X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • aqq Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagi wrote:
    Potrzebuję drzemki 🥲
    Całkiem to rozumiem.. I podziwiam jak jeszcze ogarniacie pozostałe dzieci.. Ja przy jednej mam już momentami dość 😂😴

age.png
  • alta marea Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagi wrote:
    Potrzebuję drzemki 🥲

Ja też mam dziś totalny senny kryzys 😭 podziwiam z dwoma maluchami, naprawdę.

• alta marea Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dziś się młody ewidentnie popsuł. Nie wiem czy nie zaczyna się nam skok. Jest tyle baczków że szok, każda seria jest z kleksem. Do tej pory były dwie super wielkie kupki na dobę, teraz takich kleksów mamy 8-10 , ktoś też tak ma? 🫢😂

męczą go te baczki i im wiecej bączków tym więcej ulewania wiec się wścieka bo mu w nosie furka itp… u was ulewanie jest tylko świeżym mlekiem czy też takim twarożkiem o specyficznym zapachu? Bo ja już nie wiem czy on się przejada czy mu coś nie pasuje. Przy tym wszystkim rozważam skok, bo często domaga się jeść ale je koło 10 min, może za dużo tego mleka pierwszej fazy i tej laktozy, już sama nie wiem. Wydaje mi się że to to błędne koło i nie wiem jak z niego wyjść. Po kropelkach miał napadowe bóle brzuszka więc odpuszczam temat.

Jak tam przyznać się które maluszki się już uśmiechają do was i reagują wyraźnie na wasz głos a nie tylko jęczą i kwękają? Dajcie nam nadzieję 😂

• Arga Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też chyba skok bo cały czas nie da się odłożyć go dzisiaj

age.png

age.png
  • Sagi Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyrobiłam właśnie kroki na zegarku bujając kołyską 😂

Kokosq, alta marea, Kasiastaraczka, Pfry lubią tę wiadomość

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

age.png

age.png
  • ZOSIA88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas kryzys w nocy był Leon normalnie darł sie cala noc :/
    Mialam juz serdecznie dość ale ciesze się bo bylam dzisiaj u lekarza i wywietrzylam glowe troche chociaż powiem Wam ze ja juz nie mam cierpliowości do dzieci

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:07

37 lat
    1. córeczka 2021
    2. syn 2026

event.png

event.png[/url]
‹‹ 647 648 649 650 651
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