Najlepsze prezenty świąteczne-Grudniówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Perl,MoBo prześliczne;)!! Ja zrobiłam jeden koszyk ale musze go spruć bo nie mieści się na wisząca półkę
Madziulka ja tez tylko guzika umiałam przyszyc i to krzywoto mój pierwszy raz z szydelkiem:P
Perl mi też się podobają imiona na szydełku z takiej grubej włóczki jak do koszyków - ale nie wiem jak się zabrać do niego;) najpierw koszyki a później będę myślała;) śliczny ten Twój komplet;)!
Baranosia Ty kochana odpoczywaj :* z takim bólem tez nie miałabym chęci na nicIva79 lubi tę wiadomość
-
Kokardka44 wrote:Rany dziewczyny a ja szukam takich szydełkowanych koszyczków i nigdzie nie mogę znależć
Nie chce mi jakaś zrobić i sprzedać?
Ja niestety mam zakaz wychodzenia z domu, musze leżeć w łóżku, wiec nie dam rady. Takie koszyki pasuje robić z grubej wełny na grubym szydełku tak jak olcia, a ja takiej nie posiadam.
Moje koszyki są zrobione z cienkiej wełny bo tylko taką miałam w domu, dlatego nie stoją same bo nie są sztywne... Miałam je potraktować krochmalem, no ale nie mogę, bo musze leżećWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 13:55
-
Dziewczyny, ale jestem zadowolona z siebie:) zamówiłam sesje zdjęciową dla noworodka
kolejną sprawą do przodu. Wybór fotografa omówienie wstępnych warunków trochę czasu zajęło
i od razu będę miała prezent na dzień babci i dziadka. Obraz z jednego ze zdjęć
Teraz tylko świąteczne prezenty.....
Ja nigdy nie byłam dobra w robotach ręcznych zazdroszczę kunsztu, jak tylko zobaczyłam Wasze dzieła chciałam sobie kupić podobne cudo i niestety nie ma na allpozostaje mi cieszyć oko waszymi
-
nick nieaktualny
-
może troszkę pomogę
www.facebook.com/Katekosz-1055200484541980
https://www.facebook.com/obarahandmade/
ja jak na razie zamówiłam buciki czekam właśnie na ich realizacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 14:53
Kokardka44 lubi tę wiadomość
-
Nita wrote:Ja też lubię i czasem kupuję te podróby lodów z Lidla. Ale czasem zaszaleję z Magnum, tylko mi najbardziej smakuje migdałowe, żadne inne smaki
Najbardziej jednak mi smakują lody Haagen Dazs, te o smaku truskawkowym ze śmietanką. Ale sobie smaka teraz narobiłam
wiecie ja z tych zdrowo odzywiająceych się ,i potrafiłam rok cukru nie jeść,ale teraz i ja mam słabość do magnum,
ok ,kupuję podróbki z lidla z migdałami-poezja smaku
Hej Werix ,fajnie wiedzieć że ty wege,ja też
Ale dziewczyny wy piękne rękodzieła robicie,Perl a ty już bijesz wszystkie na główkę ,cuda robisz ,ja tez bym chciała,ale nie potrafięi czasu też mało
wiecie cały czas uczymy naszego rocznego synka spać w swoim łóżeczku w nocy,no i tragedia ,on się budzi tak często na cyca ,i czasami godzinę z nim tak siedzę i karmię,tak się boją jak to będzie gdy już urodzęWerix lubi tę wiadomość
Wszyscy w domu -
baranosia wrote:Olcia śliczne te Twoje dzieła
zazdroszczę ja miałam się wziąć za sowy ale wyszło jak wyszło...
Zauważyłam spadek apetytu jest prawie 11 ja nic nie jadłam i głodna nie jestem ale chyba zjem dla zasady
Ja też, już od dwóch tygodni waga ani drgnęła. Co mnie niezmiernie cieszy, bo już mam 17 na plusmam nadzieje, że dzidziek przybiera mimo to...
-
Iva79 wrote:Ola szerokiej drogi.
Nam polozna w SR w DE mowila , zeby do porodu przyniesc stara koszule, ktora bedzie mozna wyrzucic, sugerowala tez,ze mozna wziac meza stara koszule.
U nas tez. Ja kupuję cos takiego: http://allegro.pl/jednorazowa-koszula-do-porodu-i-karmienia-s-m-i6500567885.html
Niewiele koszul ma tak głębokie rozcięcie. Plus nie prześwituje i bardzo lubię ten kolor
Co do starej koszuli męża - tez o tym myślałam, ale odrzuciłam ten pomysł, bo jednak nie chce paradować po porodowce w samych majtach ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 16:22
Iva79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMam pytanie, czy któraś z Was miała podwyższoną ilość krwinek białych (WBC) w morfologii? W moim laboratorium normy to 3,50 - 10,00 a ja teraz miałam 14,90, miesiąc temu 15,38 a jeszcze wcześniej 10,79. W morfologii na początku ciąży mieściły się w normie.
Lekarka pobrała mi na wizycie wymaz, bo mówi, że to mogą być jakieś bakterie albo grzyby, mam też zrobić badanie CRP.
Szczerze mówiąc w pierwszym momencie jakoś się tym bardzo nie przejęłam, ale nieopatrznie powiedziałam o tym mojej mamie i teraz wydzwania do mnie co chwilę, biadoli jak bardzo się tym martwi i wymyśla mi choroby. Przez to sama zaczęłam się tym martwić... bez sensu, bo przecież robię wszystko co mi zalecił lekarz, a nic to nie da, że będę teraz siedzieć i obgryzać paznokcie. -
Ale wy macie talenty do szydełkowania! Nic tylko zawstydzacie takie beztalencia jak ja!
piękne wszystko.
Ja tam kupiłam sobie dwie nowe tanie koszule do szpitala. 4 funty każda, z Primarkato nie jest wydatek, a wolę nową jedak. Tym bardziej nie założyłabym używanej po kimś, po cudzym porodzie... litości, fuj!
Milky way, Iyou!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 16:30
milky way lubi tę wiadomość
-
Kushina wrote:Mam pytanie, czy któraś z Was miała podwyższoną ilość krwinek białych (WBC) w morfologii? W moim laboratorium normy to 3,50 - 10,00 a ja teraz miałam 14,90, miesiąc temu 15,38 a jeszcze wcześniej 10,79. W morfologii na początku ciąży mieściły się w normie.
Lekarka pobrała mi na wizycie wymaz, bo mówi, że to mogą być jakieś bakterie albo grzyby, mam też zrobić badanie CRP.
Szczerze mówiąc w pierwszym momencie jakoś się tym bardzo nie przejęłam, ale nieopatrznie powiedziałam o tym mojej mamie i teraz wydzwania do mnie co chwilę, biadoli jak bardzo się tym martwi i wymyśla mi choroby. Przez to sama zaczęłam się tym martwić... bez sensu, bo przecież robię wszystko co mi zalecił lekarz, a nic to nie da, że będę teraz siedzieć i obgryzać paznokcie.
Ja mam z trymestru na trymestr podwyższone coraz bardziej. U mnie norma jest 3.98 - 10.04, ostatnio wyszło mi 12,2. Moja lekarka twierdzi, że zwłaszcza w trzecim trym jest to normalne.