Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Już widzę minę męża hahaDotty84 wrote:Spoko, pierwsze kupy prawie nie śmierdzą
zwłaszcza jak juz ma się porównanie z takimi np u dwulatka - Hanka się zesra w pokoju u siebie i mimo przymkniętymi drzwi i przedpokoju pomiędzy, zapach dociera do mnie do kuchni.
Dotty84, cudek2 lubią tę wiadomość

-
Ja też lubię i czasem kupuję te podróby lodów z Lidla. Ale czasem zaszaleję z Magnum, tylko mi najbardziej smakuje migdałowe, żadne inne smaki

Najbardziej jednak mi smakują lody Haagen Dazs, te o smaku truskawkowym ze śmietanką. Ale sobie smaka teraz narobiłam
Dagn_ lubi tę wiadomość
-
Hahah, tak samo pomyślałambaranosia wrote:Już widzę minę męża haha

ja mam całe szczęście zsyp w bloku, więc jak co to bomby się szybko pozbędę
a na wyjścia wypróbuje te woreczki zapachowe
po całym dniu leżenia to się czuję bardziej obolała niż jakbym się normalnie po domu krzątała
a ponoć ludzie to odpoczynkiem nazywają
Martusiazabka lubi tę wiadomość

-
Po wypłacie pójdę kupić skórę owczą do wózka. U nas tutaj to hit, pełno mamusiek ma nią wyścielone wózki czy gondole. Cóż poradzić, też oszalałam

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/680be8df85c8.jpg
Moja znajoma z Polski też sobie coś podobnego zamówiła przez Allegro, piękne skóry z Zakopanego, 89zł za sztukę
MoBo lubi tę wiadomość
-
Ło matko, to prawdziwe skóry? Nie mogłabym położyć się na czymś takim, a dziecka tym bardziej. A jak to w ogóle uprać? Nie, nie
Werix, Dagn_, Madziula87, Iva79 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witam się w 36 tygodniu i 9tym miesiącu!
masakra!
Jako wegetarianka tym bardziej nie potrafię sobie wyobrazić tej skóry
aczkolwiek będąc w zakopanym kupowałam rzeczy z wełną owczą i muszę przyznać że jest mega przyjemna w dotyku. Nie wiem jak całe skóry.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 06:43
Madziula87, Iva79, Izieth, polkosia, Dobrawa, Krakuska lubią tę wiadomość

-
Ja juz po śniadaniu:P jedna kanapka z salami a druga z nutella

Tutaj w niemczech robią mi teraz KTG co dwa tyg, a pielęgniarka mierzy brzuszek ale wzdłuż -pod piersiami zaczyna
Miłego dnia kobietki;)!
My dzisiaj do Polski jedziemy...4 godz jazdy:/ ale to już ostatni taki wypad przed porodem;)
-
Werix dobrze powiedziałaś, masakra, to już powoli nieuniknione

Olcia dwie kanapeczki na śniadanie? Boże żebym ja się taką porcją najadała
Ja też jeszcze pod kołdrą, muszę załatwić parę spraw, a nie bardzo mi się chce
Werix, Olcia..89 lubią tę wiadomość
-
Ola szerokiej drogi.
Nam polozna w SR w DE mowila , zeby do porodu przyniesc stara koszule, ktora bedzie mozna wyrzucic, sugerowala tez,ze mozna wziac meza stara koszule.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 08:37
Olcia..89 lubi tę wiadomość

-
No nie mów, że nie słyszałaś o właściwościach zdrowotnych skóry owcy na skórę człowieka, szczególnie dziecka? Wpisz sobie, wszędzie pisząpolkosia wrote:Ło matko, to prawdziwe skóry? Nie mogłabym położyć się na czymś takim, a dziecka tym bardziej. A jak to w ogóle uprać? Nie, nie

