X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Go0cha Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj w Biedronce lovela 1 plus 1

Daga121222, Kokosq lubią tę wiadomość

Gośka 34, Marcin 38.
    Córka Eliza 11.2023
    Kolejne malenstwo w drodze. Termin na 03.2026

18+4. 270 gram szczęścia najprawdopodobniej 🩷

21+4. 433 gram milosci- to już pewne dziewczynka 🩷

22+4. 547 gram bobasa 🩷

preg.png
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam rożek po starszych chłopcach,do tego też zawijalismy w duże otulacze jak burrito 😄
    Na ciemieniuche po prostu olej migdałowy przed kąpielą, wyczesać szczotką i umyć - nam się to sprawdziło

Daga121222 lubi tę wiadomość

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przejrzałam prawie 11 reklamówek ciuchów i powiem Wam że nigdy wiecej :/ mysle, że lepsza opcja kupowac na vinted przecena albo pepco :D z tych 7 toreb doalownie kilka rzeczy sie do uzytku moze uzbiera sie 1 reklamówka.
    Moja kuzynka druga tez chciała mi dac ciuchy i własnie dzisiaj jej napisałam, że dziekuję ale nie chce :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:35

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. .......

preg.png
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA88 wrote:
    Dziewczyny przejrzałam prawie 11 reklamówek ciuchów i powiem Wam że nigdy wiecej :/ mysle, że lepsza opcja kupowac na vinted przecena albo pepco :D z tych 7 toreb doalownie kilka rzeczy sie do uzytku moze uzbiera sie 1 reklamówka.
    Moja kuzynka druga tez chciała mi dac ciuchy i własnie dzisiaj jej napisałam, że dziekuję ale nie chce :D
    To jest minus takich prezentów niestety :( miałam tak przy Franku. Koleżanka mi podesłała rzeczy po swoim synu ja się ucieszyłam na 90 procent tej paki wylądowało w kontenerze bo ona pozbyła się po prostu szmat. Albo dziura albo plamy albo po prostu brzydkie.

Na ciemieniuche polecam oliwkę i czesanie

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Pregna plus, Pregna DHA 2x1, magnez 2x1, Acard 75, Żelazo

USG połówkowe- 343 g zdrowej dziewczynki 🩷

preg.png
  • aqq Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie to zawsze trochę zastanawia jak można komuś zrobić taki 'prezent' i dać takie zniszczone rzeczy.. Mnie by było zwyczajnie głupio...

preg.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąz zszokowany że z tyle reklamówek tylko 1 wybrałam z tych 11 :D na dodatek zapytalam.sie co mam zrobić z tymi ciuszkami jak wyrośnie czy bwdzie chciala to z powrotem a ona napisala ze ładne rzeczy mam zostawić i napisałam jej tez to że jak wyrośnie to albo chciałabhm jej go oddac albo wyrzucić bo nie mam miejsca na magazynowanie to nic mi nie odpisała :/ Powiem szczerze narobiłam sobie problemu z tym myslalam ze da mi jakies rozmiary 56 , 62 ,68 ale najwiecej jest 74 ,80 a najmniej wlasnie takich najmniejszych podejrzewam, że sobie zostawiła właśnie te najmniejsze no trudno nauczka dla mnie kosztowało mnie to az 2 paczki pampersów :D

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. .......

preg.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz pisałam tez z kuzynką która, równiez chciała mi takie dary dać :D i napisałam że dziekuje ale dostalam bardzo dużo ubranek a ona jakie rozmoary bo ona chciała mi dac takie powyżej roku :D i powiem Wam ja doslownie zawalona bylabym tymi ubrankami a jeszcze przecież córkę mam :D

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. .......

preg.png
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA88 wrote:
    Teraz pisałam tez z kuzynką która, równiez chciała mi takie dary dać :D i napisałam że dziekuje ale dostalam bardzo dużo ubranek a ona jakie rozmoary bo ona chciała mi dac takie powyżej roku :D i powiem Wam ja doslownie zawalona bylabym tymi ubrankami a jeszcze przecież córkę mam :D

Ale po co Ci teraz ubranka powyżej roku? Ludzie czasem maja dziwne myślenie

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Pregna plus, Pregna DHA 2x1, magnez 2x1, Acard 75, Żelazo

USG połówkowe- 343 g zdrowej dziewczynki 🩷

preg.png
  • Sagi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec89 wrote:
    Ale po co Ci teraz ubranka powyżej roku? Ludzie czasem maja dziwne myślenie

No właśnie po nic… ludzie chcą się pozbyć problemu i zagracają innym dom. Ja takich prezentów nie przyjmuję, jeszcze śmieszniej jak ktoś z rodziny przyjmie w twoim imieniu i „ale co ja mam z tym zrobić, co ja mam tej osobie powiedziec” 😂 Nie ze mną takie numery :D

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

preg.png

age.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już raz dostałam dla córki ubranka od kuzynki i szczerze z tej calej paczki nic niestety nie zalożyła :(
    A znowu jak od siostry dostalam ubranka po córce to ladne sukienki bardzo ladne rzeczy

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. .......

preg.png
‹‹ 297 298 299 300 301
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