Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sovi wrote:Moja to jak ja położę na brzuchu to często uleje i wtedy jest zajęta zlizywanien tego z pieluchy hahaha
-
Moja też ma turbo drzemki, albo śpi z jednym okiem otwartym i tylko czeka kiedy wybuchnąć. Raz mi turbo zasnęła że zawału bym dostała. Ryk aż bordowa bo czapkę na spacer zakładalam, włozylam ją w kombinezon a dziecko śpi.Usnęla dlosłownie w 10-30 sekund. Tyle co podniesienie, włożenie w ubranko i zapięcie suwaka. Aż panicznie trzęsącymi się rękoma rozpinałam śpiworek żeby sprawdzić czy żyje. Przespała cały spacer a potem dała popalić i już do wieczora nie pospała;p
-
Lipa w koncu poradzilam sobie z odparzeniem. W szpitalu dali mi do mieszania 2 masci, niebieski alantan i masc pieciornikowa zlozona. Po 3 dniach odparzenie zniknęło.
Moj mial dzisiaj dluuuuga drzemke ale na brzuchu. Wczoraj go tak pierwszy raz polozylam i tez dosc dlugo spal. Z tym ze to taka drzemka pod ciagla kontrolalipa lubi tę wiadomość
-
U mnie raz Jasiek drzemkowal na brzuchu, 40 minut może nawet.. Widać że mu wygodnie było.. Ja warowalam pod polzeczkiem heh..dzis sam zasnąl w lozeczku na drzemkę, a to nowość..
Jak tam u Was nocki? Jakieś super dzieci są na tym świecie co dają matkom spać 8 godzin, no dobra 6 ciągiem?
U mnie w nocy jedna zmiana pieluchy, max dwie, może ze dwa karmienia i śpimy.. Ja się wysypiam generalnie..chyba że jakoś jest gorsza noc to lepszy makijaż muszę zrobić i jestem nòwka:p -
dana222 wrote:Lipa w koncu poradzilam sobie z odparzeniem. W szpitalu dali mi do mieszania 2 masci, niebieski alantan i masc pieciornikowa zlozona. Po 3 dniach odparzenie zniknęło.
Moj mial dzisiaj dluuuuga drzemke ale na brzuchu. Wczoraj go tak pierwszy raz polozylam i tez dosc dlugo spal. Z tym ze to taka drzemka pod ciagla kontrola