Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Sovi wrote:Tak naprawdę wg nowych wytycznych gluten kiedy sie chce wprowadza i jak sie chce - tzn od początku rozszerzania diety, czy tam w 4 czy 5 czy 6.
Wszystkiego naj z okazji Dnia Mamy. Dały maluchy pospać?
Czy któreś dziecko ok 5 miesięczne jeszcze się nie obraca ani nie łapie za stopy? Bo już trochę mam stres... -
Nasz może raz czy dwa razy sam się obrócił... wczoraj skończył 5 miesiecy i w prezencie dostał szczepionkę 6w1 Kupiliśmy mu tez krzesełko do karmienia chociaż jeszcze troszkę za nim do niego siądzie ale powstrzymać się nie mogliśmy i go posadziliśmy do zdjęcia
Patrzcie jaki zaciesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2020, 12:59
Vella83, dana222, Robak lubią tę wiadomość
Nasz mały cudzie trwaj...
-
Kropeczka, jaki cudak, śliczny! Wygląda jakby zajął honorowe miejsce dla VIP-ów w ekskluzywnej restauracji i czekał na danie dnia
Ps. Nasz synek obraca się z zapałem na brzuszek i ogląda świat. Niedługo o spacerówce będzie trzeba pomyśleć bo ledwo mieści się w wózku, tak się ostatnio wyciągnął.Kropeczka1986 lubi tę wiadomość
-
Wygląda na zadowolonego
-
U nas nawet nie ze odruch wymiotny bo zjadł ale krzywił się 😂 Z tym ze nasz to z tych co chyba zjedzą wszystko:) chociaż miał tez moment taki ze próbował mi łyżeczkę wyrwać z ręki żeby szybciej do buzi włożyć wiec może mu jednak smakowałoNasz mały cudzie trwaj...
-
Kropeczka moja tak samo. Wszystko inne niż mleko to w ilosciach dużych by jadła a waga ponad 8500 wiec konkret baba. Ale jeszcze troche to zmienię jej mleko na lepsze niz pepti. Robilam jej krew żelazo, hemoglobina idealna wiec mleko nie musi buc z dużą ilością żelaza. Więc jakie dobre składowo mleczko polecacie?