Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
My żadnych wakacji nie planowaliśmy na ten rok, ze względu, ze zaczynamy w lipcu budowę domu
wiec wgl wakacje odpadną nam na jakiś czas. Ewentualnie będą weekendowki ;P
Wózek ostatnio kupiliśmy Adamex Pajero 2w1, fotelik do auta będzie ze stacja z maxicosi
Polecacie jakieś domowe sposoby na pozbycie się nawracającego jęczmienia? -
My nie mieliśmy planów wakacyjnych bo zaplanowaliśmy na jesień ruszyć z budową, już wiemy że wszystko się przesunie przez koronę.
Jeśli tylko dobrze będę się czuła to pewnie objedziemy parę ciekawych miejsc kraju. Póki co jeszcze nie mam odwagi pojechać do teściów, bo daleko (370km).
Wózek kupimy jak otworzą sklepy, nie wyobrażam sobie kupna przez net. Mam 177cm wzrostu i muszę się przymierzyć do wózka. Łóżeczko dostałam od koleżanki, nat.drewno więc pomalujemy na biało.
L
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Kejti22 wrote:My żadnych wakacji nie planowaliśmy na ten rok, ze względu, ze zaczynamy w lipcu budowę domu
wiec wgl wakacje odpadną nam na jakiś czas. Ewentualnie będą weekendowki ;P
Wózek ostatnio kupiliśmy Adamex Pajero 2w1, fotelik do auta będzie ze stacja z maxicosi
Polecacie jakieś domowe sposoby na pozbycie się nawracającego jęczmienia?
Hej, w którym jesteś tygodniu ? Już kupiliście wózek? Oglądaliście stacjonarnie gdzieś czy tak z neta? No ja widziałam mnóstwo fajnych ale kurczę wszystko zamknięte i zobaczyć nie można 🤷🏼♀️😌Przyznam ze jestem zaskoczona ze tak wcześnie już macie 🙂ja narazie kupuje ubrania, nie jestem przesądna i tez oglądam już wózki ale chyba jeszcze poczekam z dwa trzy miesiące Żeby pojechać do sklepu
Na wakacje jak najbardziej, mieszkam nad morzem wiec nad morze raczej nie ale na Mazury nad jeziorko na jakiś tydzień jak najbardziej -
Jestem w 17tc
wózek kupiliśmy w sumie okazyjnie wg mnie, bo za wózek używany po jednym dziecku w naprawdę bardzo dobrym stanie, gondola plus spacerówka zapłaciliśmy 350zl, jeszcze daleko po niego nie jechaliśmy, bo okazało się, ze babeczka mieszka 2km od nas 😂 kolory neutralne bo jest szaro biały, mamy miejsce, wiec stoi i czeka
ubranek jeszcze nie kupuje, mam narazie jedna informacje od ginekologa, ze bardziej kierowałby się ku dziewczynce, ale najpewniej będzie po połówkowych
wiec może w czerwcu zacznę coś kupować, narazie rzeczy uniwersalne 😜
-
Dziewczyny zauważyłyście ze w sklepach (online oczywiście) nie ma rozmiarów ciuchów ciążowych? W czym ja będę chodziła jak tak dalej pójdzie:(((
Co kliknę w bluzkę czy spodnie to rozmiary xl wzwyż i to nie zawsze. Ja noszę S, już kupiłabym nawet M, ale nie ma.
Może polecicie jakieś sklepy gdzie mają towar? Szukam teraz głównie szortów i T-shirtów -
Baby, też miałam pessar w poprzedniej ciąży, dlatego spodziewałam się problemów szyjkowych i teraz. Zdjęty miałam we wtorek, a w sobotę urodziłam 😁 wtedy areszt domowy przypadł na miesiące zimowe, a równo z wiosną mogłam się uruchomić. Przykro mi, że Ciebie też to spotkało, ale może w tej ciąży już ominie-podobno nie ma reguły 😊
Też musielibyśmy przebudować garaż żeby mąż mógł kupić wymarzone auto 😂 sprowadzam go na ziemię cenami paliwa, amerykańskie silniki są na amerykańskie ceny na stacjach 😃
Misia, przychodzi mi do głowy tylko allegro. Ale liczę, że szorty będą jeszcze w Lidlu, a t shirty ciążowe będą od 04.05.
Omyłkowo w weekend zamówiłam pięć par ciażowych legginsow z allegro 😂
-
nick nieaktualnyDziewczyny, rozumiem, że te problemy z szyjką są bezobjawowe? I nie ma reguły, że skoro wcześniej nie było, to teraz mogą się pojawić?
Misia, nie ma kompletnie nic w rozmiarze S!! Spodni żadnych, nie wiem z czego to wynika 🤷🏻♀️ Sytuacja zmusiła mnie do kupna używanych dżinsów od jednej babeczki na Vinted. Wypralam je dwa razy, wysuszyłam w suszarce i są. Lepsze takie niż żadne, bo nie mam w co się ubrać 🙈 koszulki zamówiłam, HM ma „szerokie” tshirty - tak w nazwie i kilka wierzchnich okryć ze stradivariusa. Mogę iść do ludzi.. 😊
Jola17a lubi tę wiadomość
-
No nie ma żadnych rozmiarów!!! Wczoraj asos przeglądałam i też nic. Nie rozumiem tego... z Chin im nie doszło, czy co? Już nie mam pomysłu gdzie szukać
Co do wózków oglądania to na wrześniówkach ktoś pisał, że sklepy robią zapisy i można iść obejrzeć i masz cały sklep dla siebie
Maybelle, pokaż lampkę -
Dziewczyny, ja kupowałam spodnie ciążowe - jeansy na allegro. Były rozmiary od S 🙂 Ja akurat noszę M i powiem Wam, że jestem zadowolona. Tyle że od razu je wyprałam bo miałam wrażenie że mogą trochę farbować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2020, 13:13
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
Co do ubrań ciążowych, to ja też stawiam na allegro. Za t-shirtami się nie rozglądam, wolę kupić jakiś oversize albo tunikę. Ale już spodnie ciążowe chyba kupię, takie na lżejsze, bo jeansy mam.
Zobaczcie:
https://allegro.pl/oferta/spodnie-ciazowe-damskie-z-dzianiny-roz-m-cynamon-8633225036
Warto sobie przejrzeć tego sprzedawcę, ma sporo ciążowych ubrań i ceny są fajne.
Freja000 lubi tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
Emka31 wrote:Dziewczyny, rozumiem, że te problemy z szyjką są bezobjawowe? I nie ma reguły, że skoro wcześniej nie było, to teraz mogą się pojawić?
Misia, nie ma kompletnie nic w rozmiarze S!! Spodni żadnych, nie wiem z czego to wynika 🤷🏻♀️ Sytuacja zmusiła mnie do kupna używanych dżinsów od jednej babeczki na Vinted. Wypralam je dwa razy, wysuszyłam w suszarce i są. Lepsze takie niż żadne, bo nie mam w co się ubrać 🙈 koszulki zamówiłam, HM ma „szerokie” tshirty - tak w nazwie i kilka wierzchnich okryć ze stradivariusa. Mogę iść do ludzi.. 😊Emka31 lubi tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Freja, wyślij im maila z zapytaniem😉
Asia, możesz coś polecić nad morzem albo na Mazurach? Chętnie bym się gdzieś wybrała jak już zlizują obostrzenia:)
Maybelle, jak koszule kupiłaś. Ja szukam czegoś wygodnego do porodu, coś polecacie?
Podobają mi się koszule od granatowo ale są drogie, nie wiem czy nie będzie żal jak się zniszczy w trakcie porodu. -
Emka, które to te szerokie T-shirty z h&m? Z działu mama czy ze zwykłych? Zamówiłam obcisłe bluzki, takie luźne po domu też by mi się przydały 😊
Co do koszul do szpitala to polecam Italian Fashion. Mam chyba ze trzy, fajna bawełna i nie widać zużycia. Do samego porodu miałam taką jednorazowkę z pepco za dwie dyszki, żeby nie było szkoda wyrzucić 😉 mąż ją uprał, plamy się nie doprały. Szkoda by mi było lepszej...
Freja, wygląda na to, że to te lepsze, ale może warto dopytać. Albo zaryzykować. Ja miałam kilka tych z cienkiej tetry i też mi się przydały-jako ściereczki, jako myjka do kąpieli 😊Freja000 lubi tę wiadomość