Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
450 😳😳 dużo.. Mój bierze 250 i też myślałam że to dużo. Do tego badania wszystkie prywatnie. Witaminy też za darmo nie są. No a jak się urodzi to ... 500plus to mało 😉😂😂😂
Gratuluję dobrych wiadomości z wizyt. Ja jeszcze tydzień i dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 15:56
-
Soldering94 wrote:
Duża jest różnica między tymi parametrami?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 15:59
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Jak same witaminy i badania to pikus, ja wydaje jeszcze sporo pieniędzy na heparynę, luteinę, duphaston... ale jeśli to tylko taki koszt posiadania dziecka to ja jestem na to gotowa. Do tego wizyty mam co dwa tygodnie wiec trochę juz wydaliśmy. Ale jak patrzę na to zdjęcie... ❤️❤️❤️❤️
-
nick nieaktualnybebetka.b wrote:Freja, Natalia bardzo ładnie ale moja koleżanka tak manna imię wiec odpada
może będzie chłopak :p
Kitikkotek, ja bym się na amnio nie decydowała. Dziewczyny robiły badania z krwi na pewno Ci napiszą co i jak
Bluberry Jan i Marysia bardzo ładniea teraz jaki macie typ? Bo chyba mi umknęło
Lekarz mówi że raczej chłopak, zobaczymy 🙂 -
Soldering94 wrote:Jola o jakie parametry Ci chodzi? Powiem szczerze, ze nie bardzo wiem które jest dokładniejsze. Wiem ze pomiary na prenatalnych były na normalnym usg.
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Czy są wśród was alergiczki? Nie mogę sobie poradzić ze swędzeniem oczu, katarem, kichaniem, zatykaniem uszu. Od kilku wiosen to samo, jednak tym razem co wziąć? Jak sobie pomoc? Krople które mi pomagały że sterydem, zakazane w ciąży, nawet starazolin nie dla nas.
Boje sie ze skonczy się wizyta u alergologa.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
CC w Salve. Polecam!
Jola17a ja bym na Twoim miejscu Piła wapno i witaminę C.
Maybelle, jak Ty wytrzymujesz tyle czasu bez wizyt?słyszałam, ze w Irlandii do 12 tyg nie uznaje się ciąży, ale myślałam, ze opieka tam jest lepsza. Ale Ty chodzisz tam prywatnie czy z ubezpieczenia?
Jola17a lubi tę wiadomość
-
Soldering94 wrote:
Śliczny! Gratuluję chłopczyka:))
Ja zdjęcie 3d miałam już w 2007 roku, z pierwszą córką. Mam nawet filmik na płycie, muszę tego poszukać i jej pokazać, teraz ma już 12 lat i nie mogę uwierzyć kiedy to zleciało? Mi się wydaje jakby to było wczoraj.
-
Soldering94 wrote:Jak same witaminy i badania to pikus, ja wydaje jeszcze sporo pieniędzy na heparynę, luteinę, duphaston... ale jeśli to tylko taki koszt posiadania dziecka to ja jestem na to gotowa. Do tego wizyty mam co dwa tygodnie wiec trochę juz wydaliśmy. Ale jak patrzę na to zdjęcie... ❤️❤️❤️❤️
Podobno leki o których piszesz mają być za darmo dla ciężarnych. Od lipca. No ale zawsze to coś 👍☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 18:14
-
Misia78 wrote:Śliczny! Gratuluję chłopczyka:))
Ja zdjęcie 3d miałam już w 2007 roku, z pierwszą córką. Mam nawet filmik na płycie, muszę tego poszukać i jej pokazać, teraz ma już 12 lat i nie mogę uwierzyć kiedy to zleciało? Mi się wydaje jakby to było wczoraj.
Ooo ja też mam 😁 z 2006. A w 2004 miałam 3d ale nie wiem czemu nie mam zdjęcia. Poszło do gina do kartoteki i przepadłoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 18:17
-
Byłam na badaniach prenatalnych. Niestety przez sytuację z wirusem miałam dziś tylko szczegółowe usg, badania genetyczne z krwi (pappa, beta i coś jeszcze, nie pamiętam) dopiero dziś pobrane i trzeba czekać. Usg wyszło dobrze, dziecko wyjątkowo zwiercona, lekarz się nameczyl żeby wziąć pomiary 🤣 Płeć jeszcze nie pewna, bo nie pokazało, ale głaskało się po głowie w czasie badania i lekarz się śmiał że chyba dziewczynka będzie bo już zaczyna fryzurę układać 😉.
Dziś dowiedzieli się dziadkowie, i krzyk zachwytu i łzy radości były ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2020, 20:25
Evoleth, Wowka, Natalii, Nina83 lubią tę wiadomość