WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
Odpowiedz

Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Nita Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Należę do grup mamusiek w mojej lokalnej okolicy w Londynie i wszystkie mamuśki na tej grupie wręcz oszalały na punkcie SleepyHead. Podobno lepsze niż kosz Mojżesza, dziecko jest zabezpieczone, śpi spokojnie, no rewelacja. Można wszystko prać. Z tego co widzę większość mam po 8 miesiącach użytkowania już kupuje większy rozmiar, ten deluxe. Tylko nie wiem czy sens wydawać ponad 100 funtów na coś na 8 miesięcy. Ale naprawdę fajnie to wygląda a opinie są wręcz powalające, zwłaszcza od mam z pierwszym dzieckiem.

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• polkosia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No może i tak, dla mnie do kitu, bo żeby nakarmić (jak śpimy razem) trzeba z niego wyjąć dziecko. A jak spała w rożku albo bezpośrednio na łóżku, to tylko cycka wyciągam i daję, bez zbędnego dźwigania ;)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Basia79 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupiłam coś podobnego, ale za 150zł, więcej bym chyba nie dała
    http://allegro.pl/smart-bed-dwustronny-kojec-dla-noworodkow-minky-i5308475482.html

klz9gu1rkkbkfyjt.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, na tym zdjęciu to straszne, bałabym się uduszenia. Twarz prosto w ten wałek wciśnięta.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Basia79 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie zakładam, że to do spania będzie, ale do położenia dziecka np na kanapie obok siebie jak będę chciała w salonie siedzieć-zamiast na kocyku to na tym, ale zobaczymy w praktyce jak będzie - mój syn mówi, że to dla kota :)

klz9gu1rkkbkfyjt.png
  • RedLady Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia, Basia wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :)

Martusiazabka lubi tę wiadomość

bhyw2n0a2ngo7wj5.png
  • Basia79 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję :)

klz9gu1rkkbkfyjt.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No do położenia to tak, ja akurat na kanapie mam normalnie matę edukacyjną rozłożoną :) I tak od urodzenia kładę, a teraz sadzam.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia, wszystkiego najlepszego również :) A jeśli chodzi o kota, to my Tipi rozłożyliśmy i oczywiście kto w środku śpi? Kot i psy...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • kalina123 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ślubujące dużo miłości :)

Martusiazabka lubi tę wiadomość

82doroeqdnooy9dr.png
  • Nita Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia w tym Sleepyhead nie śpi się całą noc. Nie jest to zalecane przez producenta. Ale w ciągu dnia tak, na kanapie położyć, na podłodze, po myciu itd.
    Co do rożków, u nas tego nie sprzedają. To typowo polski produkt. Pytałam niedawno położnej o rożek, to nie wiedziała co to jest. Pokazałam jej zdjęcie i powiedziała, że ona nie zaleca czegoś takiego dla kręgosłupa dziecka itd. Także sama nie wiem, ale pewnie i tak nie kupię, bo w sklepach tego w ogóle tu nie ma. Jedynie gdzieś z internetu.

f6tvan2.png
    cb7wgov3drqp7e64.png

• Martusiazabka Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia, wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ! :-* ślicznie wyglądałaś :-) a syn to ten po lewej stronie zdjęcia? Kurcze, ale duży juz... Ile ma lat?

Nita, to od moich kolegów i koleżanek z pracy, nie jego :-) w sumie przyszło 8 osób tylko i nie było szefostwa... Ale i tak się łezka z oku zakręciła :-) i teraz już wiem czemu krzyczeli ze ich prezent mamy koniecznie otworzyć jako pierwszy :-)

oar8skjo4squlk4t.png

h84f3e5e51n59t97.png

f2wli09kez578bel.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nita, no chyba, że tak :) Ja mam kołyskę i w niej kładłam w dzień, chociaż jak miała się obudzić, to i tak bujanie nic nie dawało :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Barcia Przyjaciółka

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mam pytanie, macie czasem takie dziwne skurcze w pochwie? Wczoraj wieczorem tak miałam i nie było to bolesne, tylko raczej niekomfortowe. Dużo wczoraj siedziałam, jak wzięłam ciepłą kąpiel to mi przeszło. W środę mam mieć USG 3D u innego ginekologa niż prowadzący, to może zapytam, bo wizyta u mojego dopiero 11.09

f5ecb90bd2.png
  • guerretenshi Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pochwie wciaz miewam kucia. Czasem dosc bolesne. Teraz zaczely sie za to bole po bokach brzucha. Nie wiem czy mlody wtedy sie rozciaga czy jakies skurcze ale troche to bolesne. Wczoraj caly dzien mi sie wypychal z praweh strony i to bylo bardzo nieprzyjemne... juz wole silne kopniaki z zaskoczenia.

13.01 pierwsze USG :)
    f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
  • Barcia Przyjaciółka

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już się pogubiłam z czym powinnam lecieć do lekarza a z czym nie. Najgorzej, że potem miałam rozwolnienie, ale takie jednorazowe na szczęście. Może się jutro z rana przejdę do mojego lekarza bez rejestracji i zapytam co on o tym sądzi. Ostatnio na wizycie miałam tylko mierzone ciśnienie i wagę, więc może by mi szyjke sprawdzil przy okazji :(

f5ecb90bd2.png
  • Basia79 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusiazabka wrote:
    Basia, wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ! :-* ślicznie wyglądałaś :-) a syn to ten po lewej stronie zdjęcia? Kurcze, ale duży juz... Ile ma lat?

Nita, to od moich kolegów i koleżanek z pracy, nie jego :-) w sumie przyszło 8 osób tylko i nie było szefostwa... Ale i tak się łezka z oku zakręciła :-) i teraz już wiem czemu krzyczeli ze ich prezent mamy koniecznie otworzyć jako pierwszy :-)

oar8skjo4squlk4t.png
    tak, to mój malutki synek jedyne 2 metry :)- właśnie skończył 19 lat, a ja dziś 37 :(

moich kolegów z pracy było kilkanaście osób, ale tak fajnego prezentu nie dostałam, chociaż mój też mi się podobał - komplet sztućców Gerlacha - nie wiem jak to się dzieje ale mi wiecznie łyżek brakuje, więc mam kolejne :)

Dotty84, Martusiazabka, Izieth lubią tę wiadomość

klz9gu1rkkbkfyjt.png
  • Werix Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie co chwilę coś kłuje, rozciąga, szczególnie w dole brzucha i pod pępkiem, a spojenie boli jak niesamowity zakwas. Nie wiem, czy to normalne. Spytam mojej gin na najbliższej wizycie.

17u9ha00otchcgqb.png
  • Basia79 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro w lidlu bluzy pluszowe dla maluszków
    http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=1253&utm_source=facebook.com&utm_medium=VideoPost&utm_campaign=KW34-2016-NF-pon-moda-dzieci-mlodziez

karolajna88, emilkazozz, madzia2434 lubią tę wiadomość

klz9gu1rkkbkfyjt.png
  • Basia79 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro w lidlu bluzy pluszowe dla maluszków
    http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?id=1253&utm_source=facebook.com&utm_medium=VideoPost&utm_campaign=KW34-2016-NF-pon-moda-dzieci-mlodziez

klz9gu1rkkbkfyjt.png
‹‹ 669 670 671 672 673 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