Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marzec 2026👶
Odpowiedz

Marzec 2026👶

Oceń ten wątek:
  • Kasiastaraczka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alta marea wrote:
    Bardzo mnie uspokoiła ta galeria dziedziecych kup 😁

https://www.kasiazielinska.pl/kupa-niemowlaka-wielki-problem-w-malej-pieluszce/
    O właśnie, zaglądałam też do Kasi przy pierwszym synku

alta marea lubi tę wiadomość

Córeczka 03.2026
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23 cykl
    ja '88 + on '87
    age.png
  • Arga Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alta marea wrote:
    U nas ze spaniem też loteria, albo śpi mało , albo odleci jak dziś po południu raz na dwie i raz na trzy godziny (ale tylko na brzuszku), w zasadzie wstał tylko na jedzenie. Ale wczoraj też niewiele spał w dzień, przez to mnie też wieczorami odcina, a w niektóre noce to nawet nie pamiętam ile razy go karmiłam i jak później spaliśmy 😭😁 dzisiaj była taka noc że nic nie kontaktowalam, nawet nie zapisalam karmienia w aplikacji przez co nie wiem w ogole co się dzialo tej nocy. Czy wam też sie assess zasnsc podczas karmien nocnych? Ja sie mega o to obwiniam , już kilka razy mnie dziecko lezace na mnie obudzilo na kolejne karmienie
    W nocy tylko tak funkcjonuję już z 4 dzieckiem 😅p cycek do buzi a ja śpię. Jak są większe to same znajdowały cycek a ja spałam 😅🤣

Kasiastaraczka, Kokosq, alta marea, bambusek-94, Katt lubią tę wiadomość

age.png

age.png
  • Arga Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś moje dziecko jest spokojne jak nigdy. Dostał cycka i leży i patrzy sobie na rodzeństwo. Szkoda, że zaraz kolejny skok się szykuje 🫣

Kasiastaraczka, Kłębuszek, Kokosq, alta marea, Katt lubią tę wiadomość

age.png

age.png
  • Sagi Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mi urządziła noc z tych gorszych, chyba dla równowagi, bo wczoraj była rewelacja. A dziś od 23 ciągle ją próbuje uśpić i odłożyć 😵‍💫
    Wam też tak oczy wysychają od siedzenia po nocach? Masakra.
    Ps. Spać mi przy piersi nie chce, wrzeszczy 🫣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia, 07:45

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

age.png

age.png
  • Sagi Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednorożec89 wrote:
    Powiem cos co wbija kij w mrowisko i większość doprowadza do szału. Kwestia organizacji

Hahaha. Jak to się mówi, sama jestem sobie winna, że zapytałam :D

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

age.png

age.png

Wysłany: 26 kwietnia, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arga wrote:
    W nocy tylko tak funkcjonuję już z 4 dzieckiem 😅p cycek do buzi a ja śpię. Jak są większe to same znajdowały cycek a ja spałam 😅🤣
    Lubię to, samoobsługa 😄i nawet nie wiem kiedy dziecko zjadło
    Miałam takie sytuacje, spałam tak mocno, że dzieci budziły tatę,ten im odkrywał cyca jak miały problem się dostać i dawaj 😂

Arga, Kłębuszek, Kokosq, alta marea, Pfry, bambusek-94, Katt lubią tę wiadomość

Córeczka 03.2026
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23 cykl
    ja '88 + on '87
    age.png
  • alta marea Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagi wrote:
    Moja mi urządziła noc z tych gorszych, chyba dla równowagi, bo wczoraj była rewelacja. A dziś od 23 ciągle ją próbuje uśpić i odłożyć 😵‍💫
    Wam też tak oczy wysychają od siedzenia po nocach? Masakra.
    Ps. Spać mi przy piersi nie chce, wrzeszczy 🫣

A podajesz smoczek? Ja zauważyłam, że mam po skoku od kilku dni dużo szybszy wypływ pokarmu (wydłużyły się nam też przerwy między karmieniami i je tylko z jednej piersi więc ta druga póki co się przepełnia i później tryska jak fontanna), i często przystawiam tylko do uśpienia i już nie działa jak wcześniej bo mleko zaczyna lecieć za szybko i zaczyna się wrzask, bo on wcale nie jest glodny chce tylko pociumkać do snu, a tu wodospad. Smoczek nam trochę poprawia sytuację bo zamykam biustonosz i wsuwam smoczek i wtedy pada. Ale też tej nocy ciężko nam było go uśpić, zrobił sobie przerwę o 23 i o 4 na godzinkę …

Czy wam też się zwiększa wypływ z czasem? Czy to się ustabilizuje jeszcze? Bo mały ewidentnie sobie z nim nie radzi.

age.png

Wysłany: 26 kwietnia, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak,spory wypływ teraz u nas,otwieram stanik i kap kap... mała ledwo nadąża łykać

@Klebuszek a jak u Was,Zuzia przybiera,budzi się na jedzonko?

