Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nita, kupiłam chustę tkaną na allegro od azimi. Jest tania, a że nie używałam chust i nie wiem, czy małemu się spodoba, nie chciała inwestować w chustę za 200 pln. Czytałam o tych chustach na forum mam chustujących, które dostały ją na testy i pozytywnie się wypowiadały. Szczególnie dla początkujących. Co do rozmiaru na stronie sprzedawcy wszystko jest dokładnie opisane. Ja kupiłam r. 4,5 m na rozmiar 38/40, tak by pasowała i na mnie i na narzeczonego.
Prosimy o więcej szczegółów na temat Mysi:)
Azor, odezwij się!
-
baranosia wrote:Mam ten termofor z pestkami wiśni i powiem Wam że to jest cud techniki
A tak w ogole to witam niedzielnie
Ja juz od 7 na nogach ,budze sie razem z synem,choc bym pospala dluzejWszyscy w domu -
Ja od 5 obudzona ;p ale tu akurat budzi mnie narzeczony, który nie wiem, jakim cudem, ale potrzebuje mało snu i jak pójdzie spać o 23, to budzi się o 5. Ja to mogę spać nawet 10 h.
Ja kupiłam kompres żelowy, który można używać i na zimno i na ciepło. Można ogrzać w ciepłej wodzie. -
My śpimy z dyskomfortem ostatnio ponieważ regularnie boli mnie podbrzusze od paru dni,a nie wiem co jest tego powodem i trochę się denerwuje,do tego mała od wczoraj prawie się nie rusza,przekreciła sie czy co? U nas dzisiaj już w końcu 32 tydzień,jeszcze dwa miesiące
-
Hej, ja chciałam Was podpytać czy bierzecie pod uwagę zdeponowanie krwi pępowinowej?? Czy może już macie jakieś doświadczenia w tym temacie lub spotkałyście się z opiniami na ten temat?
Pytam bo decyzję trzeba podjąć na kilka tygodni przed porodem żeby podpisać umowę z firmą ubezpieczeniową i bankiem komórek, a ja ciągle się zastanawiam....
[/url]
-
Dziewczyn na Facebook pod jakim hasłem można szukać?
Ja wykończona, dwa dni jako kierowca wszystkim robiłam na zawołanie po całej Wawie i dzisiaj wymiękam. Ostatni kurs i do łóżka.
Ja będę szczepić tradycyjnymi szczepionkami, tak samo jak mnie szczepiono.Włoszka -
Ja syna szczepiłam na wszystko tylko rozłożone trochę w czasie (6w1 i wszystkie dodatkowe) córkę też planuję szczepić na wszystko
Krwi pępowinowej nie deponuję, nie jestem przekonana, prędzej, jeśli już w ogóle bym oddawała to do publicznego banku krwi pępowinowej niż na własny użytekWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2016, 14:02
-
Kaśka 86 wrote:Hej, ja chciałam Was podpytać czy bierzecie pod uwagę zdeponowanie krwi pępowinowej?? Czy może już macie jakieś doświadczenia w tym temacie lub spotkałyście się z opiniami na ten temat?
Pytam bo decyzję trzeba podjąć na kilka tygodni przed porodem żeby podpisać umowę z firmą ubezpieczeniową i bankiem komórek, a ja ciągle się zastanawiam....
Szczepilam w szpitalu na wzwb i gruźlicę- teraz zamiast euvaxu planuje kupić energix. Potem wszystkie dawki 6w1 i dwa razy pneumo. Po drugiej dawce pneumo Szymi czuł się źle, pojawiły się pęcherzyki na skórze, więc z trzeciej zrezygnowałam. Nie Szczepilam na odre swinke różyczke- początek ciąży, odraczamy ile się da.
U nas nadal pod górkę. .. boli to spojenie. Jutro mam dodatkowa wizytę u gina. Zobaczymy co mi powie. Mam nadzieję, że bez jakiś złych informacji ;(
2ego listopada mam normalna wizytę u swojego lekarza i ustalenie terminu cc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2016, 14:14
-
Ja bylam na spacerze i troszke bolal mnie brzuch , ale juz tak bolal mnie wczesniej podczas chodzenia , takie napinanie sie macicy i uczucie parcia na pecherz. Zawsze przyechodzilo jak zwolnilam , albo przysiadlam i dzis tez , tylko , ze po powrocie zauwazylam na wkladce kilka kropel czerwonej krwi zmieszanej ze sluzem. Nie boli mnie nic , moze troszke zajmuje. Myslicie, ze to juz powazna sprawa I trzeba do szpitala, czy moze jutro do ginekologa na konsultacje ?
-
My pobieraliśmy krew pępowinową i przechowujemy w banku w Krk. Opłaciliśmy 10 lat z góry. Przez ten czas medycyna może pójść tak do przodu, że nie można mówić, że się nie przyda albo zmarnuje. Ale każdy sam decyduje. A do publicznego banku zawsze warto oddać - nie ponosimy żadnych kosztów, a kogoś może uleczyć z różnych chorób. I to nieprawda, że ilość jest za mała. Są już w PL przypadki wyleczeń na przykład z SN za pomocą krwi pępowinowej.
Szczepiliśmy tylko 6w1. Rota i pneumokoki nie. Matylda ten sam schemat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2016, 15:02
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn