Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
ZOSIA88 wrote:Ja mam jutro wizyte polożnej i powiem szczerze chcialabym juz zeby siw to skończyło bo totalnie dzien mam rozwalony przychodzi na 12
Jutro maz po prqcy zabiera córke i jada do wujka ale cudownie
U nas była w poniedziałek i powiedziała, że 4 wizyty musi odbębnić
Też wolałabym inaczej wykorzystać ten czas 😂 -
Wracamy do domu! Mój wypis już na parapecie, czekam jeszcze na dokumenty z noworodków. Mąż w drodze, ma jeszcze podskoczyć na chwilę do urzędu. Dostaliśmy warunkowe wyjście ale musimy kontrolować bilirubinę. Rozmawiałam dziś z przychodnią czy możemy przychodzić, mam też kontakt do super położnej żeby badać się prywatnie, jesteśmy umówione na potwierdzenie terminu. Nie mogę się doczekać 🥰
Kasiastaraczka, Kłębuszek, Sagi, aqq, Daga121222, Carla, ZOSIA88 lubią tę wiadomość
-
My dostałyśmy pewnie to samo,bo ten sam szpital 😄a no były też pieluszki lidlowe rozmiar 2Daga121222 wrote:Ja w paczce miałam dwie książeczki dla dziecka, paczkę mokrych chusteczek, próbkę pieluszek (chyba 3), maść alantan plus, próbkę płynu do prania Lovela i jakieś książeczki/ulotki o rozwoju i karmieniu piersią
Złożyliście wniosek o wyprawkę warszawiaka?Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:17
-
A no racja, to 2 były 😃Kasiastaraczka wrote:My dostałyśmy pewnie to samo,bo ten sam szpital 😄a no były też pieluszki lidlowe rozmiar 2
Złożyliście wniosek o wyprawkę warszawiaka?
Tak, mój mąż składał wniosek, czekamy 😃 a wy?
Aa no i widzę, że równo po tygodniu odpadł Wam kikut, nam dokładnie w tym samym czasie odpadł 😃
Kasiastaraczka lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015💍2019💒12.08.2022
Starania od 02.2023
2025 2xIUI ❌
28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️
Córeczka 🩷
27.02.2026
3685g i 54cm szczęścia 🌸

-
Jakie zalecenia miałyście co do pielęgnacji kikuta?
Na przestrzeni lat widzę jak to się zmienia,a w sumie nie upłynęło dużo...
Teraz dosłownie jeden psik octeniseptem i reszta na sucho, wcześniej z solą fizjologiczną i nawet patyczkiem ze spirytusem żeby przyschło
Szczerze to teraz też używamy soli,bo lepiej odmięka to wszystko i później już do sucha wycieramy
Ładnie się goi -
To cudownie! Trzymam kciuki, żeby ta bilirubina za mocno się wzrastała jak wyjdziecie do domku 🥹Katt wrote:Wracamy do domu! Mój wypis już na parapecie, czekam jeszcze na dokumenty z noworodków. Mąż w drodze, ma jeszcze podskoczyć na chwilę do urzędu. Dostaliśmy warunkowe wyjście ale musimy kontrolować bilirubinę. Rozmawiałam dziś z przychodnią czy możemy przychodzić, mam też kontakt do super położnej żeby badać się prywatnie, jesteśmy umówione na potwierdzenie terminu. Nie mogę się doczekać 🥰
👱🏻♀️30🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015💍2019💒12.08.2022
Starania od 02.2023
2025 2xIUI ❌
28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️
Córeczka 🩷
27.02.2026
3685g i 54cm szczęścia 🌸

-
My wzięliśmy opcję aktu urodzenia z wysyłką, więc jeszcze czekamy na PESEL i jak tylko dostaniemy to złożę wniosek o wyprawkęDaga121222 wrote:A no racja, to 2 były 😃
Tak, mój mąż składał wniosek, czekamy 😃 a wy?
Aa no i widzę, że równo po tygodniu odpadł Wam kikut, nam dokładnie w tym samym czasie odpadł 😃
Co prawda mamy po Heniu,ale w czerwcu będziemy mieli w rodzinie kolejną dziewczynkę u mojej siostry ciotecznej i mówiła, że bardzo chętnie przejmie kosz Mojżesza plus te rzeczy co tam będą
Ha ha, widać jedna szkoła wiązania pępuszkow 😄
Ja wczoraj zaczęłam podawać Malutkiej omni biotic panda
Sama wybrałam prawie 2 opakowania w ciąży,ale zostało mi jeszcze ponad jedno opakowanie, więc jej podam -moze wspomoże ją w tych brzuszkowych problemach
Trochę to upierdliwe w podawaniu przy kp,ale dajemy radę 🙃 -
Właśnie zauważyłam. Jeszcze a Frankiem mialam zalecenie na spirytus, teraz rano czyściłam go na sucho, wieczorem patyczkiem spryskanym w octenisepcie i zawsze głęboko pod spód. Odpadł jakos po tygodniuKasiastaraczka wrote:Jakie zalecenia miałyście co do pielęgnacji kikuta?
Na przestrzeni lat widzę jak to się zmienia,a w sumie nie upłynęło dużo...
Teraz dosłownie jeden psik octeniseptem i reszta na sucho, wcześniej z solą fizjologiczną i nawet patyczkiem ze spirytusem żeby przyschło
Szczerze to teraz też używamy soli,bo lepiej odmięka to wszystko i później już do sucha wycieramy
Ładnie się goi11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷 -