Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa spodnie ciążowe mam po poprzednich ciążach i tym razem stawiam głównie na sukienki bo w upały jak będą nie wytrzymam w spodniach. Przy córce latem to był początek ciąży, ale sprawdziła mi się bardzo taka spódnica- sukienka. Zamówiłam jeszcze dziś dwie w różnych kolorach. Mają fajny szeroki pas brzuch się spokojnie zmieści 😉
https://allegro.pl/oferta/dluga-lekka-sukienka-2w1-spodnica-kolory-9149370523Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2020, 16:36
-
Ja postawiłam na najzwyklejsze leginsy z Pepco, póki co sprawują się najlepiej, no i tanie jak barszcz 😉
Zamówiłam na Allegro też trzy zwykle ciążowe sukienki w razie jakby upały przyszły z zaskoczenia.
Nie chce zbytnio inwestować w drogie typowo ciążowe rzeczy, choć trafić można naprawdę fajne na allegro i w ludzkich cenach. Po mału skompletuje się jakąś garderobę dla słonika 😉 -
nick nieaktualnyWowka wrote:Emka, które to te szerokie T-shirty z h&m? Z działu mama czy ze zwykłych? Zamówiłam obcisłe bluzki, takie luźne po domu też by mi się przydały 😊
Co do koszul do szpitala to polecam Italian Fashion. Mam chyba ze trzy, fajna bawełna i nie widać zużycia. Do samego porodu miałam taką jednorazowkę z pepco za dwie dyszki, żeby nie było szkoda wyrzucić 😉 mąż ją uprał, plamy się nie doprały. Szkoda by mi było lepszej...
Freja, wygląda na to, że to te lepsze, ale może warto dopytać. Albo zaryzykować. Ja miałam kilka tych z cienkiej tetry i też mi się przydały-jako ściereczki, jako myjka do kąpieli 😊
Zwykły dział - wpisz proszę w lupkę na stronie hmu: szeroki t-shirt z bawełny - 29,99 -
nick nieaktualnyTowar deficytowy 🙈
Mam jeszcze takie za całe 25 zł z Zary, teraz też niedostępne, ale jak wpiszecie maila to jak tylko wpadną będzie info - tak mi się udało
https://m.zara.com/pl/pl/koszulka-z-ozdobnym-marszczeniem-p07901866.html?v1=35886708&v2=
https://m.zara.com/pl/pl/koszulka-z-baskinką-p00085157.html?v1=44664650&v2=1513729
Mają też sukienki w przecenach, ale to zależy czy ktoś Zarę lubi -
Hej dawno mnie nie bylo.
Bylam na drugim usg. Maluch ok, plci nie chce znac, tym razem chce niespodzianke 😊 chociaz po "objawach" a raczej ich braku stawiam na chlopaka.
My mamy 7 osobowe auto, Toyota Sienna. Najbardziej w nim cenie przesuwane drzwi- nieocenione przy fotelikach i malych dzieciach.
Wakacje 😭
Mielismy jechac w czerwcu na Sardynie na miesiac z nasza przyczepa kempingowa. I dupa blada. Moze pod koniec lata bedzie to mozliwe ale na prom wpuszczaja tylko do 7mc😟 .
A tak sie cieszylam i sxn statszy tez. Bylismy juz 2razy ale za kazdym z maluchem kp. Tym razem moglabym na 100% byc dla dzieci i dla siebie tam i mic z tego. Jestem strasznie smutna z tego powodu 😭.
Moze chociaz nad Baltyk sie uda (nigdy nie bylam az taka fanka morza ale dla dzieci nie ma nic lepszego choc marzy mi sie tez jakas dobra agroturystyka najlepiej wbgorach).Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2020, 07:53
-
Weszłam wczoraj na zarę… jakie koszmarki :0 normalnie lubię, ale te ciążowe to jakiś dowcip...
Może z amazona zamówić?...
Ktoś pytał o ilość pieluch wielo. Wczoraj weszłam sobie na amerykańskie forum. Był wątek "ile macie". Najmniejsza liczba to 30. Sporo z nich miało ok 100...doskonale wiem jak to wciąga, ale 100?? to majątek... hehe, czekam na wypłatę i zamawiam kolejne, tym razem itti bitti, bo miałam je przy synu i są taaaaaakie śliczne
-
Freja000 wrote:Weszłam wczoraj na zarę… jakie koszmarki :0 normalnie lubię, ale te ciążowe to jakiś dowcip..
Zgadzam się. Wygląda jakby ktoś się śmiał z ciężarnych 🙈
Sama nie wiem w co będę się ubierać. Mam 2 pary spodni i 1 legginsy. Koszulki jeszcze jakieś daje radę nosić. Czekam na lato i sukienki. Ale co potem jak już się chłodno zrobi? A kurtka wrzesień październik? 😐
2 dni do wizyty... ❤ -
https://www.amazon.de/-/pl/dp/B07QPZB9Q1/ref=sr_1_52?__mk_pl_PL=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=schwanger&qid=1588056624&s=apparel&sr=1-52
buhahahaha! Że co??
Baby, kicha jakaś... oby wrzesień był ciepły. Poród mam gdzieś 1-3, więc październik mnie ominieWowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny