SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • alta marea Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tego co wiem, to wody lubią się sączyć w spoczynku (jak leżysz, siedzisz, śpisz itp). To mi się nigdy nie zdarzyło i podobnie jak tu dziewczyny piszą, jak jestem bardziej aktywna to bielizna też czasami mam wrażenie że do wymiany. Nie polecam za dużo szukać, ale jeśli chcesz sie uspokoic to jak pogooglujesz po angielsku to wyniki wyszukiwania szczególnie obrazów bardzo cię uspokoją 😁🤣 mozesz kupic sobie zwykle paski lakmusowe bo na te wkladki to szkoda kasy, pasek moczysz w wydzielinie i odczytujesz wynik do 30 sekund (jestem biochemikiem 🤭). Na spokojnie, warto obserwować ale bez paniki.

Kłębuszek lubi tę wiadomość

preg.png
  • Kokosq Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I u mnie jest taka zwiększona wydzielina i często mam schize po przebojach sprzed roku i biegam do łazienki sprawdzić czy wszystko ok 😅

Dziś wpadli do nas z wizytą teściowie i do herbaty zjadłam 4 kosteczki ptasiego mleczka, boże jaka mnie od tamtego czasu męczy zgaga 🫣 poszłam się teraz położyć na trochę i mam wrażenie, że się nasila 🥲

👩🏼31

12.2023 Córeczka 🩷

12.2024 ⏸️
    01.2025 💔

07.2025 ⏸️
    16.09.2025 Prenatalne ok, 6,5 cm maluszka 🥺
    25.09.2025 8,69 cm szczęścia 🥰
    22.10.2025 Synek 🩵
    25.11.2025 540g bobasa 🩵
    18.12.2025 928g 🩵

7.01.2026 Wizyta USG ⏳

preg.png

age.png
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam umówionego diabetolog we czwartek, potrzebuje recept. No i cukier poszedł mi w drugą stronę. Mam nocne zjazdy, z jednej strony jak zjem druga kolację to jest nawet ok ale dojadanie na noc powoduje u mnie taka zgaga ze nie śpię i nie wiem kompletnie jak to rozwiązać

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Pregna plus, Pregna DHA 2x1, magnez 2x1, Acard 75, Żelazo

USG połówkowe- 343 g zdrowej dziewczynki 🩷

preg.png
  • Sagi Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się boję cc 🫣

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

preg.png

age.png
  • Dżozu Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też zdarzają się mokre majty, w sumie raz dziennie na pewno. Plus leczyłam jeszcze infekcje fluozimem i potem probiotyk invag, mam wrażenie, że to powoli się wygasza. Trochę byłam nią zaskoczona, bo nic nie szczypało, piekło, nie swędziało, brzydko pachniało - po prostu śluz był żółty, ale gin dopatrzyła się jakichś odcieni zieleni 🤣

Ale tak, te mokre majty też swego czasu mnie zestresowały. Ale pojawiają się przy ruchu, i są niekomfortowe. A z wkładkami wcale nie lepiej.

starania od 2/24; 📣

⏸️ 10.07.2025 🤩 po raz pierwszy w życiu 🤩
    11.07 - beta 60,60
    14.07 - beta 258
    17.07 - beta 882,6
    23.07 - beta 11 tys.
    29.07 - 4,5 mm Kropka 🐤🥳 ciąża młodsza o tydzień (późna owulka)
    26.08 - 3,69 cm Wiercipiętka 👶❤️
    8.09 - 6,1 cm Bobasa ❤️❤️❤️ usg prawidłowe
    23.09 - Dzidziutek ukrywa swą płeć..
    21.10 - Dziewczynka na pokładzie ❤️ girl power ❤️
    14.10 - 473 g zdrowej dziewczynki ❤️
    17.12 - Ula ma już 1 kg 🤰🏽💪🏼🌞🌞🌞
    ⏳7.01.2026 - III prenatalne
    ⏳14.01.2025 - wizyta gin.

preg.png
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Bambusek super, że imprezka udana 🙂

