Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Fajnie ze już niektóre z was są po prenatalnych, dobrze ze w większości wszystko dobrze a tym które maja wątpliwości napewno wyniki testów rozwieją wszystkie, trzymam kciuki
Mnie się wydaje ze do 15 lipca jeszcze tak daleko ale na szczescie jedziemy na urlop i wracamy 14 to chociaz miło spędzimy czas.
-
Dzień Dobry
U nas wczoraj po prenatalnych też wszystko w porządku. Dzidziuś strasznie się kręcił i dr miał problem,żeby go zmierzyć Do tego stopnia,że wzywał kolegę,żeby pomógł mu znaleźć NT. Byłam tam chyba dłużej niż 40 minut. Maluszek ma 5,77 cm, a NT 1,3. W przyszłym tygodniu wyniki badań z krwi.sasquacz, Iga66, dana222 lubią tę wiadomość
-
Aniawaw88 wrote:Cześć dziewczyny
Fajnie ze już niektóre z was są po prenatalnych, dobrze ze w większości wszystko dobrze a tym które maja wątpliwości napewno wyniki testów rozwieją wszystkie, trzymam kciuki
Mnie się wydaje ze do 15 lipca jeszcze tak daleko ale na szczescie jedziemy na urlop i wracamy 14 to chociaz miło spędzimy czas. -
Karolika wrote:Ja robię nifty pro Próbka wysyłana jest do Chin do Hongkongu Badania są ubezpieczone co do wyniku itd Z tego co ja przeczytałam to Nifty nie robią w Polsce właśnie na to ubezpieczenie ponieważ w Polsce nie było takiej opcji i możliwość Zresztą uważam że te testy są na tym samym poziomie
W poniedziałek pobieranie krwi a potem czekanie i czekanie -
Vella83 wrote:Cover wiadomości z waszych usg!! Ja wyniki pappy pewnie dostanę za około tydzień..
Mam pytanie do Was: czy to możliwe żebym juz czuła dzidziusia? Od kilku dni, codziennie, najpierw raz dziennie, potem dwa razy dziennie,nastepnie kilka razy dziennie czuję sekundowe musniecia.. Ponieważ się to powtarza zwróciłam na to uwage.jest to moja trzecia ciąża i intuicja mi podpowiada że to dzidzius a nie jelita. To są musniecia baaardzo delikatne,stad tak się zastanawiam co to jest tym bardziej że tendencja jest wzrostowa co dziwimnie że to już..? -
Vella83 wrote:No tez mi się wydaje, że trochę za wcześnie więc dość spokojnie do tego podchodzę..ale dość nietypowe musniecia..
Ja we wtorek mam wizyte u ginki, i będę po weekendzie dzwonić w sprawie wyników pappy..
U mnie w 3ciazy ruchy młodego poczułam w 14tyg i też się wszyscy dziwili ale akurat potwierdzilam to na usg bo się wiercil pod głowica i to czułam a lekarka była w szoku. Teraz jestem ciekawa jak będzieVella83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaulinabf2 wrote:Kochana mogę podpytac jaki koszt ? czy nifty tez mozna robic tylko miedzy 10-14 tyg ?
-
U mnie wizyta z badaniami prenatalnymi 09.07 ... już o tym cały czas myślę i trochę stresuję... oby nie trzeba było jakiś poważnijeszych badań robić
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
nick nieaktualnyVella83 wrote:No tez mi się wydaje, że trochę za wcześnie więc dość spokojnie do tego podchodzę..ale dość nietypowe musniecia..
Ja we wtorek mam wizyte u ginki, i będę po weekendzie dzwonić w sprawie wyników pappy..
A ja uważam, że to możliwe. Sama jestem w 4 ciąży i wiem już czego się spodziewać. Jak pisze Miniaturka kazdy moze byc w szoku, ale jesli znamy swoje ciało to można wyczuć. -
Ja też się melduję po prenatalnych. Ryzyka niskie, dzidziulek zdrowy i ma całe 6,7 cm ❤ coś tam chyba było widać między nóżkami więc jest duża szansa na chłopaka ☺
mmalibu, SusieOne, sasquacz, okularnica91, ppieguskaa, cotton, dana222, Madziolinka lubią tę wiadomość
-
mmalibu wrote:W poniedziałek robiłam Sanco, dziś wyniki! Zdrowy chłopak 😍 Czyli pappa 0,4 to nie wina choroby genetycznej.
O czym może świadczyć taka pappa?
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
SusieOne wrote:Cudnie 🌷🌷🌷
O czym może świadczyć taka pappa? -
nick nieaktualny