X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Carla Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,

Sprawdzam kod bibuły i wszystkie testy „wykonane”, tylko wciąż przy teście na mukowiscydozę „w trakcie realizacji”. Zaczynam się stresować. Minęło 13 dni. Też tak macie/miałyście?

Carla

preg.png
  • Truskawkowykompot Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CaroOline wrote:
    Byłam dzis u lekarza i wybłagałam indukcje 1 kwietnia 😢 nie będę marcowa 😢 mamy naciągane 2 cm rozwarcia a szyjka jeszcze w obrzeżach troche twarda.
    Jestem zrozpaczona ze to będzie 41tc i 2 ciąża a jednak znów indukcja ktorej sie tak bardzo bałam 😭 do Świętej Rity sie modliłam i nie wymodliłam😭 zaczynamy w środę od balonika , tak mi powiedzial . Trzymajcie kciuki błagam was laseczki mimo ze niestety nie będę Marcowa 😭
    Jest tu nas kilka kwietniowych jeszcze. Mimo to przytulam, wiem co to indukcja. A lekarz nic nie mówił żeby poczekać jeszcze na samoistny poród? Jaki jest stan łożyska i ilość wód? U mnie lekarz mówił że mam czekać 10 dni po terminie dopiero coś później będziemy ewentualnie myśleć.

Trzymam kciuki, żeby ta indukcja poszła sprawnie i możliwie jak najmniej bólu sprawiła 🫂

preg.png
  • Sagi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carla wrote:
    Dziewczyny,

Sprawdzam kod bibuły i wszystkie testy „wykonane”, tylko wciąż przy teście na mukowiscydozę „w trakcie realizacji”. Zaczynam się stresować. Minęło 13 dni. Też tak macie/miałyście?

U mnie wszystko wykonane, ale wciąż czekam na nową bibułę. Irytujące to.

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

age.png

age.png
  • aqq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carla wrote:
    Dziewczyny,

U nas też przy pierwszym sprawdzeniu wszystko poza mukowiscydozą było wykonane, jakoś dzień czy dwa później już też było jako wykonane, wyrwać widocznie czeka się chwilę dłużej..

age.png
  • _Hope Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carla wrote:
    Dziewczyny,

Właśnie sprawdziłam i u nas też wykonane jest wszystko poza mukowiscydozą – przy niej jest informacja "w trakcie badania".

🐝 2021🩷
    🐝 2023🩵
    🐝 2026🩵

age.png
  • Arga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pomogę bo nie mam książeczki jeszcze 🫣 a kiedyś to po prostu się czekało miesiąc czy dwa i jak nic nie przyszło to znaczyło, że wszystko dobrze

age.png

age.png
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carla wrote:
    Dziewczyny,

Szczerze to nie sprawdzałam na stronie,z ciekawości zerkne i później dam znać

Córeczka 03.2026
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23 cykl
    ja '88 + on '87
    age.png
  • Daga121222 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carla wrote:
    Dziewczyny,

U nas też tak było 🫣

👱🏻‍♀️30🧑🏻‍🦱30

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015💍2019💒12.08.2022

Starania od 02.2023
    2025 2xIUI ❌

28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
    31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
    11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
    16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
    20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
    21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
    24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️

Córeczka 🩷
    27.02.2026
    3685g i 54cm szczęścia 🌸

age.png
  • Daga121222 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj mamy jakiś zwariowany dzień, po każdym karmieniu mała ulewa 🫣 raz mniej, raz więcej. Mimo tego, że ładnie odbija. Już kilka razy ją przebierałam, siebie też, a co najlepsze, nawet włosy musiałam umyć, bo poleciało mi na końcówki 😂
    Do tego biedna co zaczyna usypiać to pręży się i wybudza 🫣 aż mi jej szkoda, bo wiem, ze jest zmęczona 😩

👱🏻‍♀️30🧑🏻‍🦱30

👩🏼‍❤️‍💋‍👨🏻2015💍2019💒12.08.2022

Starania od 02.2023
    2025 2xIUI ❌

28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
    31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
    11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
    16.06 ➡️ transfer 🍀 4AA
    20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
    21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00 🥹
    24dpt ➡️ mamy serduszko ❤️

Córeczka 🩷
    27.02.2026
    3685g i 54cm szczęścia 🌸

age.png
‹‹ 623 624 625 626 627
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