@Zosia współczuję opryszczki... może większe ilości cynku bierz?
    My nie mamy warunków do robienia imprez urodzinowych. Teraz na 2 latka synka to jednego weekendu przyjechała chrzestna z mężem,a w kolejny weekend przyjechała moja mama, zabraliśmy ją do teściów i tam zjedliśmy tort
    Pod koniec stycznia mój starszy syn kończy 4 lata i też będzie tak , że zrobimy tort i zabierzemy do teściów. Połączymy imprezki z imieninami babci

@alta marea ja kupię wit d z dr jacobs , sprawdziła mi się przy drugim synku. Pierwszy był na vigantol,ale drugiemu nie służyła, bolał go brzuszek

@Hermionka ja team linomag

Co do kolek to możecie spróbować omni biotic panda,ja piłam z drugim synkiem w ciąży i podawałam mu na początku przez miesiąc,jak dokarmialismy moim z butelki
    Teraz też zaczęłam pić

U nas jeśli coś działo się z pupą to mąka ziemniaczana wystarczała

@Katt super wiadomości 🥰
    Oo mój vbac był z synkiem 3900😄

@Kłębuszek z tą wydzieliną to raczej już teraz normalne,ja ostatnio też zauważyłam zwiększone ilości,czasami czuję mokro...
    Ale dla pewności możesz skoczyć na ip lub kupić takie wkładki w aptece badające czy to wody

Próbuję ustalać powoli, które z dziewczyn nie odzywały się dawno -zrobilam parę notatek na pierwszej stronie 🙂
    @alta marea u Ciebie będzie chłopczyk?

Ja dziś ostro wzięłam się za porządki,nawet z myciem szkła w witrynce,korzystam, że mąż jeszcze ma wolne,wraca w środę do pracy

alta marea, Dżozu, ZOSIA88, bambusek-94 lubią tę wiadomość

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • alta marea Ekspertka

Wysłany: 6 stycznia, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiastaraczka wrote:
    @alta marea u Ciebie będzie chłopczyk?

Tak :) trzeci kawaler, wciąż bezimienny, chociaż już się docieramy :D możesz też dopisać wizyty mam 12.01 trzecie prenatalne i 19.01 wizyta u mojej ginekolog, dzięki!

Kasiastaraczka, Dżozu, Daga121222, Arga, Katt, bambusek-94, Kokosq lubią tę wiadomość

preg.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiastaraczka ja mam tendencje do opryszczki jak tylko słabiej się czuje to mi zaraz wybije :/ uzywalam heviranu ale teraz nie próbuje.
    Jestem pod wrażeniem ile pracy włożyłaś w pierwszą stronęi ile dziewczyn się jednak nie odzywa :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia, 11:16

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. .......

preg.png
  • Arga Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzeczywiście dużo osób milczy.
    Ja mam wizytę 16 stycznia. Muszę odebrać szarańcze ze szkoły, zawieźć do babci i dziadka pójść na wizytę. Chyba że ich wezmę ze sobą 🤔

age.png

preg.png
  • Daga121222 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda, sporo osób się nie odzywa. Mam nadzieję, że wszystko u nich dobrze.

Ja dziś po kiepskiej nocy, najpierw obudziłam się po 1 i długo się wierciłam, a później od 4 do 6:30 nie spałam.. finalnie kot obudził nas po 8 🫣😅

W ogóle od długiego czasu widzę, że moja kicia nie chce już leżeć u mnie na brzuchu i nie wiem czy po prostu jej nie wygodnie, czy może coś czuje 😆
    Ale jak leżę na boku to kładzie się na mnie haha
    Do tego śpi w dziecięcym łóżeczku, jakie wielkie zdziwienie będzie, gdy dowie się, że to nie dla niej 🤭

Kasiastaraczka, Dżozu lubią tę wiadomość

👱🏻‍♀️30🧑🏻‍🦱30

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015
    💍2019
    💒12.08.2022

Starania od 02.2023
    2025 2xIUI ❌

28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
    31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
    11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
    16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
    20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
    21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
    24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️

Córeczka 🩷
    20+5 - 382 g
    26+0 - 964 g
    29+2 - 1400 g
    31+2 - 1800 g

⏳12.01 ➡️ III prenatalne
    ⏳21.01 ➡️ wizyta

preg.png

Wysłany: 6 stycznia, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA88 wrote:
    Kasiastaraczka ja mam tendencje do opryszczki jak tylko słabiej się czuje to mi zaraz wybije :/ uzywalam heviranu ale teraz nie próbuje.
    Jestem pod wrażeniem ile pracy włożyłaś w pierwszą stronęi ile dziewczyn się jednak nie odzywa :/
    Zazwyczaj te opryszczki pojawiają się jak organizm słabszy, więc wzmacniaj się wit c,d i cynkiem 🙂
    Noo, dopiero teraz zauważyłam, że naprawdę dużo dziewczyn nie udziela się już 😥

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • Go0cha Ekspertka

Wysłany: 6 stycznia, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiś czas temu przeglądałam początek wątku i zauważyłam, że co najmniej 3 dziewczyny poroniły. Nie pisały o tym, ale w stopce miały zaznaczone( chyba że nie zauważyłam). Być może jest ich więcej, nie przeglądałam dokładnie i do końca.
    Ja to natomiast , staram się czytać na bieżąco ,mało się udzielam. Jakoś tak chyba mam że jestem bardziej obserwatorka niż wypowiadająca się. A może jakoś też nie mam za wiele do napisania w danych tematach. Ale jestem z Wami ciągle.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia, 12:34

Daga121222, Sagi, Arga, Aliana, _Hope, bambusek-94, Dżozu, alta marea, Kłębuszek lubią tę wiadomość

Gośka 34, Marcin 38.
    Córka Eliza 11.2023
    Kolejne malenstwo w drodze. Termin na 03.2026

18+4. 270 gram szczęścia najprawdopodobniej 🩷

21+4. 433 gram milosci- to już pewne dziewczynka 🩷

22+4. 547 gram bobasa 🩷

24+3 krzywa 84.7/151/135

25+4. 892 gram cukiereczka 🩷

29+2. 1532 g dziewczynki

preg.png
  • Karolina 26 Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej. Też jestem z wami od początku i czytam na bieżąco, ale mało się udzielam. Nie posiadam wiedzy żadnej, żeby doradzać. Jutro będzie rok jak straciłam syna w 26 tygodniu ciąży poprzez odklejenie się łożyska. Było przodujące. Krwotok, karetka, szybka cesarka, przetaczanie krwi. Syn żył tylko dwa dni :( Ta ciąża nie jest dla mnie łatwa psychicznie. Ciągle się boję, że coś się wydarzy :( Pomimo, że wszystko jest w porządku. Łożysko na przedniej ścianie już nie jest nisko, nie ma plamienia ani nic. Ilość wód płodowych też ok. Byliśmy nawet na echu serca i też wszystko dobrze. Niestety po stracie dziecka bywają cięższe dni. :( Jutro wieczorem wybieram się na III prenatalne. Też będzie chłopczyk, ale póki co nie możemy zdecydować się na imię. Planowane cc będę mieć prawdopodobnie w 37/38 tc czyli 2 marzec lub 9 marzec. Obecnie 29+1 tc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia, 12:36

Daga121222, Go0cha, Sagi, Arga, Kasiastaraczka, Aliana, _Hope, bambusek-94, Dżozu, alta marea, Kłębuszek, Kokosq, Katt lubią tę wiadomość

• Daga121222 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina 26 wrote:
    Hej, hej. Też jestem z wami od początku i czytam na bieżąco, ale mało się udzielam. Nie posiadam wiedzy żadnej, żeby doradzać. Jutro będzie rok jak straciłam syna w 26 tygodniu ciąży poprzez odklejenie się łożyska. Było przodujące. Krwotok, karetka, szybka cesarka, przetaczanie krwi. Syn żył tylko dwa dni :( Ta ciąża nie jest dla mnie łatwa psychicznie. Ciągle się boję, że coś się wydarzy :( Pomimo, że wszystko jest w porządku. Łożysko na przedniej ścianie już nie jest nisko, nie ma plamienia ani nic. Ilość wód płodowych też ok. Byliśmy nawet na echu serca i też wszystko dobrze. Niestety po stracie dziecka bywają cięższe dni. :( Jutro wieczorem wybieram się na III prenatalne. Też będzie chłopczyk, ale póki co nie możemy zdecydować się na imię. Planowane cc będę mieć prawdopodobnie w 37/38 tc czyli 2 marzec lub 9 marzec.
    Cześć 🙋🏼‍♀️ fajnie, że dałaś znać co u Ciebie. Przykro mi, że za Tobą takie przeżycie, nic dziwnego, że się stresujesz.
    Mam nadzieję, że dotrwasz do końca! 🥰
    I gratuluję synka! Powodzenia na jutrzejszych prenatalnych

Karolina 26, Dżozu, Kokosq lubią tę wiadomość

👱🏻‍♀️30🧑🏻‍🦱30

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015
    💍2019
    💒12.08.2022

Starania od 02.2023
    2025 2xIUI ❌

28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
    31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
    11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
    16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
    20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
    21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
    24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️

Córeczka 🩷
    20+5 - 382 g
    26+0 - 964 g
    29+2 - 1400 g
    31+2 - 1800 g

⏳12.01 ➡️ III prenatalne
    ⏳21.01 ➡️ wizyta

preg.png
  • Karolina 26 Przyjaciółka

Wysłany: 6 stycznia, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daga121222 wrote:
    Cześć 🙋🏼‍♀️ fajnie, że dałaś znać co u Ciebie. Przykro mi, że za Tobą takie przeżycie, nic dziwnego, że się stresujesz.
    Mam nadzieję, że dotrwasz do końca! 🥰
    I gratuluję synka! Powodzenia na jutrzejszych prenatalnych

Też mam taką nadzieję :) jeszcze dwa miesiące 🥰

Daga121222 lubi tę wiadomość

• ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina 26 to trudny czas dla Ciebie :(
    Daga ja wstalam o godzinie 4 rano i zjadlam najpierw banana a potem poszlam sobie po wafelke córka moja się obudzila i mi go zjadła :D i poszła dalej spać.
    Ściagnelam sobie gre na telefon jakies kostki do układania jestem juz 580 poziomie :D ale wkurzaja mnie strasznie bo jak nie przejdę to tracę tam życia. Nie mam weny na czytanie książek :D

Przeglądalam sobie stare forum jak urodziłam córkę tam byłam 3 rozpakowana ciekawe jak teraz ale pewnie też jakos zapoczątkuje ten watek. Poczytalam co ja tam pisałam sobie wtedy bo już się nie pamięta tego i teraz zastanawiam się czy 1 paczka pampersów mi wystatczy i chusteczek. Oczywiście problem był z przystawianiem na początku więc teraz też pewnie bede prosila o mm ale powiem szczerze jakoś nie chce mi sie bawic w ten lakatator wolalabym, żeby dziecko mi ta laktacje rozkręciło. Używałam tez kapturków ale córka za dużo polykała powiettza i ulewała. Nie bedzie to proste ale zaluje ze sobie nie prowadzilam jakiegos pamietnika bo jednak dużo się zapomniało już.

Dżozu lubi tę wiadomość

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. .......

preg.png
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam już kilka razy dziennie skurcze bh, dzisiaj zauważyłam ze blizna mnie przy nich ciągnie i nie wiem czy to jest jakoś niepokojące. Chat gpt mówi ze raczej nie ale trochę mnie to martwi.

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

Pregna plus, Pregna DHA 2x1, magnez 2x1, Acard 75, Żelazo

USG połówkowe- 343 g zdrowej dziewczynki 🩷

preg.png

Wysłany: 6 stycznia, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Go0cha wrote:
    Jakiś czas temu przeglądałam początek wątku i zauważyłam, że co najmniej 3 dziewczyny poroniły. Nie pisały o tym, ale w stopce miały zaznaczone( chyba że nie zauważyłam). Być może jest ich więcej, nie przeglądałam dokładnie i do końca.
    Ja to natomiast , staram się czytać na bieżąco ,mało się udzielam. Jakoś tak chyba mam że jestem bardziej obserwatorka niż wypowiadająca się. A może jakoś też nie mam za wiele do napisania w danych tematach. Ale jestem z Wami ciągle.
    Właśnie wczoraj wykreśliłam z listy chyba takie dwie, które nie pisały o tym. Reszta nie udziela się w ogóle na forum,a niektóre przeniosły się na inne wątki 🙃

Go0cha lubi tę wiadomość

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
  • Arga Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZOSIA88 wrote:
    Karolina 26 to trudny czas dla Ciebie :(
    Daga ja wstalam o godzinie 4 rano i zjadlam najpierw banana a potem poszlam sobie po wafelke córka moja się obudzila i mi go zjadła :D i poszła dalej spać.
    Ściagnelam sobie gre na telefon jakies kostki do układania jestem juz 580 poziomie :D ale wkurzaja mnie strasznie bo jak nie przejdę to tracę tam życia. Nie mam weny na czytanie książek :D

Przeglądalam sobie stare forum jak urodziłam córkę tam byłam 3 rozpakowana ciekawe jak teraz ale pewnie też jakos zapoczątkuje ten watek. Poczytalam co ja tam pisałam sobie wtedy bo już się nie pamięta tego i teraz zastanawiam się czy 1 paczka pampersów mi wystatczy i chusteczek. Oczywiście problem był z przystawianiem na początku więc teraz też pewnie bede prosila o mm ale powiem szczerze jakoś nie chce mi sie bawic w ten lakatator wolalabym, żeby dziecko mi ta laktacje rozkręciło. Używałam tez kapturków ale córka za dużo polykała powiettza i ulewała. Nie bedzie to proste ale zaluje ze sobie nie prowadzilam jakiegos pamietnika bo jednak dużo się zapomniało już.
    Ja będę mieć 4 dziecko a też już nie wiele pamiętam 🤣🫣l jakoś się to wypycha ze świadomości kiedy już mają rok, dwa lata 😅 ja kupuję z 4 paczki 1 bo jednak szybko schodzą na początku. Później zobaczę. Ale raczej szybko przechodziło się na te 2,3,4 🤣 teraz córka ma 6 bo 5 przeciekały. Coś odpieluchowanie nam nie idzie 😭 szkoda bo kupować małe i duże to już przesada 🤣

age.png

preg.png

Wysłany: 6 stycznia, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina 26 wrote:
    Hej, hej. Też jestem z wami od początku i czytam na bieżąco, ale mało się udzielam. Nie posiadam wiedzy żadnej, żeby doradzać. Jutro będzie rok jak straciłam syna w 26 tygodniu ciąży poprzez odklejenie się łożyska. Było przodujące. Krwotok, karetka, szybka cesarka, przetaczanie krwi. Syn żył tylko dwa dni :( Ta ciąża nie jest dla mnie łatwa psychicznie. Ciągle się boję, że coś się wydarzy :( Pomimo, że wszystko jest w porządku. Łożysko na przedniej ścianie już nie jest nisko, nie ma plamienia ani nic. Ilość wód płodowych też ok. Byliśmy nawet na echu serca i też wszystko dobrze. Niestety po stracie dziecka bywają cięższe dni. :( Jutro wieczorem wybieram się na III prenatalne. Też będzie chłopczyk, ale póki co nie możemy zdecydować się na imię. Planowane cc będę mieć prawdopodobnie w 37/38 tc czyli 2 marzec lub 9 marzec. Obecnie 29+1 tc :)
    Hej❤️ fajnie, że napisałaś
    Ojej,przytulam, ciężki czas dla Was - wspomnienia na pewno odżywają
    Daj znać jutro jak po prenatalnych
    A macie jakieś typy imion?

Karolina 26, Dżozu lubią tę wiadomość

Trzecie Bobo w drodze ❤️
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23cykl
    ja '88 + on '87

preg.png
‹‹ 375 376 377 378 379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