Ja w ogóle jestem fanką skóry z owieczki, lubię ten zapach, wszystko co skórzane. Jest antybakteryjne, grzeje zimą, ale nie pozwala na pocenie się a chłodzi latem. Prać należy w delikatnym płynie, w programie wełna.
Zamówię niedługo, ale mają jeszcze inne kolory, takie beże i brązy, no i ciężko się zdecydować.
Eee, rzygam żółcią z żołądka. Kurde, jak ja wam zazdroszczę, że zgagi nie macie. W cholerę z tym, pali mnie całe gardło, męczę się z tym cholerstwem od początku lipca
-
Cześć. U nas w Polsce też już ta skóra owcza jest modna, tylko ze w formie "drugiej strony" w spiworkach do wózka czy na sanki np.
Kiepsko się dziś czuje... Mała mocno naciska na szyjkę, aż mnie boli podbrzusze, uda i kręgosłup... Byleby tylko nie urodzić.
Dziewczyny czy normalnie w aptece można kupić te papierki luksusowe (czy jakoś tak) czy tylko przez internet? Bo mnie z rana zalało śluzem, ale bielizna zrobiła się aż mega mokra i piżama przy okazji. Dodam że byłam świeżo po skorzystaniu z toalety, wiec raczej to nie był mocz. Wiec albo taki śluz wodnisty, albo wody zaczynają się saczyc. Chciałabym to sprawdzić. -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f84880ce664c.jpg
A taką kratkę w serduszka na szydełku zrobiłam malutkiej do łóżeczka
Werix, Izieth, baranosia, Nita, Basia79, Kokardka44, chiara, Olcia..89, MoBo, Isia86, Angela B-D, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Werix, zgaga to u mnie i tak jedno z "lżejszych" objawów. Zespół niespokojnych nóg od wieczora przez całą noc (próbuję spać i wierzgam nogami jak konik), brak oddechu, zaparcia, ostatnio znów z krwią, okropny ból kręgosłupa no i żylaki na nogach - moje nogi wyglądają jak u 60 letniej kobiety

Czasem sobie myślę, że ja chyba za stara byłam na pierwszą ciążę, bo tak źle znoszę. Czuję się jak inwalidka czasami.
Chociaż, moja znajoma, 36 lat, pierwsza ciąża a nic jej nie jest, zero jakichkolwiek problemów a już jest w 7 miesięcu. -
Witajcie ja jeszcze w łóżku. Obudziłam się przed 5 i ponownie zasnęłam dopiero przed 7.
Siada mi psychika z bólu. Wczoraj nawet pokłóciłam się z mężem i skończyło się moim płaczem bo jak twierdzi nie może na mnie patrzeć jak chodzę i ciągam nogę za sobą. Wg niego ginekolog mnie uzdrowi i się wścieka że do niego nie dzwonię.

-
Śliczne. A skąd masz ochraniacz na całe łóżeczko? Wszystko co znajduje ma 180 cm wiec jeden bok pozostaje pustyPerl wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f84880ce664c.jpg
A taką kratkę w serduszka na szydełku zrobiłam malutkiej do łóżeczka

-
nick nieaktualnyPerl, myślę, że bez problemu papierki lakmusowe dostaniesz w aptece
Lepiej sprawdź, co to poleciało. Możliwe, że czop się zaczyna wymywać, skoro było tego dość sporo.
Nita, mocno współczuję takiej zgagi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 09:44
-
Basia79 wrote:Śliczne. A skąd masz ochraniacz na całe łóżeczko? Wszystko co znajduje ma 180 cm wiec jeden bok pozostaje pusty
Moja teściowa 25 lat temu dostała to z USA. Mój szwagier spał w tej pościeli. A jej było żal wydać komuś, wiec jakoś zabezpieczyla i trzymała przez tyle lat... Stąd ten mój wzorek w kratke, bo od środka ma ładny miętowy kolor, ale od zewnątrz brzydkie wyblkakniete wzory w misie i musiałam to zakryć...
Werix, Olcia..89 lubią tę wiadomość