Córeczka 03.2026
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23 cykl
    ja '88 + on '87
    age.png
  • Sagi Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alta marea wrote:
    A podajesz smoczek? Ja zauważyłam, że mam po skoku od kilku dni dużo szybszy wypływ pokarmu (wydłużyły się nam też przerwy między karmieniami i je tylko z jednej piersi więc ta druga póki co się przepełnia i później tryska jak fontanna), i często przystawiam tylko do uśpienia i już nie działa jak wcześniej bo mleko zaczyna lecieć za szybko i zaczyna się wrzask, bo on wcale nie jest glodny chce tylko pociumkać do snu, a tu wodospad. Smoczek nam trochę poprawia sytuację bo zamykam biustonosz i wsuwam smoczek i wtedy pada. Ale też tej nocy ciężko nam było go uśpić, zrobił sobie przerwę o 23 i o 4 na godzinkę …

Czy wam też się zwiększa wypływ z czasem? Czy to się ustabilizuje jeszcze? Bo mały ewidentnie sobie z nim nie radzi.

Podaję, ale rzadko chce. To może być ten case który opisujesz. Dziś rano w końcu wzięła smoczek i zasnęła, ale po odłożeniu do dostawki pospała całe 9 minut :P
    Synek też dawał czadu w pierwszym roku życia, a teraz ładnie śpi. Więc wiem że go nie rozpuściłam drzemkami kontaktowymi, lulaniem itp, jak to niektórzy straszą. Pewnie nawet dobrze mu to zrobiło, po prostu tego potrzebował. Ale mi by się przydało więcej snu 🫣

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

age.png

age.png
  • alta marea Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagi wrote:
    Podaję, ale rzadko chce. To może być ten case który opisujesz. Dziś rano w końcu wzięła smoczek i zasnęła, ale po odłożeniu do dostawki pospała całe 9 minut :P
    Synek też dawał czadu w pierwszym roku życia, a teraz ładnie śpi. Więc wiem że go nie rozpuściłam drzemkami kontaktowymi, lulaniem itp, jak to niektórzy straszą. Pewnie nawet dobrze mu to zrobiło, po prostu tego potrzebował. Ale mi by się przydało więcej snu 🫣

Tak u nas też ten smoczek rzadko działa, ale jak się wścieka na piersi bo za dużo mleka, a widzę że już jest nieprzytomny to nas ratuje. Ja w dzień odkładam już tylko na brzuszku, inaczej też pobudki co 15 minut. A na brzuszku jak dobrze uśnie śpi minimum godzinę, czasami trzy 😱 tylko wiadomo, to ma sens jak nadzoruję i zaglądam non stop czy wszystko ok. Zaczął też już przekręcać główkę podczas snu na brzuszku jak chce sobie poprawić pozycję więc to też już super i jestem spokojniejsza. W nocy niestety się męczymy na plecach

age.png
  • Arga Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mały nie śpi na plecach, jakoś tak się składa, że sam się przekręca na boki 🫣

age.png

age.png
  • Kłębuszek Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiastaraczka wrote:
    Oj tak,spory wypływ teraz u nas,otwieram stanik i kap kap... mała ledwo nadąża łykać

@Klebuszek a jak u Was,Zuzia przybiera,budzi się na jedzonko?

Tak, już nawet nie ustawiam budzika bo co 2,5h sama nas budzi. We wtorek będzie położna to zobaczymy ile waży. To co mnie przeraża to że 60ml już jej nie wystarcza i woła więcej. Po 90ml czasami też wygląda jakby dalej była głodna. Do tego nie wiem czy ją brzuszek nie zaczyna boleć. Nie po każdym karmieniu chce spać i czasami ciężko ją uspokoić. Na szczęście w nocy śpi bez większych problemów.

