Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj w Biedronce lovela 1 plus 1
Daga121222, Kokosq lubią tę wiadomość
-
Ja mam rożek po starszych chłopcach,do tego też zawijalismy w duże otulacze jak burrito 😄
Na ciemieniuche po prostu olej migdałowy przed kąpielą, wyczesać szczotką i umyć - nam się to sprawdziło
Daga121222 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny przejrzałam prawie 11 reklamówek ciuchów i powiem Wam że nigdy wiecej
mysle, że lepsza opcja kupowac na vinted przecena albo pepco
z tych 7 toreb doalownie kilka rzeczy sie do uzytku moze uzbiera sie 1 reklamówka.
Moja kuzynka druga tez chciała mi dac ciuchy i własnie dzisiaj jej napisałam, że dziekuję ale nie chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:35
-
To jest minus takich prezentów niestetyZOSIA88 wrote:Dziewczyny przejrzałam prawie 11 reklamówek ciuchów i powiem Wam że nigdy wiecej
mysle, że lepsza opcja kupowac na vinted przecena albo pepco
z tych 7 toreb doalownie kilka rzeczy sie do uzytku moze uzbiera sie 1 reklamówka.
Moja kuzynka druga tez chciała mi dac ciuchy i własnie dzisiaj jej napisałam, że dziekuję ale nie chce
miałam tak przy Franku. Koleżanka mi podesłała rzeczy po swoim synu ja się ucieszyłam na 90 procent tej paki wylądowało w kontenerze bo ona pozbyła się po prostu szmat. Albo dziura albo plamy albo po prostu brzydkie.
Na ciemieniuche polecam oliwkę i czesanie -
Mój mąz zszokowany że z tyle reklamówek tylko 1 wybrałam z tych 11
na dodatek zapytalam.sie co mam zrobić z tymi ciuszkami jak wyrośnie czy bwdzie chciala to z powrotem a ona napisala ze ładne rzeczy mam zostawić i napisałam jej tez to że jak wyrośnie to albo chciałabhm jej go oddac albo wyrzucić bo nie mam miejsca na magazynowanie to nic mi nie odpisała
Powiem szczerze narobiłam sobie problemu z tym myslalam ze da mi jakies rozmiary 56 , 62 ,68 ale najwiecej jest 74 ,80 a najmniej wlasnie takich najmniejszych podejrzewam, że sobie zostawiła właśnie te najmniejsze no trudno nauczka dla mnie kosztowało mnie to az 2 paczki pampersów
-
Teraz pisałam tez z kuzynką która, równiez chciała mi takie dary dać
i napisałam że dziekuje ale dostalam bardzo dużo ubranek a ona jakie rozmoary bo ona chciała mi dac takie powyżej roku
i powiem Wam ja doslownie zawalona bylabym tymi ubrankami a jeszcze przecież córkę mam
-
ZOSIA88 wrote:Teraz pisałam tez z kuzynką która, równiez chciała mi takie dary dać
i napisałam że dziekuje ale dostalam bardzo dużo ubranek a ona jakie rozmoary bo ona chciała mi dac takie powyżej roku
i powiem Wam ja doslownie zawalona bylabym tymi ubrankami a jeszcze przecież córkę mam 
Ale po co Ci teraz ubranka powyżej roku? Ludzie czasem maja dziwne myślenie -
Jednorożec89 wrote:Ale po co Ci teraz ubranka powyżej roku? Ludzie czasem maja dziwne myślenie
No właśnie po nic… ludzie chcą się pozbyć problemu i zagracają innym dom. Ja takich prezentów nie przyjmuję, jeszcze śmieszniej jak ktoś z rodziny przyjmie w twoim imieniu i „ale co ja mam z tym zrobić, co ja mam tej osobie powiedziec” 😂 Nie ze mną takie numery
-