Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
milky way wrote:Ja natomiast mam mega smieciowa pamoec i pamietam rozne glupoty.
Cati, niczego nie szukam, tylko patrze ze co chwila mowisz co innego. Teraz, ze w Norwegii przysluguje polowkowe badanie i nikt wczesniej nie szuka dziury w calym i to dobrze, i ze bez sensu robic mnostwo badan, wystarczy dbac o siebie, a wczesniej sama przebieralas nogami zeby przyjechac do Polski i zrobic badania, nawet pytalas czy ktos nie robil w Polsce NT i mial spokojna glowe, mowilas ze przyjedziesz na prenatalne do Polski zebycsobie je zrobic, doradzalas zeby robic prenatalne badania, pytalas czy jest dofinansowanie do Nifty, mowilas ze w popredniej ciazy mialas trzech lekarzy, no w sumie to mozna mnozycmrtwilas sie bardzo ze do 12tc nic w NO nie wiadomo, itd itd itd...
Po czym teraz mowisz zupelnie co innegonie doszukuje sie to poprostu Twoje slowa
No a przeliczanie faktycznie jest bez sensu, zawsze za granica bedzie drozej, ale i arobki sa wyzsze.
wiesz co jestes tutaj krótko , za przeproszeniem nie mozna nic wiedziec na temat towjej osoby ale do rozmow widze jestes pierwsza i tysiac zdan na rozne tematy posiadasz.
Smieszy mnie teraz twoje podsumowanie mojej osobyja przebieram nogami HAHAHAHHAHA
smieszna jestes
ja pytalam czy ktos robi badania NT w polsce ?teraz to bzdure napisalas jak nie wiem co... a moze wróżysz z fusow bo wtedy by sie zgadzało.
ale widac ze chyba lepiej wiesz wszystko ode mnienawet o zarobkach ... WOW ...
szkoda mi czasu na dyskusje z tobą dziewczyno .
My wszystkie odkrecamy kota ogonema ty jak najwyrazniej widac wszystko wiesz najlepiej
Tak pytać - nie ze ja chce robic? widzisz roznice? jak nie to czytaj jeszcze raz a najlepiej to caly wątek od początku by poznac z kim rozmawiasz i jaką ma tu historie zamiast zabierać glos i wypowiadac sie na temat osob ktorych nie znasz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 09:25
-
cati wrote:palma ja przy pierwszej ciazy mialam 3 lekarzy ;P doskonale cierozumiem .aa i do tego jeszcze polozna ktora pelnila tez funkcje takiego lekarzacati wrote:
Hiszpanka witam - mysle ze wiekowo- ja mam 31 , powinno byc wszystko okale dla spokoju powinnas zrobic prenatralne.
cati wrote:NO chyba ze rzygasz tęcząalbo skitelsami ... ale takie rzeczy to ty,ko w tv ;P
A ja dziewczyny mam inne pytanie - czy ktoras z was nie robila przeziernosci karkowej i byla spokojna cala ciaze?cati wrote:wiec tez czekam do 12 tyg. ale cale szczescie ja jade teraz jakos do polski i tam zrobie sobie badania i krwi i usg itd... wiec 2 tyg poczekam jeszcze
tak wiec waże sie sama , mierze sie sama i zdam cala relacje w 12 tyg swojej lekarce a pozniej swojej poloznej
a tu jedyne usg jest w 20 tyg.Ciazy czyli tzw. polowkowe zadne inne nie przysługuje nam bezplatnie ( pomimo iz bedac wciazy wszelkie swiadczenia medyczne sa za darmo ) Moge oczywiscie isc prywatnie na usg ale to sporo kosztuje . byc moze bede robic prywatnie przeziernosc karkowa .
........ ????? -
Nie było mnie kilka dni, bo wyjechaliśmy i zasięg odgraniczony. Chciałam nadrobić, poczytałam, ale tu taka atmosfera, że tylko humor mi się popsuł.
Na prawdę nie macie większych problemów tylko kłócić się z internetowymi "znajomymi"? Nie zawsze musimy się we wszystkim zgadzać i nie próbujcie na siłę udowadniać swoich racji...to niczego nie wnosi, a tylko psuje atmosferę na forum.
Wrócę jak skończycie skakać sobie do gardeł, bo nie chce mi się tego czytać
Szkoda, bo byłam ciekawa co u was..