Kasiastaraczka, alta marea lubią tę wiadomość

31 l👩 +30 l👨

2021 💕
    2023 👰🤵
    2024.09 - początek starań

08.06.25 - szczęśliwy cykl 🍀
    24.07 (47dc) - test pozytywny ⏸️
    Beta 105,7; Progesteron 22,19
    26.07 (49dc) - Beta 313,3, TSH 2,28

04.08 - widoczny pęcherzyk ciążowy
    08.08 - zarodek z bijącym serduszkiem ❤️
    22.08 - 1.76 cm bobasa ❤️
    08.09 - CRL 3.8 cm ❤️
    19.09 - Nifty Pro, wszystkie ryzyka niskie, dziewczynka 🩷
    3.11 - 242 g 🩷
    1.12 - 490 g 🩷
    29.12 - 925 g 🩷
    12.01 - 1300 g 🩷
    26.01 - 1480 g 🩷
    11.02 - 2080 g 🩷
    25.02 - 2280 g 🩷
    18.03 - 2740 g 🩷
    8.04 - 3400 g 🩷

🩷🩷🩷Zuza🩷🩷🩷
    10.04.2026 13:47 3380g 53cm💕

age.png
  • Jednorożec89 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagi wrote:
    Hahaha. Jak to się mówi, sama jestem sobie winna, że zapytałam :D
    A tak na serio, chłopcy jak trzeba umią sie ładnie bawić razem, czasem mam takie dni ze jedynie szykuje im posiłki bo sami sobą sie zajmują. W tygodniu jest trudniej bo starszy jeździ codziennie na basen i ma lekcje do odrobienia to ktoś musi z nim siedzieć a jeśli chodzi o mala ona jest naprawdę grzeczna, je i śpi a jak nie spi to jest spokojna w łóżeczku. Wiec moge przy nich duzo zrobić. Nie wypowiadam sie w kwestii hnb bo takiego dziecka nie miałam

Dżozu, Kasiastaraczka, Daga121222 lubią tę wiadomość

11.2021- puste jajo płodowe 💔

17.07.2018 - Franio 💙💙

17.04.2021 - Jaś 💙💙

20.02.2026 - Gabrysia 🩷🩷
  • Dżozu Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alta marea wrote:
    Ja jestem mega rozbita, bo coraz więcej znaków na niebie i ziemi wskazuje, że mamy jakaś nietolerancję pokarmową i bardzo mnie dołuje, że robię dziecku krzywdę. Próbuję sobie wmówić że większość tych objawów jest normalna, ale boję się o nadwrazliwosc na bmk. Przeczekamy jeszcze tydzień i najwyżej skonsultuję z pediatrą dietę eliminacyjną, ale przeraża mnie to. Bo to nie tylko nabiał, masło itp ale i wędliny, większość pieczywa, wołowina, cielęcina… przynajmniej do pierwszej eliminacji żeby sprawdzić czy jest poprawa.

@Pfry wy też eliminowaliście , jest u was poprawa?

Z objawów które mi wskazują na alergie ale są wciąż niespecyficzne mamy:

- dużo bączków i prężenia się cały dzień (no ale może być niedojrzały układ pokarmowy…)
    - straszne przelewanie się w jelitach , głównie do wyproznienia ale nie tylko, normalnie słychać potok w okrężnicy 😂 u waszych dzieci się przelewa?
    Czasami mam wrażenie, że mu nie przeszkadza, czasami że przeszkadza bardzo. Przy dokarmianiu albo karmieniu mm przy poprzednich dzieciach tego nie było, ale obecna kupka jest kompletnie inna do tej na mm.
    - ulewanie / refluks i jako następstwo czkawką (też może być normalne)
    - widzę że więcej kwęka i stęka niż jest pogodny i spokojny
    - mamy krostki. Trądzik był i prawie cały ustąpił i teraz nie wiem czy nawrót czy coś nowego (może być trądzik, mogą być potówki…). Są na buźce, torsie, karku i ramionkach, wg lekarza trądzik 🙈 raz ich prawie nie ma a raz jest dużo więcej. Nie wykluczam potowek bo często śpi na mnie, ale nie znikają tak szybko jak potówki …
    -czasami mamy śluz w kupce, @Kasiastsraczka ty mówiłaś , że może się pojawiać przy kp?

To co mi alergię wyklucza to przede wszystkim brak nitek krwi w stolcu, super przybieranie na wadze, brak płaczu (moje dziecko w ogóle mało co płacze, tylko jak naprawdę czegoś potrzebuje).
    Mieliśmy też mega kwaśne kupki przez tydzień ale minęły bezpowrotnie, to był akurat skok na 90%.

