Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dotty84 wrote:Spoko, pierwsze kupy prawie nie śmierdzą
zwłaszcza jak juz ma się porównanie z takimi np u dwulatka - Hanka się zesra w pokoju u siebie i mimo przymkniętymi drzwi i przedpokoju pomiędzy, zapach dociera do mnie do kuchni.
Dotty84, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Ja też lubię i czasem kupuję te podróby lodów z Lidla. Ale czasem zaszaleję z Magnum, tylko mi najbardziej smakuje migdałowe, żadne inne smaki
Najbardziej jednak mi smakują lody Haagen Dazs, te o smaku truskawkowym ze śmietanką. Ale sobie smaka teraz narobiłamDagn_ lubi tę wiadomość
-
baranosia wrote:Już widzę minę męża haha
ja mam całe szczęście zsyp w bloku, więc jak co to bomby się szybko pozbędęa na wyjścia wypróbuje te woreczki zapachowe
po całym dniu leżenia to się czuję bardziej obolała niż jakbym się normalnie po domu krzątałaa ponoć ludzie to odpoczynkiem nazywają
Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
Po wypłacie pójdę kupić skórę owczą do wózka. U nas tutaj to hit, pełno mamusiek ma nią wyścielone wózki czy gondole. Cóż poradzić, też oszalałam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/680be8df85c8.jpg
Moja znajoma z Polski też sobie coś podobnego zamówiła przez Allegro, piękne skóry z Zakopanego, 89zł za sztukęMoBo lubi tę wiadomość
-
Ło matko, to prawdziwe skóry? Nie mogłabym położyć się na czymś takim, a dziecka tym bardziej. A jak to w ogóle uprać? Nie, nie
Werix, Dagn_, Madziula87, Iva79 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witam się w 36 tygodniu i 9tym miesiącu!
masakra!
Jako wegetarianka tym bardziej nie potrafię sobie wyobrazić tej skóryaczkolwiek będąc w zakopanym kupowałam rzeczy z wełną owczą i muszę przyznać że jest mega przyjemna w dotyku. Nie wiem jak całe skóry.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 06:43
Madziula87, Iva79, Izieth, polkosia, Dobrawa, Krakuska lubią tę wiadomość
-
Ja juz po śniadaniu:P jedna kanapka z salami a druga z nutella
Tutaj w niemczech robią mi teraz KTG co dwa tyg, a pielęgniarka mierzy brzuszek ale wzdłuż -pod piersiami zaczyna
Miłego dnia kobietki;)!
My dzisiaj do Polski jedziemy...4 godz jazdy:/ ale to już ostatni taki wypad przed porodem;)
-
Werix dobrze powiedziałaś, masakra, to już powoli nieuniknione
Olcia dwie kanapeczki na śniadanie? Boże żebym ja się taką porcją najadała
Ja też jeszcze pod kołdrą, muszę załatwić parę spraw, a nie bardzo mi się chceWerix, Olcia..89 lubią tę wiadomość
-
Ola szerokiej drogi.
Nam polozna w SR w DE mowila , zeby do porodu przyniesc stara koszule, ktora bedzie mozna wyrzucic, sugerowala tez,ze mozna wziac meza stara koszule.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 08:37
Olcia..89 lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Ło matko, to prawdziwe skóry? Nie mogłabym położyć się na czymś takim, a dziecka tym bardziej. A jak to w ogóle uprać? Nie, nie
Ja w ogóle jestem fanką skóry z owieczki, lubię ten zapach, wszystko co skórzane. Jest antybakteryjne, grzeje zimą, ale nie pozwala na pocenie się a chłodzi latem. Prać należy w delikatnym płynie, w programie wełna.
Zamówię niedługo, ale mają jeszcze inne kolory, takie beże i brązy, no i ciężko się zdecydować.
Eee, rzygam żółcią z żołądka. Kurde, jak ja wam zazdroszczę, że zgagi nie macie. W cholerę z tym, pali mnie całe gardło, męczę się z tym cholerstwem od początku lipca -
Cześć. U nas w Polsce też już ta skóra owcza jest modna, tylko ze w formie "drugiej strony" w spiworkach do wózka czy na sanki np.
Kiepsko się dziś czuje... Mała mocno naciska na szyjkę, aż mnie boli podbrzusze, uda i kręgosłup... Byleby tylko nie urodzić.
Dziewczyny czy normalnie w aptece można kupić te papierki luksusowe (czy jakoś tak) czy tylko przez internet? Bo mnie z rana zalało śluzem, ale bielizna zrobiła się aż mega mokra i piżama przy okazji. Dodam że byłam świeżo po skorzystaniu z toalety, wiec raczej to nie był mocz. Wiec albo taki śluz wodnisty, albo wody zaczynają się saczyc. Chciałabym to sprawdzić. -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f84880ce664c.jpg
A taką kratkę w serduszka na szydełku zrobiłam malutkiej do łóżeczkaWerix, Izieth, baranosia, Nita, Basia79, Kokardka44, chiara, Olcia..89, MoBo, Isia86, Angela B-D, cudek2 lubią tę wiadomość
-
Werix, zgaga to u mnie i tak jedno z "lżejszych" objawów. Zespół niespokojnych nóg od wieczora przez całą noc (próbuję spać i wierzgam nogami jak konik), brak oddechu, zaparcia, ostatnio znów z krwią, okropny ból kręgosłupa no i żylaki na nogach - moje nogi wyglądają jak u 60 letniej kobiety
Czasem sobie myślę, że ja chyba za stara byłam na pierwszą ciążę, bo tak źle znoszę. Czuję się jak inwalidka czasami.
Chociaż, moja znajoma, 36 lat, pierwsza ciąża a nic jej nie jest, zero jakichkolwiek problemów a już jest w 7 miesięcu. -
Witajcie ja jeszcze w łóżku. Obudziłam się przed 5 i ponownie zasnęłam dopiero przed 7.
Siada mi psychika z bólu. Wczoraj nawet pokłóciłam się z mężem i skończyło się moim płaczem bo jak twierdzi nie może na mnie patrzeć jak chodzę i ciągam nogę za sobą. Wg niego ginekolog mnie uzdrowi i się wścieka że do niego nie dzwonię.
-
Perl wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f84880ce664c.jpg
A taką kratkę w serduszka na szydełku zrobiłam malutkiej do łóżeczka -
nick nieaktualnyPerl, myślę, że bez problemu papierki lakmusowe dostaniesz w aptece
Lepiej sprawdź, co to poleciało. Możliwe, że czop się zaczyna wymywać, skoro było tego dość sporo.
Nita, mocno współczuję takiej zgagiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 09:44
-
Basia79 wrote:Śliczne. A skąd masz ochraniacz na całe łóżeczko? Wszystko co znajduje ma 180 cm wiec jeden bok pozostaje pusty
Moja teściowa 25 lat temu dostała to z USA. Mój szwagier spał w tej pościeli. A jej było żal wydać komuś, wiec jakoś zabezpieczyla i trzymała przez tyle lat... Stąd ten mój wzorek w kratke, bo od środka ma ładny miętowy kolor, ale od zewnątrz brzydkie wyblkakniete wzory w misie i musiałam to zakryć...Werix, Olcia..89 lubią tę wiadomość