. Wiem, że ciężko czasem że zdrowym dzieckiem, a co dopiero chorym. Mój też dziś gorączkuje, właściwie od nocy. Ale grzeczny jest, tyle że senny i bez apetytu. Też miał iść jutro do przedszkola, zobaczymy jak we wtorek. Akurat te chorobska gdzie zaraz noworodek w domu będzie, ale co zrobić.Starania od 09.2018
🧬02.2020 Gameta Gdynia
06.2024 naturalny cud ❤️
-
Balbinka trzymam kciuki! Powodzenia ♥️
Majania teraz dopiero przeczytałam o grypie. Byliście u lekarza, coś przepisał? Pełno teraz tego typu A...Starania od 09.2018
🧬02.2020 Gameta Gdynia
06.2024 naturalny cud ❤️
-
Balbinka trzymam mocno kciuki, a jednocześnie zazdroszczę że już poznasz córeczkę ♥️ daj znać jak już będziesz miała ochotę jak się czujesz
Katri u mnie te bóle okresowe to były największe jak się wzięłam porządnie za ćwiczenia na piłce, i piłka juz poszła w kąt, ja zamiast wywoływać akcje to chyba będę robić wszystko żeby nic się nie działo 🤣 teraz w nocy wkładam między nogi poduszkę taka sztywna żeby miednica była równo i jeny jaka ulga
Monii mam nadzieję że to tylko taki pojedynczy gilunek i nic Mikołajkowi się nie rozkręci, i nie strasz! Bo ja już sram po gaciach przed tym porodem 😂 🚩
Majania, jeny akurat na końcówce, to taki stres musi być, mam nadzieję że się nie rozchorujesz a to cholerstwo to chyba już wszędzie wisi w powietrzu 🥺Katri94 lubi tę wiadomość
-
Balbinka8 wrote:Helloo ♥️
Trzymajcie kciuki 🥹👩🏼31👨🏻🦰32
03.24 AMH 0,69🫣
Plemniki o prawidłowej budowie <4%
04.24 stymulacja + suplementy
29.04.24 IVF 💔
23.05 mezoterapia jajników
12.07 ⏸️
29.07 7+1, 1,1 cm ❤️
05.08 8+1, 1,75 cm ❤️
19.08 10+1 3,1 cm ❤️
02.09 12+1 5,6 cm 🧬NIFTY niskie ryzyka, ryzyko preeklampsji 1:56, dziewczynka 🩷
23.09 15+1 11,8 cm 🩷