Poradźcie :D mam straszny mętlik w głowie, lekarz też nie sugerował nadwrażliwości na ten moment, ale ja wspomniał gdzieś między wierszami

U nas podobnie, z wyjątkiem krostek i śluzu. Przelewanie rzadko, ulewanie się zdarza, tylko ze 3 razy Ula chlusneła na całego. Bączki, stękanie, prężenie, marudzenie, płacz przed bąkami i kupą - u nas na porządku dziennym. Podajemy espumisan i biogaie ale ja osobiście strasznej różnicy nie widzę... daje jej jeszcze czas, i też stawiam na niedojrzałość układu pokarmowego. W chuscie jest zupelnie spokojna. Przy piersi także- położna mowiła, ze jak uspokaja się przy piersi to nic strasznego jej się nie dzieje. Wg niej jakby bardzo ją bolało to miałaby problem z jedzeniem. I tego się trzymam.
    Ja już przeszłam w życiu przez tyle diet eliminacyjnych, że zanim przystąpie do kolejnej to sie 100 razy zastanowie 😄 stawiam na różnorodną, pełnowartościową dietę 🤗

Super ta stronka o kupach 😃 ja znałam tylko tą od hafijy.

Jeśli chodzi o kapanie mleka z piersi...ja się śmieję, że jak Ula zniecierpliwiona płacze przed karmieniem i ja juz wyciągam cyca i z niego kapie, to mówię jej że pierś już słyszy ze się zbliża dzidzia 🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia, 19:54

Kasiastaraczka, alta marea lubią tę wiadomość

⏸️ 10.07.2025 🤩 po raz pierwszy w życiu 🤩
    29.07 - 4,5 mm Kropka 🐤🥳 ciąża młodsza o tydzień (późna owulka)
    26.08 - 3,69 cm Wiercipiętka 👶❤️
    8.09 - 6,1 cm Bobasa ❤️❤️❤️ usg prawidłowe
    23.09 - Dzidziutek ukrywa swą płeć..
    21.10 - Dziewczynka na pokładzie ❤️ girl power ❤️
    14.10 - 473 g zdrowej dziewczynki ❤️
    17.12 - Ula ma już 1 kg 🤰🏽💪🏼🌞🌞🌞
    7.01.2026 - III prenatalne ok ❤️, Bobaska ma już 1480 g 💪🏼🌞
    17.02.2026 - Bobaska ma już 2,7 kg💪🏼🌞
    3.03.2026 - 3,3 kg :) +/- 400 g
    9.03.2026 - ok. 3,2 kg
    17.03.2026 - ok. 3,9 kg ?? 😎😎😎 dużo wód płodowych
    23.03.2026 - Witaj Urszulko ❤️ 4,2 kg, cc.

age.png

Wysłany: 26 kwietnia, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mamy dłuższą przerwę od karmienia, np 3 godziny i pomyślę o Lidce to już czuję mrowienie w cycach,co za uczucie 😄

alta marea, Dżozu, Kokosq, Pfry, Katt lubią tę wiadomość

Córeczka 03.2026
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23 cykl
    ja '88 + on '87
    age.png
  • alta marea Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiastaraczka wrote:
    Ja mamy dłuższą przerwę od karmienia, np 3 godziny i pomyślę o Lidce to już czuję mrowienie w cycach,co za uczucie 😄

Haha u mnie to samo. I zaczyna wtedy kapać mleko.

💩 pytań ciąg dalszy. Odkąd mamy więcej bączków, przy każdym przewijaniu znajduje takiego jakby kleksika w pieluszce, ale nie kupka tylko zabarwiony na jasno żółto płyn wsiąknięty w pieluszkę (jakby rozwodniona nasza standardowa kupka). Czasami jest też trochę “gęstszej” konsystencji niewsiąkniętej . To przebarwienie w pieluszce jest wielkość złotówki dosłownie, ciężko to nazwać kupa. U was też są takie mokre baczki?

W ogóle te gazy to nas w nocy wykończą. Codziennie między 4 a 5 rano po drugim karmieniu nocnym zaczyna się godzinne stękanie 😭😭😭 chyba spróbuję podać sab simplex też w nocy może się poprawi , w dzień działa i jest lepiej

age.png
  • Sagi Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, kleksy są na okrągło, synek też tak miał, do czasu (nie pamiętam do kiedy dokładnie).

👩🏻 34

06.07.2025 - ⏸️

09.02.2023 - ⏸️

age.png

age.png

Wysłany: 27 kwietnia, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas kleksy rzadko

Córeczka 03.2026
    Starania-1 cykl
    Synek 12.2023
    Starania-2 cykl
    Synek 01.2022
    Starania-23 cykl
    ja '88 + on '87
    age.png
  • Dżozu Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas kleksy też są, zapowiedź kupki 😃 wcześniej w zasadzie w kazdej pieluszce była 💩, a teraz widzę, że z czasem się to zmieniło, nie wiem czy to zasługa probiotyku, espumisanu czy dojrzewanie. Teraz 💩 są wieksze, 3-4 dziennie, i już w ostatnich dniach kilka razy się zdarzylo, że kupka wykiprowała z pieluszki 😅

