Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie fatalnie bo zaledwie 14 tygodni i 5kg na plusie
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja na razie nic na plusie 🤨
Ale chyba zaczęłam coś czuć, od 2, 3 dni. Z lewej strony z boku niekiedy poczuje jakby gul gul w jelitach ale takie gul które się nie przesuwa w wiadomym celu ku dołowi😉 a trwa chwilkę. Powiedzcie czy to może być to. Z córkami czułam później, z pierwsza ok 17- tego tyg. a z młodszą w 16-tym. Wtedy czułam ewidentnie jakby ktoś palcem przesuwał, a to była pewnie nóżka. Teraz takie szybkie coś, co ciężko nazwać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2020, 18:38
-
nick nieaktualnyDziewczyny a zamawiała któraś ostatnio na Ali? Ostatni zakup robiłam w listopadzie i nie wiem jak to teraz jest z dostawami z zagranicy i ile czasu to trwa obecnie. Jest duży wybór ubrań ciążowych w fajnych cenach, zapakowałam już koszyk ale waham się nad zamówieniem bo jak mi to przyślą dopiero w październiku 🙆😂
-
nick nieaktualny
-
Ja dopiero pewnie z 1 kg na plusie, ale upewnię się w poniedziałek na wizycie 😉 Jeśli chodzi o leginsy ciążowe to fajne są z dolce sonno na sklepie slodkisen.pl Tam są też tanie, ale jakościowo fajne koszule do karmienia i do porodu. Póki co zamówiłam jedną koszulę na próbę i przyszła fajna więc może zamówię tam kolejne. Ja chciałam przechodzić ciążę głównie w sukienkach bo najwygodniej, ale ja powinnam nosić pończochy przeciwzylakowe i nie mogę znaleźć takich które sensownie wyglądają, a nie jak babcine pończochy. Macie może jakieś doświadczenie z rajstopami i pończochami przeciwżylakowymi?
Z miłych rzeczy to w sobotę, czyli 16+2 poczułam dość wyraźnie ruchy Malucha 😊 -
No to dobrze że piszecie bo ja przytylam też z 1,5 - 2 kg i myślałam czy to nie za mało 😉
Ruchy też już czuję. Jeszcze nieregularne i takie nie intensywne ale są. Czasem po jedzeniu a czasem ot tak po prostu. Najczęściej na leżąco lub w pozycji półleżącej.
Jutro wizyta ☺ -
Dzień dobry. Mój syn jutro obchodzi 5 urodziny dacie wiarę że już byłam w szpitalu i szykowali mnie na to że w czwartek rano będzie cc?
W poniedziałek mam wizytę i już nie mogę się doczekać, jadę sama bo mąż pojechał do pracy do Niemiec. Nie wiem kiedy przyjedzie przez ta kwarantanne. Wszystko przez to się chrzani..MIKOŁAJ ♡ 2015
OLIWIER ♡ 2020 -
Paulinqa wrote:
W poniedziałek mam wizytę i już nie mogę się doczekać, jadę sama bo mąż pojechał do pracy do Niemiec. Nie wiem kiedy przyjedzie przez ta kwarantanne. Wszystko przez to się chrzani..
Mój jeździ na ciężarówkach... wiec tez go mało bywa w domu, a teraz przez ta kwarantannę to jeszcze mniej.... kiedyś potrafił być 3 razy w tyg+ cały weekend, teraz raz na dwa tygodnie jest na dwa dni.... nie chcą ściągać tylko szukają roboty za granica gdzie jeszcze coś funkcjonujeale i tak nawet jakby był w domu, to nie mógłby iść ze mna na wizytę do lekarza bo jest u mnie zakaz dla osób towarzyszących