Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
za wszystkie dzisiejsze wizyty (Paulinqa, edytkaa93, Lejla, ktoś jeszcze? ) trzymam kciuki
niech przyniosą radość i ulgę
wszystkim forumowym Monikom najlepsze życzenia urodzinowe
Misia a mierzysz sobie czasem ciśnienie? ja mam zadyszkę po dłuższym spacerze albo przy szybszym kroku, ale nie jest to raczej jak przyspieszone bicie serca, tylko właśnie przyspieszony oddech jak po wysiłku. No szybciej się męczęnawet przy zamiataniu albo zmianie pościeli. Taki stan
-
nick nieaktualnyRównież trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i poproszę o kciuki za mnie w piątek 😊
Witam też nowe mamusie, mam syna z 31.10 i co roku ma imprezę w stylu Halloween, a ja bardzo starałam się, by nie urodzil się 1.11 i wyszło 🙈
Misia, miałam tak wczoraj, rozmawiając z mamą ponad godzinę przez telefon, od słowotoku chyba😆, ale to taka zadyszka bardziej. Ciśnienie mam dobre, za niskie nawet, więc teraz popijam kawę 🙂
Dziś w Lidlu leginsy ciążowe i zaraz jadę na łowy 🙈 może jakaś „eska” gdzieś leży 🙂 -
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:Ja też dziś za dwie godziny mam wizytę 🙈 stres oczywiście i ekscytacja... bo co tam nam się wyklaruje między nóżkami 🤭
Blueno to za Was też oczywiscie kciuki. Jakieś preferencje co do płci?
zamówiłam parę rzeczy w lidlu i na pieknamama.pl - ciekawe co będzie dobre
w Lidlu już koszulek tych które chciałam nie było w wielu rozmiarach. Tylko XS została do sklepu jechać mi się nie uśmiecha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2020, 13:31
-
Byłam dzisiaj na wizycie, dalej nie wiem kto tam mieszka bo nie zrobiła mi nawet USG, tylko słuchałyśmy serduszka. Także no... Nie będę może tego nawet komentować, szkoda trochę bo tak jak myślałam dowiem się na kolejnych prenatalnych. Nie liczę już nawet na wizytę normalną. Ale ogólnie wszystko okej.
Byłam w Lidlu po te legginsy ciążowe i kupiłam dwie pary:) pierwsze moje wyjście do sklepu od stu lat:pEmka31, Wowka, baby lubią tę wiadomość
17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
No własnie ciśnienie mam niskie, tętno mierzy mi dzisiaj zegarek i wskazuje jak siedzę ok 80.
Nie miałam zegarka na ręce jak miałam te napady, będę teraz nosić non stop. Przez ten koronawirus nie maluję się, nie noszę stanika i nie noszę zegarka. Musze się wziąć za siebie;)
-
Misia78 wrote:No własnie ciśnienie mam niskie, tętno mierzy mi dzisiaj zegarek i wskazuje jak siedzę ok 80.
Nie miałam zegarka na ręce jak miałam te napady, będę teraz nosić non stop. Przez ten koronawirus nie maluję się, nie noszę stanika i nie noszę zegarka. Musze się wziąć za siebie;) -
nick nieaktualnyMamy chłopca, 275g szczęścia 😍 wszystko w porządku. 1 czerwca robimy połówkowe, za dwa tygodnie glukoza 🙊
Najlepszy prezent imieninowy 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2020, 15:59
edytkaa93, Virad, moni_90, Emka31, Wowka, Misia78, Evoleth, Kosmamitka, Maybelle, baby, Freja000, Jesienna mama, Sylwia Sylwia, Natalii lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dzięki za kciuki, już po🙂 wszystko ok, raczej dziewczynka, 220g szczęścia, nie dała się zmierzyć bo się odwróciła i tatuś dostał tylko zdjęcie stopy i twarzy z profilu😁 cudo
edytkaa93, Virad, Emka31, moni_90, Wowka, Misia78, Kosmamitka, Maybelle, baby, Freja000, Jesienna mama, Natalii lubią tę wiadomość
-
Gratulacje! Bluberry, super wiadomość! Wszystkiego najlepszego z okazji imienin;) połówkowe masz w moje urodziny
Lajla gratulacje! Wspierasz grono dziewczynek, chociaż chłopaków troszkę więcej na forum z moich obserwacji;) wrzucajcie fotki jak macie, one są takie rozczulająceBluberry lubi tę wiadomość
-
Gratuluje wszystkim udanych dzisiejszych wizyt i chwalę się naszymi nowościami 😉 my też mieliśmy dziś wizytę, tata chciał zdjęcie maluszka więc dostał zdjęcie buziaka w 3d. Nie widać super, ale o tak jest rozczulające. Mam nadzieję, że prawidłowo wkleję link 😉
Póki co wszystko wygląda dobrze i jak to lekarz stwierdził nic między nogami nie widać więc pewnie dziewczynka 😊 czekamy na połówkowe żeby potwierdzić. Dziś 17+4. Ale to leci!Evoleth, Maybelle, baby, Freja000, Wowka, Jesienna mama, Kosmamitka, Natalii lubią tę wiadomość
-
I ja po wizycie prawdopodobnie będzie DZIEWCZYNKA
18 maja mam polowkowe i już mi potwierdzi na 100%. Ale drugi raz mowil ze nic nie dynda miedzg nogami i ja tez nic nie widziałam 🤣 a tak to ok moje wyniki w normie dzidzia wazy 282 g;) 1 maja glukoza..
Maybelle, baby, Freja000, Wowka, Misia78, Jesienna mama, Evoleth, Kosmamitka, Natalii lubią tę wiadomość
MIKOŁAJ ♡ 2015
OLIWIER ♡ 2020 -
Misia78 wrote:Przez ten koronawirus nie maluję się, nie noszę stanika i nie noszę zegarka. Musze się wziąć za siebie;)
hehe dobre
wooow ale pracowity poniedziałek mieli ginekolodzy dzisiajgratuluję wieści z wizyt!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2020, 18:20
Misia78, Bluberry lubią tę wiadomość