Noworoczne mamuśki styczeń 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie jeżdżę 😞ale bardzo lubię.
Natomiast jechałam podczas drugiej ciąży i dostałam nagłego kłującego bólu, podczas którego musiałam aż zsiąść z roweru, od tej pory unikam w ciazy.
Nie uważam to naturalnie za powód poronienia, jednak źle kojarzę.
Teraz za to mam aktywności przy dziecku zanadto czasem 😣Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 15:12
-
Dziewczyny, muszę się pochwalić. 2 tygodnie temu mojemu Maleństwu za wolno biło serduszko, a dzis w 8t0d pięknie stuka 166u/min. Jestem przeszczęśliwa.
Klio86, Martek&M, Kleo2012, okularnica91, Niqa89, SusieOne, marie_marie22, Madziolinka, Ryjek, Vanilka, sasquacz, Alphelia, AleKsandra, Gagaga, antonna, MalinovaJa, Cherry_Blossom, CYTRYNKA_2016, dana222, lipa lubią tę wiadomość
-
To cudownie Lula90 ❤️
Mi wypada z badania usg (ciaza jest młodsza jak z wyliczeń z dni okresu który mam co 40 dni) z wtorku ze dziś mam 6t5d i jak tak czytam co piszecie to tym bardziej stwierdzam ze termin który mam na NFZ 14.06 jest bardzo odległy 😣
Zdecydowanie pójdę prywatnie jeszcze raz żeby podglądać kropka..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 16:30
-
nick nieaktualny
-
Ola_lala wrote:Klio ale przynajmniej jak tak pójdziesz to masz pewność ze zobaczysz serduszko itp
Wiesz i tak i nie.. pewności nie ma nigdy.
Widziałam pulsujące, ale nie słyszałam jeszcze, bardzo chciałabym usłyszeć i zobaczyć zarys główki i tułowia, teraz widziałam tylko kropeczke ❤️
Tzn ja i tak jeśli moje ostre bóle się powtórzą to pójdę wcześniej ale wolałabym żeby to jednak były tylko moje błędne domysły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2019, 17:03
-
Klio86 wrote:Wiesz i tak i nie.. pewności nie ma nigdy.
Widziałam pulsujące, ale nie słyszałam jeszcze, bardzo chciałabym usłyszeć i zobaczyć zarys główki i tułowia, teraz widziałam tylko kropeczke ❤️
Tzn ja i tak jeśli moje ostre bóle się powtórzą to pójdę wcześniej ale wolałabym żeby to jednak były tylko moje błędne domysły.
No na początku się ogląda, także nic tu złego u mnie też tak było, bo było najwcześniej jak tylko mogło. Dzieciątko musi mieć czas urosnąć ;*Klio86 lubi tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Endi90 wrote:Wracam właśnie pociągiem,ludzie ewidentnie się nie myją to jest dramat...
-
Ola_lala wrote:Dziewczyny jeździcie rowerem? Tak rekreacyjnie? Czy absolutnie nie?
Btw witam się serdecznie, w ten weekend dowiedziałam się, że jestem w drugiej ciąży Jutro idę na betę i w środę do gina Nie mogę się doczekać pierwszego usg! <tupie nóżką>
Klio86, SusieOne, sasquacz, okularnica91, marie_marie22, Gagaga, Cherry_Blossom lubią tę wiadomość
-
Ryjek wrote:Kupiłam sobie na ten sezon nowy rower, a teraz nie będę na nim jeździć xD Za bardzo pobolewa mnie podbrzusze żebym chciała sprawdzać czy będzie ok. I kręci mi się w głowie od chodzenia, a co dopiero od rowerków...
Btw witam się serdecznie, w ten weekend dowiedziałam się, że jestem w drugiej ciąży Jutro idę na betę i w środę do gina Nie mogę się doczekać pierwszego usg! <tupie nóżką>Ryjek lubi tę wiadomość
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Monkey wrote:Ja też dwa tygodnie temu odstawilam synka, tyle że ma już ponad 3 lata. Chciałam by sam się odstawil ale było ciężko. W sumie dobrze wyszło, mamy już to z głowy
Też miałam plany żeby synek sam się odstawił, ale teraz chyba będzie trzeba z dnia na dzień zanim młodsze pojawi się na świecie A straszny z niego cycuch. 2 na raz nie wyobrażam sobie karmić...Klio86 lubi tę wiadomość