Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Kropeczka1986 wrote:Celia my może z TVN albo z Polsatem
Sovi ja mam piekne geste wlosy ale sie boje ze mi po porodzie poleca;p wiec dzis patrzylam na peruki hahaha... ale jakie ładne.. Kurde coraz tansze i lepsze. Bynajmiej na fotkach wygladaja obiecujaco... Moze jakis ballejage.
-
Mi to na szczęście rzadko po czym skacze takie poważne przekroczenia powyżej 150 to mialam przed całą ciążę sztuk dwa a cukrzyca od samego początku
Nie liczę tych 2 dni że sterydem bo to inna bajka. Więc pozwalam sobie czasem może nie tyle na słodycze (to tylko w czasie świąt) ale na pizze. Ale rzeczywiście niestety nie mogę słodkich napojow ani soków. Byłam dziś na usg i ktg bo słabo czułam ruchy.
Łożysko się starzeje tego się spowiedziewalam bo cukry mam od paru dni naprawdę wyjątkowo niskie. Ale przepływy ok i ktg ok wiec doktor dał mi jeszcze wolne na jutro i w niedziele mam się już stawić do szpitala z torbami.
No Celia ja o peruce jeszcze nie myślałam ale rzeczywiście w ciąży włosy mi zgestwialy. Szkoda tylko że pewnie wypadna po porodzieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2019, 22:00
-
U mnie częste przekroczenia, ale to jak insuliny nie wezme. A w moim szpitalu każdy pomiar cukru każą zgłaszać, już o 6 przychodza po wynik..
Sovi to będą robić cc w poniedziałek czy wywoływać?
Mnie włosy w trakcie ciąży wypdają, to po będzie jeszcze gorzej? -
Robak wrote:U mnie częste przekroczenia, ale to jak insuliny nie wezme. A w moim szpitalu każdy pomiar cukru każą zgłaszać, już o 6 przychodza po wynik..
Mnie włosy w trakcie ciąży wypdają, to po będzie jeszcze gorzej? -
Robak wrote:U mnie częste przekroczenia, ale to jak insuliny nie wezme. A w moim szpitalu każdy pomiar cukru każą zgłaszać, już o 6 przychodza po wynik..
Mnie włosy w trakcie ciąży wypdają, to po będzie jeszcze gorzej?
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
sasquacz wrote:A wiecie mi włosy na głowie rosną jak zwykle lub nie widzę różnicy (mam trochę afro), ale za to na nogach...prawie się nie muszę golić tak ich mało 😆
-
Sovi wrote:Mi to na szczęście rzadko po czym skacze takie poważne przekroczenia powyżej 150 to mialam przed całą ciążę sztuk dwa a cukrzyca od samego początku
Nie liczę tych 2 dni że sterydem bo to inna bajka. Więc pozwalam sobie czasem może nie tyle na słodycze (to tylko w czasie świąt) ale na pizze. Ale rzeczywiście niestety nie mogę słodkich napojow ani soków. Byłam dziś na usg i ktg bo słabo czułam ruchy.
Łożysko się starzeje tego się spowiedziewalam bo cukry mam od paru dni naprawdę wyjątkowo niskie. Ale przepływy ok i ktg ok wiec doktor dał mi jeszcze wolne na jutro i w niedziele mam się już stawić do szpitala z torbami.
No Celia ja o peruce jeszcze nie myślałam ale rzeczywiście w ciąży włosy mi zgestwialy. Szkoda tylko że pewnie wypadna po porodzie -
lipa wrote:Sovi to tak jest? Cukry się normują, gdy się łożysko starzeje? A ja głupia tak się cieszę, że mam super niskie cukry na czczo ostatnio. Trochę mnie nastraszyłas. Wizyta za tydzień dopiero
lipa, abbigal lubią tę wiadomość