Miłego dniamichaela, cudek2, Okciakowa, Barcia lubią tę wiadomość
-
.... wiesz przesledzilas moje wypowiedzi w tym watku wow
gratualacje !!?
i co wynika z moich wypowiedzi ? ze jestem ciekawa jak reagujecie na brak badan typu przeziernosc karkowa? Bo nie wiem do czego pijesz?
3 - lekarzy jeden gin. w Polsce
i jeden tutaj tzw. lekarz pierwszego kontaktu + położna - widzisz gdybyś czytala wicej moich wątkow a nie tylko pierwsze z początku to byś wiedzialaale jak widac latwo sie przypierdzielić do tego
i miec w nosie ?
-
DObra, Cati, weź, mam ważniejsze sprawy na głowie. Tak napisałaś i tyle, no, chyba że są dwie Cati
)) ... no i jak widać nie jest to wróżenie z fusów jak sugerowałaś, tylko twoje slowa. :DDD
Co z nich wynika? to odpowiedzi na Twoj post na tej stronie. Sorry, ja naprawdę strasznie dużo pamiętam. Trzeba być odpowiedzialnym za swoje wpisy, bo one jednak gdzieś tu są , jak widać :DD -
Fuksja u mnie 16 t4d a teraz niby tydzień wcześniej choć mam wrażenie że to malenstwo jest albo bardziej leniwe albo delikatniejsze bo teraz zaczynam je tak odczuwac jak Maciusia w tym 17tc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 09:33
-
Fuksja90 wrote:Co za paskudna noc najpierw burza a potem całą noc deszcz i jak się obudziłam o 5 tak koniec spania ;/
Mam takie pytanie do dziewczyn które już mają dzieci i do tych co już czują ruchy, w którym tygodniu w 1 ciąży to było pierwszy raz ?
Pamiętam że mąż dopiero w 20 ja w 18 (chociaż by mały epizod w 12 tc - cos sie w brzuch tak poukładało że docisnęło miejsce z maluchem i po lodach poczułam łaskotanie którego z niczym pomylić się nie da, ale to tylko jednorazowy epizod był)
-
Nikt sobie do gardeł nie skacze
- jeszcze nie poki co xD pazury ostrze jak cos
pania mądrale próbuje ujarzmić ale chyba sie nie da ...
Milky-way no coz urodzisz pierwsze dziecko i bedziesz miala swoje zdanie na temat wszystkiego do okoła. Poki co mnie nie przegadasz ... i zdania nie zmianiam. na wszystkie tematy .
JA ruchy poczulam jakos w polowie , w pierwszej ciazy . A jesli chodzi o tą to teraz juz czuje wiec szybciejale moze dlatego ze wiem jakie one są
-
Fuksja90 wrote:Co za paskudna noc najpierw burza a potem całą noc deszcz i jak się obudziłam o 5 tak koniec spania ;/
Mam takie pytanie do dziewczyn które już mają dzieci i do tych co już czują ruchy, w którym tygodniu w 1 ciąży to było pierwszy raz ?
Ja juz ze 2-3 tygodnie czuje ruchy czyli okolo od 15 tyg a to moja pierwsza ciaza ale podobno temu ze bardzo szczupla jestem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 09:35
-
Cati, ale przecież ja już mam jedno dziecko :DDDDDDDD omg
cati wrote:Poki co mnie nie przegadasz ... i zdania nie zmianiam. na wszystkie tematy .
:DD no może i nie zmieniasz, tym gorzej,, ale wyszło głupio, bo jednak to byly Twoje słowastraszna polewka
mi by było mega głupio, że już sama nie wiem co gadam :DDD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 09:39
-
Eeee niefajne te dyskusje.
U nas piękny cudowny najwspanialszy deszcz. Wreszcie jestem w stanie funkcjonować, Bedzie spacer po kałużach!
Chyba w Szkocji powinnam zamieszkać bo te tropiki nie dla mnie, nie mogę funkcjonować.
A moja córka siedzi i słucha radia mogę spokojnie pić poranną inkę mrrr..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2016, 09:41
-
michaela wrote:Eeee niefajne te dyskusje.
U nas piękny cudowny najwspanialszy deszcz. Wreszcie jestem w stanie funkcjonować, Bedzie spacer po kałużach!
Chyba w Szkocji powinnam zamieszkać bo te tropiki nie dla mnie, nie mogę funkcjonować.
A moja córka siedzi i słucha radia mogę spokojnie pić poranną inkę mrrr..
Pijesz taka zwykla inke czy ta z blonnikiem ?