Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Należę do grup mamusiek w mojej lokalnej okolicy w Londynie i wszystkie mamuśki na tej grupie wręcz oszalały na punkcie SleepyHead. Podobno lepsze niż kosz Mojżesza, dziecko jest zabezpieczone, śpi spokojnie, no rewelacja. Można wszystko prać. Z tego co widzę większość mam po 8 miesiącach użytkowania już kupuje większy rozmiar, ten deluxe. Tylko nie wiem czy sens wydawać ponad 100 funtów na coś na 8 miesięcy. Ale naprawdę fajnie to wygląda a opinie są wręcz powalające, zwłaszcza od mam z pierwszym dzieckiem.
-
No może i tak, dla mnie do kitu, bo żeby nakarmić (jak śpimy razem) trzeba z niego wyjąć dziecko. A jak spała w rożku albo bezpośrednio na łóżku, to tylko cycka wyciągam i daję, bez zbędnego dźwiganiaKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia w tym Sleepyhead nie śpi się całą noc. Nie jest to zalecane przez producenta. Ale w ciągu dnia tak, na kanapie położyć, na podłodze, po myciu itd.
Co do rożków, u nas tego nie sprzedają. To typowo polski produkt. Pytałam niedawno położnej o rożek, to nie wiedziała co to jest. Pokazałam jej zdjęcie i powiedziała, że ona nie zaleca czegoś takiego dla kręgosłupa dziecka itd. Także sama nie wiem, ale pewnie i tak nie kupię, bo w sklepach tego w ogóle tu nie ma. Jedynie gdzieś z internetu. -
Basia, wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ! :-* ślicznie wyglądałaś
a syn to ten po lewej stronie zdjęcia? Kurcze, ale duży juz... Ile ma lat?
Nita, to od moich kolegów i koleżanek z pracy, nie jegow sumie przyszło 8 osób tylko i nie było szefostwa... Ale i tak się łezka z oku zakręciła
i teraz już wiem czemu krzyczeli ze ich prezent mamy koniecznie otworzyć jako pierwszy
-
Hej dziewczyny, mam pytanie, macie czasem takie dziwne skurcze w pochwie? Wczoraj wieczorem tak miałam i nie było to bolesne, tylko raczej niekomfortowe. Dużo wczoraj siedziałam, jak wzięłam ciepłą kąpiel to mi przeszło. W środę mam mieć USG 3D u innego ginekologa niż prowadzący, to może zapytam, bo wizyta u mojego dopiero 11.09
-
W pochwie wciaz miewam kucia. Czasem dosc bolesne. Teraz zaczely sie za to bole po bokach brzucha. Nie wiem czy mlody wtedy sie rozciaga czy jakies skurcze ale troche to bolesne. Wczoraj caly dzien mi sie wypychal z praweh strony i to bylo bardzo nieprzyjemne... juz wole silne kopniaki z zaskoczenia.
-
Ja już się pogubiłam z czym powinnam lecieć do lekarza a z czym nie. Najgorzej, że potem miałam rozwolnienie, ale takie jednorazowe na szczęście. Może się jutro z rana przejdę do mojego lekarza bez rejestracji i zapytam co on o tym sądzi. Ostatnio na wizycie miałam tylko mierzone ciśnienie i wagę, więc może by mi szyjke sprawdzil przy okazji
-
Martusiazabka wrote:Basia, wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ! :-* ślicznie wyglądałaś
a syn to ten po lewej stronie zdjęcia? Kurcze, ale duży juz... Ile ma lat?
Nita, to od moich kolegów i koleżanek z pracy, nie jegow sumie przyszło 8 osób tylko i nie było szefostwa... Ale i tak się łezka z oku zakręciła
i teraz już wiem czemu krzyczeli ze ich prezent mamy koniecznie otworzyć jako pierwszy
- właśnie skończył 19 lat, a ja dziś 37
moich kolegów z pracy było kilkanaście osób, ale tak fajnego prezentu nie dostałam, chociaż mój też mi się podobał - komplet sztućców Gerlacha - nie wiem jak to się dzieje ale mi wiecznie łyżek brakuje, więc mam kolejne
Dotty84, Martusiazabka, Izieth lubią tę wiadomość