Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Czy takie łaskotanie po lewej stronie brzuszka to mogą być pierwsze ruchy? Wydawało mi się, ze dużo pózniej to poczuje i tak sie zastanawiam czy to to. Jak położę sie na prawym boku to mnie trochę boli, a na lewym to czuć takie rozpychanie. Dodam, ze mam łożysko na przedniej ścianę, może czuje ze względu ze jestem szczupła. Opiszcie proszę gdzie czulyscie pierwsze ruchy i co one Wam przypominały i czy był to czasem to takim ukłuciem?
Misia78 lubi tę wiadomość
-
Baby, mam syna Jana i męża Macieja 😁
Nie myśleliśmy jeszcze zupełnie o imionach... gdzieś tak luźno przewijał nam się kiedyś... Ryszard, Ryś, Rysiek 😊
Dla dziewczynki nie dogadamy się chyba nigdy, każde mi się jakoś źle kojarzy, albo nie brzmi odpowiednio 😁
Soldering, ruchy to takie laskotanie. Jakby ktoś palcem Ci przeciągnął pod skórą od wewnątrz 😉 ja czuje poniżej pępka i po bokach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2020, 17:45
baby, Jola17a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFreja000 wrote:Temat imion jest dla mnie jednym z ulubionych
Tak jak Maybelle, mimo, że mieszkam w Polsce, wybieram imiona międzynarodowe. I rzadkie. I to jest problem, bo mąż się krzywi
Marzy mi się emigracja, a już na pewno dzieci namawiamy, więc nie nazwę dziecka Krzysztof albo Szczepan, bo sobie ludzie zagranicą język połamią
Aina, Zoja super pasuje do tych Waszych imion. Do Olafa pasuje Eryk, oba imiona królów skandynawskich.
My na razie mamy ksywkę, ale imienia nie. I tak mam w planach zdradzić dopiero po urodzeniu. Z synem poszliśmy rodzić z jednym imieniem, a wyszliśmy z zupełnie innym, którego nie braliśmy pod uwagę. Tak chciałTeraz też pewnie zdamy się na los, chociaż wybieranie jest frajdą, więc coś tam mam
Dla dziewczynki miałam imię. -
nick nieaktualny
-
Natalii wrote:Mi się podoba Antonina, Pola, Olga. Dla chłopca mamy mega problem, ale lekarz daje 90%szans na dziewczynkę, więc nie szukamy
A w domu mamy Jasia
Jako posiadaczka ostatniego z wymienionych przez Ciebie imion damskich-polecam 😁 jestem zadowolona, pasowało do dziewczynki i pasuje mi teraz 😁Natalii lubi tę wiadomość
-
Wydaje mi się że czuję ruchy malucha. Cyba że jelita tak szaleją 😉 ale to coś takiego nieco innego. Myślałam że rozpoznam bez wątpienia. Jednak ostatnio czułam to 14 lat temu ☺ i chyba jednak trochę zapomniałam...
Takie delikatnie w jednym miejscu jakby ktoś tam od środka przesuwal palcem. Miłe uczucie. No i lewa strona zdecydowanie. Wizyta 30.04. To już będzie coś więcej czuć i poogladam sobie ☺Misia78 lubi tę wiadomość
-
Wowka wrote:Baby, mam syna Jana i męża Macieja 😁
Nie myśleliśmy jeszcze zupełnie o imionach... gdzieś tak luźno przewijał nam się kiedyś... Ryszard, Ryś, Rysiek 😊
Dla dziewczynki nie dogadamy się chyba nigdy, każde mi się jakoś źle kojarzy, albo nie brzmi odpowiednio 😁
Soldering, ruchy to takie laskotanie. Jakby ktoś palcem Ci przeciągnął pod skórą od wewnątrz 😉 ja czuje poniżej pępka i po bokach.
Moja laleczka będzie miała na imię Laura, a gdyby dr się pomylił to w kieszeni mamy Janka albo Antka.
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
baby wrote:Wydaje mi się że czuję ruchy malucha. Cyba że jelita tak szaleją 😉 ale to coś takiego nieco innego. Myślałam że rozpoznam bez wątpienia. Jednak ostatnio czułam to 14 lat temu ☺ i chyba jednak trochę zapomniałam...
Takie delikatnie w jednym miejscu jakby ktoś tam od środka przesuwal palcem. Miłe uczucie. No i lewa strona zdecydowanie. Wizyta 30.04. To już będzie coś więcej czuć i poogladam sobie ☺ -
Misia78 wrote:Fajnie, to na pewno to:) w którym to miejscu, bliżej dołu czy bliżej lini pępka? Będę się teraz wsłuchiwać w mój brzuch:)
Bliżej dołu. Tak jakby w połowie wysokości między wzgórkiem a pępkiem tylko że z boku nieco ☺
Z każdym tygodniem teraz będziemy czuć coraz wyżej. Koło pępka to jeszcze dalekoMisia78 lubi tę wiadomość
-
Noo jest jazda z tymi imionami. My dla chłopca od początku mamy wybrane Wojciech. Mnie się bardzo podobało, mąż zaakceptował więc to przeszło bezboleśnie. Cyrki były z dziewczęcym imieniem, ale stanęło już chyba ostatecznie na Lidii 😁
Soldering94, baby lubią tę wiadomość
-
edytkaa93 wrote:O mnie też się bardzo Laura podoba ale mężowi nie, mówi że ciężko to imie zdrobnić:p
Ja chciałam Olge a mój Hannę. Dogadaliśmy się Laurą.baby lubi tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Lidia ☺👍 bardzo ładnie. I rzadkie
Wojciech mi się podoba ale szwagier za którym nie przepadam ma tak na imię 😉 jeszcze by pomyślał że to z nim związane
I mój były chłopak też był Wojtek 😉
Mąż chyba nie byłby zachwycony.
No cyrk z imionami. A to na całe życie przeważnieKejti22 lubi tę wiadomość
-
baby wrote:Lidia ☺👍 bardzo ładnie. I rzadkie
Wojciech mi się podoba ale szwagier za którym nie przepadam ma tak na imię 😉 jeszcze by pomyślał że to z nim związane
I mój były chłopak też był Wojtek 😉
Mąż chyba nie byłby zachwyconyy
Jola17a lubi tę wiadomość