Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
ZOSIA88 wrote:Leon w nocy dzisiaj byl grzwczny ale jego przystawianie mnie meczy polozna i lekarka kazala karmic piersia a ja mam jeszcze jedno dziecko nie bede siedziala pol dnia na cycu
To był jeden z motywów dla których odstawiłam od piersi drugie dziecko, bo czułam ogromne wyrzuty sumienia względem pierwszego (miał wtedy 3 lata). Wtedy była to dla mnie najlepsza, wyzwalająca decyzja, nigdy jej nie żałowałam. Teraz chciałabym spróbować -
Ja nigdy nie myślałam, żeby odstawiać młodszego,bo starszy coś straci...a miał niecałe 2 lata
Z drugiej strony można sobie pomyśleć, że starszy miał super życie,najlepsze z całego rodzeństwa,bo miał rodziców na wyłączność przez prawie 2 lata
Nasi synowie byli chrzczeni między 3,a 4 miesiącem życia i to był dobry czas,sporo jeszcze spali
Arga, alta marea lubią tę wiadomość
-
Ha ha tak te widełki są suuper, ogólnie to może ważyć 4 kg, ale i 3😂Dżozu wrote:Hej, ja po wizycie u ginekolog. Ula dziś waży 3300 g +/- 400 g🤣 to plus minus to takie dość szerokie widełki.... Ale wszystko u niej ok.
Dwa tygodnie temu było 2700g. I ciekawe, ze ja przez 2 tyg nie przytyłam, ale chyba kwestia ubrania i zmiany pogody, bo ostatnio ważyłam się w swetrach, spodniach, leginsach, a dziś już bardziej wiosennie.
Gbs ujemny 🥳
Rozwarcie 1,5 cm i mamy zielone światło na wszelkie domowe metody wywoływania porodu. Takze zamawiam dziś na pewno olej z wiesiołka w kapsułkach, żeby rozmiekczyć szyjkę i zaczynam z masażem wewnętrznym krocza, bo z powodu infekcji się wstrzymywałam do tej pory.
Ja się cieszę, ze jestem już spakowana, bo kompletnie nie mialabym na to siły teraz. Straszna dętka jestem. Poszłam dzis na 10 min do castoramy i mam dość, a w sklepie musialam głęboko oddychać, bo już mnie siódme poty oblewały.
Dobrego dnia Dziewczyny🌻🌻🌻🌻
Super, że wszystko dobrze 🥰 to działajcie -
Bylam na dlugim spacerze z 2 dzieci najpierw poszlismy pkkarmic kaczki zeby troche zrekompensowac Hani ostatnie dni potem na lodach i jeszcze zachaczylismy o plac zabaw niestety w drodze powrotnej corkę bardzo nogi bolaly i siedziala na ramie z przodu wózka zastanawiam sie czy sa takie dostawki do wozka dla starszych dzieci teoretycznie ma juz 5 lat myslalam ze nie bedzie cos takiego potrzebne.rozgladam sie tez za kombinezonem dresowym mam z welny merino dobrze ze go tez kupilam ale jak zrobi sie ciwplej to chyba dresowy juz wjedzie kombinezon ?
Ja bede chciala chrzcic w czerwcu pewnie to pierwszy tydzien czerwca bo u nas tak w kosciele chrzciny robią. Co do stroju to wstrzymam siw jeszcze jak zalatwie dopiero kosciol i salw to wtwdy pomysle poza tym ta pogoda.... niby czerwiec a moze byc róznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:46
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
37 lat
1. córeczka 2021
2. syn 2026 -