Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem niewyspana, zła i w dodatku bez męża
Ogólnie to mam jakiś kryzysjakieś przesilenie wiosenne, niewyspanie (człowiek szybko się przyzwyczaił do spania ok 6h ciągiem) i dobiła mnie ilość włosów jaka mi wypada
odpływ w wannie zatkany do tego stopnia że woda nie spływa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 07:58
-
O, to przynajmniej ja czuję się wyspana po kolejnej nocy z 4,5h ciągiem. Przyzwyczajona do krótszych przerw szaleję z radości. Położyłam go na brzuchu we własnym łóżeczku. Spał od 20:30 do 24, potem słyszałam, że stęka, ale tylko obróciłam go na bok i zasnęłam. Chyba puszczał bąki, a na brzuchu nie umie. Spał do 1:30, wtedy pierwsze karmienie. Wypił ładnie prawie dwa cycki, pod górkę, bez szamotania się i krztuszenia. Trochę się zapowietrzył, ale odbiłam go porządnie i zasnął. Za to oczywiście ja spać nie mogłam... Bo rozbudzona całą akacją odbijania, nie mogłam już się uspokoić. No ale mały spał potem do 5. Tylko, że coś mu się pomieszało i zaczyna się budzić o 7, a zawsze spał do 8. I wczoraj był już padnięty o 19. Cudem przetrzymaliśmy go do 20.
kalina123 lubi tę wiadomość
-
Baranosia
Witam sie w tym samym klubie. Wlosy od tygodnia wypadaja i jeszcze chyba okresy wróciłychyba bo sama nie wiem co to jest, tak tylko cos widac przy sikaniu
Dzis jest dokladnie rok kiedy mialam ostatni okres 14.03.2016 moze to na roczba rocznice jakies plamienie? Kto to wie
Co do spania, to rutyna u nas ta sama czyli 24 i 4, tylko ze dzis dzieciak postanowil sie obudzic i nie pospac o 5wiec tez troche niewyspana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 08:30
-
U nas też ciemieniucha wróciła, tym razem na lewym boku.
Mój bąbel był chory w nocy. Gorączka, czerwone gardło. Dałam paracetamol i zasnął na 4 godziny. Ja z kolei znów w nocy wymiotowałam, czyli wirus jeszcze nie poszedł w cholerę.
Teraz dopiero Aran wstał, to znaczy jeszcze leży w łóżeczku i gada sobie do zabawek. Czeka cierpliwie na cyca -
Szczęśliwa ale ten czas leci! Ty lepiej sama nie dźwigaj pogoń męża! Ja pamiętam łóżeczko przygotowałam dopiero tydzień przed porodem.
Pogoda taka że nie chce się z podwórka wracać! Łapię więc wit D na poprawę humoruAntek poszedł w ojca bo nawet jak śpi i świeci na niego słońce to się krzywi
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Werix na wkladce nic, tylko przy siku cos widzę. No strasznie to dziwne...i tez nie wiem czy rozkreci sie czy nie. Kurde ja mam rehabilitacje w czwartek tamtych obszarow wiec nie wiem co robic
A ty kiedy mialas ostatni okres? -
nick nieaktualny