⏸️ 10.07.2025 🤩 po raz pierwszy w życiu 🤩
    29.07 - 4,5 mm Kropka 🐤🥳 ciąża młodsza o tydzień (późna owulka)
    26.08 - 3,69 cm Wiercipiętka 👶❤️
    8.09 - 6,1 cm Bobasa ❤️❤️❤️ usg prawidłowe
    23.09 - Dzidziutek ukrywa swą płeć..
    21.10 - Dziewczynka na pokładzie ❤️ girl power ❤️
    14.10 - 473 g zdrowej dziewczynki ❤️
    17.12 - Ula ma już 1 kg 🤰🏽💪🏼🌞🌞🌞
    7.01.2026 - III prenatalne ok ❤️, Bobaska ma już 1480 g 💪🏼🌞
    17.02.2026 - Bobaska ma już 2,7 kg💪🏼🌞
    3.03.2026 - 3,3 kg :) +/- 400 g
    9.03.2026 - ok. 3,2 kg
    17.03.2026 - ok. 3,9 kg ?? 😎😎😎 dużo wód płodowych
    23.03.2026 - Witaj Urszulko ❤️ 4,2 kg, cc.

age.png
  • Pfry Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alta - no ja jeszcze jestem na odstawieniu BMK 🤔 w środę będę pytać o możliwą prowokację, bo minie właśnie dwa tygodnie, a będziemy na szczepeniu. Nie jestem pewna czy to odstawienie przyniosło efekty 😅 równie dobrze upływ czasu może po prostu pomagać. Krostki widzę, że dalej są, ale totalnie mniej widoczne bo w kolorze skóry a nie czerwone. Jak GG się przytuli to wtedy z tej strony trochę bardziej widoczne - bo skóra robi się czerwonawa przez nacisk i krostki są wtedy bardziej czerwone. Na torsie krostek jest mniej, ale wciąż są. Podsumowując: raczej bym stawiała na niedojrzałe kanaliki potowe i układ pokarmowy 😅
    Wg mnie najważniejsza będzie prowokacja - jaki da efekt. Jeśli chodzi o kupki, to zdarzał się śluz, ale teraz już raczej nie 🤔 nie wiem jak z zapachem, jaki zapach jest typowo "kwaśny" ?😅 bo teraz nie jem BMK a zapach jest, ale czy kwaśny to nie wiem 🤔🤔 raczej bym stawiała u Małej na refluks, bo ma niespokojny sen często, wybudza ja i widać, że coś łyka nagle, pewnie cofający się pokarm 😗 problemów brzuszkowych mniej już wg mnie - jest stękania trochę, ale zdarzają się wypróżnienia totalnie bezproblemowe 🤗

Ogólnie pediatrzy ponoć bardzo łatwo i często przypinają łatkę alergii na BMK 😑 a tak naprawdę, to wcale nie jest takie powszechne.

Na szkole rodzenia mówili nam, że praktycznie większość wysypek, krostek i problemów trawiennych mija samoistnie po 3 miesiącach, jak organizm się przystosuje do życia na zewnątrz. Tak więc dla mnie ten termin też jest kluczowy.

Dżozu lubi tę wiadomość

👩 '90 | 🧑 '91 - starania od 11.2020

09.2019 polip w jamie macicy
    2021: 21.09 histeroskopia ✂️ polipa
    2022: 31.07⏸️😳 - 19.08 ❤️- 11.09💔 poronienie samoistne 9+4 - powrót do starań od 12.2022
    2023: 02.03 HyCoSy ✅ 14.08 histeroskopia z biopsją endometrium ❌ 27.12 kontrolna biopsja ✅
    2024: 03.01 HOMA ✅ cytokiny rozjechane, KIR Bx, allo-MLR 33,1%, endometrioza II i adenomioza ❌; 29.07 i 28.08 - IUI ❌ 15.11 histeroskopia: ✂️mikropolipy, zrosty; biopsja ❌

16.02.2024 AMH 1,28 -> 06.02.2025 AMH 1,92
    Mąż: seminogram ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
    Kariotypy ✅ cross-match✅
    Diagnoza ❔❔❔ niepłodność idiopatyczna

05.2025: 1 IVF: 8 🪩 ➡️ 6 🥚➡️ 4 MII ➡️ ❄️ 6CA 🧘FET?
    29.06 - NATURALS ⏸️ 😭 🪄 30.06 501,42 mIU/ml, 02.07 1376,78 mIU/ml
    11.03.2026 - GG 🩷 40+6 🥹 3500 g, 55 cm
    age.png
‹‹ 664 665 666 667 668 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