Marzec 2026👶
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas dziś się młody ewidentnie popsuł. Nie wiem czy nie zaczyna się nam skok. Jest tyle baczków że szok, każda seria jest z kleksem. Do tej pory były dwie super wielkie kupki na dobę, teraz takich kleksów mamy 8-10 , ktoś też tak ma? 🫢😂
męczą go te baczki i im wiecej bączków tym więcej ulewania wiec się wścieka bo mu w nosie furka itp… u was ulewanie jest tylko świeżym mlekiem czy też takim twarożkiem o specyficznym zapachu? Bo ja już nie wiem czy on się przejada czy mu coś nie pasuje. Przy tym wszystkim rozważam skok, bo często domaga się jeść ale je koło 10 min, może za dużo tego mleka pierwszej fazy i tej laktozy, już sama nie wiem. Wydaje mi się że to to błędne koło i nie wiem jak z niego wyjść. Po kropelkach miał napadowe bóle brzuszka więc odpuszczam temat.
Jak tam przyznać się które maluszki się już uśmiechają do was i reagują wyraźnie na wasz głos a nie tylko jęczą i kwękają? Dajcie nam nadzieję 😂 -
U nas kryzys w nocy był Leon normalnie darł sie cala noc

Mialam juz serdecznie dość ale ciesze się bo bylam dzisiaj u lekarza i wywietrzylam glowe troche chociaż powiem Wam ze ja juz nie mam cierpliowości do dzieciWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 19:07
37 lat
1. córeczka 2021
2. syn 2026

[/url] -