Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj w Biedronce lovela 1 plus 1
Daga121222, Kokosq lubią tę wiadomość
-
Ja mam rożek po starszych chłopcach,do tego też zawijalismy w duże otulacze jak burrito 😄
Na ciemieniuche po prostu olej migdałowy przed kąpielą, wyczesać szczotką i umyć - nam się to sprawdziło
Daga121222 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny przejrzałam prawie 11 reklamówek ciuchów i powiem Wam że nigdy wiecej
mysle, że lepsza opcja kupowac na vinted przecena albo pepco
z tych 7 toreb doalownie kilka rzeczy sie do uzytku moze uzbiera sie 1 reklamówka.
Moja kuzynka druga tez chciała mi dac ciuchy i własnie dzisiaj jej napisałam, że dziekuję ale nie chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada, 11:35
-
To jest minus takich prezentów niestetyZOSIA88 wrote:Dziewczyny przejrzałam prawie 11 reklamówek ciuchów i powiem Wam że nigdy wiecej
mysle, że lepsza opcja kupowac na vinted przecena albo pepco
z tych 7 toreb doalownie kilka rzeczy sie do uzytku moze uzbiera sie 1 reklamówka.
Moja kuzynka druga tez chciała mi dac ciuchy i własnie dzisiaj jej napisałam, że dziekuję ale nie chce
miałam tak przy Franku. Koleżanka mi podesłała rzeczy po swoim synu ja się ucieszyłam na 90 procent tej paki wylądowało w kontenerze bo ona pozbyła się po prostu szmat. Albo dziura albo plamy albo po prostu brzydkie.
Na ciemieniuche polecam oliwkę i czesanie -
Mój mąz zszokowany że z tyle reklamówek tylko 1 wybrałam z tych 11
na dodatek zapytalam.sie co mam zrobić z tymi ciuszkami jak wyrośnie czy bwdzie chciala to z powrotem a ona napisala ze ładne rzeczy mam zostawić i napisałam jej tez to że jak wyrośnie to albo chciałabhm jej go oddac albo wyrzucić bo nie mam miejsca na magazynowanie to nic mi nie odpisała
Powiem szczerze narobiłam sobie problemu z tym myslalam ze da mi jakies rozmiary 56 , 62 ,68 ale najwiecej jest 74 ,80 a najmniej wlasnie takich najmniejszych podejrzewam, że sobie zostawiła właśnie te najmniejsze no trudno nauczka dla mnie kosztowało mnie to az 2 paczki pampersów
-
Teraz pisałam tez z kuzynką która, równiez chciała mi takie dary dać
i napisałam że dziekuje ale dostalam bardzo dużo ubranek a ona jakie rozmoary bo ona chciała mi dac takie powyżej roku
i powiem Wam ja doslownie zawalona bylabym tymi ubrankami a jeszcze przecież córkę mam
-
ZOSIA88 wrote:Teraz pisałam tez z kuzynką która, równiez chciała mi takie dary dać
i napisałam że dziekuje ale dostalam bardzo dużo ubranek a ona jakie rozmoary bo ona chciała mi dac takie powyżej roku
i powiem Wam ja doslownie zawalona bylabym tymi ubrankami a jeszcze przecież córkę mam 
Ale po co Ci teraz ubranka powyżej roku? Ludzie czasem maja dziwne myślenie -
Jednorożec89 wrote:Ale po co Ci teraz ubranka powyżej roku? Ludzie czasem maja dziwne myślenie
No właśnie po nic… ludzie chcą się pozbyć problemu i zagracają innym dom. Ja takich prezentów nie przyjmuję, jeszcze śmieszniej jak ktoś z rodziny przyjmie w twoim imieniu i „ale co ja mam z tym zrobić, co ja mam tej osobie powiedziec” 😂 Nie ze mną takie numery
-
Ja przyjmuję ubranka jak ktoś mi daje. Odkładam większe i używam kiedy przyjdzie czas. Jak są brudne czy dziurawe to wyrzucam. Sama oddawałam po synu i teraz nie mam ale dawałam uprane i raczej całe ale zawsze jak coś się składa to i oddaje to liczę się z tym, że ktoś sobie to przejrzy i zostawi to co się spodoba.
-
Masakra jak ktoś chce się po prostu czegoś pozbyć nie patrząc na to czy drugiej osobie się to przyda 😒 pamiętam jak urodziła się córka i złożyła nam wizytę chrzestna męża z kilkoma torbami ubrań w rozmiarze od 104 wzwyż i do tego część mocno zabrudzona🥲 wszystko poszło do kontenera bo gdzie ja mam to niby trzymać przez tyle lat 🤷🏼♀️
-
Fajne jest takie zachowanie: od czasu do czasu moja szwagierka pyra czy chce coś dla Jasia, dla Jasia zawsze chce bo on potwornie niszczy ubrania. Ona zawsze przynosi te rzeczy z komentarzem żebym zobaczyła co chce a resztę jej oddała
Sagi lubi tę wiadomość
-
Tylko ze ja wiekszosc tych rzeczy bym wywaliłaArga wrote:Ja przyjmuję ubranka jak ktoś mi daje. Odkładam większe i używam kiedy przyjdzie czas. Jak są brudne czy dziurawe to wyrzucam. Sama oddawałam po synu i teraz nie mam ale dawałam uprane i raczej całe ale zawsze jak coś się składa to i oddaje to liczę się z tym, że ktoś sobie to przejrzy i zostawi to co się spodoba.
ale nie bede twgo ruszac bo chce je z powrotem juz nie pojde na takie coś
sama znalazlam teraz wiecej ciuszków po córce ktore kupowałam różne. Co innego jak osoba powie ze wezcie sobie co potrzebne zachowajcie a co nie to wywalcie. Wole miec jednak tych ciuchow mniej. Okazuje sie, że obce kobiety daly mi te najpotrzebniejsze rzeczy kilka bodziaków dosłownie nie zniszczonych
i w rozmiarach które potrzebuje nie myslałam ,że dostane takie na rok
-
Powiedzcie mi macie skurcze bh? U mnie dzisiaj pierwszy raz się pokazały i nie wiem co myśleć
-
Jeszcze nie mam. W poprzednich ciążach miałam ale nie były jakieś męczące ani długie i wydaje mi się, że raczej w 3 trymestrze.Jednorożec89 wrote:Powiedzcie mi macie skurcze bh? U mnie dzisiaj pierwszy raz się pokazały i nie wiem co myśleć
A coś cię niepokoi? Mi dziś po spacerze z psem strasznie spiął się brzuch bo wariatka się wyrywa, eh. -
No z tymi ubrankami to niektórzy nie przemyślą 🙄 ja co prawda jak dostałam od siostry ubranka to w rozmiarze 56 i 62, sama przebrała te ubranka, a resztę wyrzuciła, jeśli coś się nie doprało. I powiedziała, że co nam się nie spodoba to po prostu żebyśmy wyrzucili.
👱🏻♀️30🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od 02.2023
2025 2xIUI ❌
28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️
Córeczka 🩷
20+5 - 382 g
26+0 - 964 g
29+2 - 1400 g
⏳02.01 ➡️ KTG
⏳12.01 ➡️ III prenatalne
⏳21.01 ➡️ wizyta

-
Ja mam już od jakiegoś czasu, dlatego Pani dr kazała mi brać 3 x dziennie magnez. Ale jak sprawdzała szyjkę po 4 tygodniach to wszystko było dobrze, więc na szczęście te skurcze mi nie zaszkodziły. Organizm zaczyna powoli się przygotowywać 🫣Jednorożec89 wrote:Powiedzcie mi macie skurcze bh? U mnie dzisiaj pierwszy raz się pokazały i nie wiem co myśleć
👱🏻♀️30🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od 02.2023
2025 2xIUI ❌
28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️
Córeczka 🩷
20+5 - 382 g
26+0 - 964 g
29+2 - 1400 g
⏳02.01 ➡️ KTG
⏳12.01 ➡️ III prenatalne
⏳21.01 ➡️ wizyta

-
Nie, po prostu zaskoczyło mnie ze juz. W poprzednich ciążach je miałam nawet kilka razy dziennie ale dopiero po 30 tygodniuArga wrote:Jeszcze nie mam. W poprzednich ciążach miałam ale nie były jakieś męczące ani długie i wydaje mi się, że raczej w 3 trymestrze.
A coś cię niepokoi? Mi dziś po spacerze z psem strasznie spiął się brzuch bo wariatka się wyrywa, eh. -
Trudno jakoś bede musiała przeboleć te ubranka

Dziewczyny powiedzcie mi czy macie dostawkę ?
Mam łóżeczko z ikei ale zastanawiam się jednak nad dostawką a najlepiej, czymś takim abym mogła przemieszczać się po pokojach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada, 20:20
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH