Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
@daga jeszcze raz gratulacje! Dużo zdrówka dla was! Dzielna jesteś bardzo! ❤️
Daga121222 lubi tę wiadomość
1.09.2024 - ciąża biochemiczna
25.06.2025 - ⏸️ 🙏❤️
26.06.2025 beta 86.50
28.06.2025 beta 267.00
30.06.2025 beta 572.00
Koniec kontroli -> czekamy na wizytę ✊
7.07 wizyta przebiegła pomyślnie
23.07 serduszko bije, rośniemy ❤️
19.08 badanie prenatalne, dzidziuś prawidłowo się rozwija 🙏
28.10 II badanie prenatalne -
My po ktg i badaniu
ktg jak zwykle w porządku, a w badaniu rozwarcie bez zmian, ale szyjka jest bardziej miękka. Jeśli w weekend się nic nie wydarzy mamy przyjechać na wizytę w poniedziałek i dostanę skierowanie do szpitala na wywołanie porodu
cały czas jednak mam luz i myślę sobie, ze do poniedziałku jeszcze daleko 🤭🤭
Sagi, ZOSIA88, aqq, Arga, Daga121222, Lusille, Kasiastaraczka, _Hope lubią tę wiadomość
1.09.2024 - ciąża biochemiczna
25.06.2025 - ⏸️ 🙏❤️
26.06.2025 beta 86.50
28.06.2025 beta 267.00
30.06.2025 beta 572.00
Koniec kontroli -> czekamy na wizytę ✊
7.07 wizyta przebiegła pomyślnie
23.07 serduszko bije, rośniemy ❤️
19.08 badanie prenatalne, dzidziuś prawidłowo się rozwija 🙏
28.10 II badanie prenatalne -
Ogólnie u mnie to chyba sam fakt 4 Cięcia i, że pół ciąży nie wiedziałam, że jestem w niej jest już samo w sobie wysokiego ryzyka 😅🫣 ale i tak nie mam zbytnio wyjścia i muszę ogarniać więc dobrze, że nie miałam przymusu leżenia bo chyva byłoby to nie możliwe.alta marea wrote:Mi wyznaczyli cc na 38+6, nikt nie wspominał o żadnych badaniach już więcej , mam się stawić w dzień porodu do szpitala. W ogóle chyba żartował jak mówił tobie że ukrywał żebyś się nie stresowała? Widocznie wcześniej nie widział bo to niemożliwe. U mnie na USG obraz był niejasny, ale po 4 czy 5 USG narazie wykluczyli ale powiedzieli że nie wiadomo co będzie jak otworzą mnie na stole. Natomiast jeśli u Ciebie jest jak jest to dziwne , bo to jest wtedy ciąża bardzo wysokiego ryzyka od momentu wychwycenia na usg…
-
Daga rzeczywiście mialaś cieżki poród aż mi ciezko uwierzyc, że niedawno w ciąży bylysmy a u nas juz za 2 dni 3 tyg od porodu minie.
Monia czyli nasteony tydzien bedziw Wasz
Wczoraj pakowalam rzeczy dla corki od szwagra po mojej córce robilam jeszcze raz przeglad bo zdarzaly siw perelki z plamami przygotowalam jej 56, 62 i 68 ale nie tak jak ja dostalam
wszystko poopisywane moglabym to sprzedac bo ciuchy sa z next, h and m i new bie ale nie chce mi siw juz w to bawić.
Jak mi dzisiaj szybko dzień minął bylismy dzisiaj pózniej na spacerze bo musiałam dom ogarnąć wymieniłam posciel i kuchnie ogarnelam i troche brakuje czasu.
Jutro postanowilam ze corka juz pojdziw do przedszkola mam nadzieje, że to w końcu wypali bo w domu okropnie jej sie nudzi bez rowiesników bylam z nia i z Leonem tfoche na placu zabaw a co do ubioru niby jest ciepło ale ogolnie ja jeszcze chodze w plaszczu bo czasem jak zawieje to chlodno Leona tez ubieram w kombinwzon z welny merino czasami wydaje sie ze za cieplo jest ubrany a potem jakis wiater przyjdzie i mysle jednak dobrze go ubrałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 17:20
37 lat
1. córeczka 2021
2. syn 2026 -
My po urodzinach chrześnicy mieliśmy w domu szpital. Dzieci z gorączką i wymiotami. 🤯 Ja z mężem też. Na szczęście to tylko 2-dniówka.
Nawet nie miałam sił tu zaglądać.
Trochę nadrobiłam, ale nie jestem w stanie odnieść się do wszystkiego.
Mamy pierwsze marcowe maluszki!🎉🥹🥰
@Karolina, serdeczne gratulacje!🥳💙 Dużo zdrówka dla Ciebie i Igorka.🤩
@Ronnie, gratulacje, witamy na świecie Kornelkę! 🎉💗
@Daga, przykro mi, że Twój poród był traumatyczny. Jesteś super dzielna.🩷 Dużo zdrówka dla Was.🍀
Wszystkim walczącym z różnymi paskudztwami życzę powodzenia i mocno trzymam kciuki żeby jak najszybciej udało się ich pozbyć.🤞🍀
@Arga, przykro mi z powodu wieści z dzisiejszej wizyty. Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło.🤞🍀
Ja miałam dziś wizytę. Tomuś waży tylko 2300g.🩵🧸 Spadł na 8 centyl.😔 Za tydzień mam kolejne KTG.
Kolejna wizyta już u lekarza, który przyjmie mnie do szpitala i zrobi cięcie. Mam nadzieję, że i ja w końcu poznam datę cesarki.🗓️ -