Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
BlondHeroina_ wrote:Freja000 zraz Wam zacznę wrzucać inspiracje... 😁😁💪🏻
Właśnie wyszłam z gabinetu. Doczekałam się córeczki!!! ❤❤❤ Nic między nóżkami nie ma, lekarz obracał głowicą tak długo aż miał 100% pewność! 😅 Najważniejsze jednak, że zdrowa!
Bluberry, proszę dopisz mi na pierwszej stronie dziewczynkę 🥰BlondHeroina_ lubi tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZamawiałyscie coś może że sklepu Colorstories? Podobają mi się tam kocyki i pieluszki i tak się zastanawiam nad jakością.
Będę używać łóżeczka next to me u góry, a na dole prawdopodobnie też z chicco takie łóżeczko, które później można używać jako krzesełko, rośnie razem z dzieckiem.
I zastanawiam się, czy do tych "łóżeczek kupować jeszcze kokon, żeby maluszek był otuliny z każdej strony czy sobie ten kokon darować?
-
Natalii wrote:Zamawiałyscie coś może że sklepu Colorstories? Podobają mi się tam kocyki i pieluszki i tak się zastanawiam nad jakością.
Będę używać łóżeczka next to me u góry, a na dole prawdopodobnie też z chicco takie łóżeczko, które później można używać jako krzesełko, rośnie razem z dzieckiem.
I zastanawiam się, czy do tych "łóżeczek kupować jeszcze kokon, żeby maluszek był otuliny z każdej strony czy sobie ten kokon darować?
Kup kokon/kojec... zwróć uwagę, że nie tylko w łóżeczku będziesz go używać. Ja kładłam go na kanapie, wtedy miałam pewność, że maluch mi nie spadnie. Albo na piknik go braliśmy... jest niezastąpiony.
A co do sklepu, ja osobiście zamawiałam już na Lullalove.com, i jakość to jakaś magia! Z Colorstories nie miałam okazji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 12:16
-
Jeju jak wy już wszystko macie poplanowane, łał! Ja to w ogóle jeszcze o niczym nie myślę jak tylko o tym czy będzie dziewczynka czy chłopczyk:p później pewnie zacznę już zakupy:) przy starszej to już dawno miałam wózek kupiony i jakieś ciuszki:)17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
BlondHeroina_ wrote:
oddawać się nie opłaca chyba więc zostawię ale czy założę w ciąży to nie wiem ale dużo dziewczyn chwali sobie tą spódnice co mnie dziwi na prawdę
Jezu ufam Tobie -
edytkaa93 wrote:Jeju jak wy już wszystko macie poplanowane, łał! Ja to w ogóle jeszcze o niczym nie myślę jak tylko o tym czy będzie dziewczynka czy chłopczyk:p później pewnie zacznę już zakupy:) przy starszej to już dawno miałam wózek kupiony i jakieś ciuszki:)
Ja mam kilka ciuszków, wózek i łóżeczko... dopiero robię sobie listę potrzebnych rzeczy. Wprawiona jestem w zakupach dla chłopczyka, ale zakupy dla dziewczynki to dla mnie jakaś abstrakcja... Nie mogę uwierzyć, że pod sercem noszę małą Gwiazdeczkę i tylko się powstrzymuję przed zakupem samych kiecek 🖤😂 -
RedRose wrote:O niee.. Ja zamówiłam. Ta spódnice i serio nie wiem jak w niej chodzić. Normalnie noszę rozmiar 34. Jestem. Bardzo szczupła a ta spódnica jest tak wąska ze nie wiem gdzie jeszcze brzuch ma tam się zmieścić i na nogach tak opięta ze małymi kroczkami doszłam do. Lustra żeby się przejrzeć
oddawać się nie opłaca chyba więc zostawię ale czy założę w ciąży to nie wiem ale dużo dziewczyn chwali sobie tą spódnice co mnie dziwi na prawdę
No one są bardzo wąskie, ale bez problemu się naciągają... Ja noszę normalnie XXS/XS.
Jola17a lubi tę wiadomość
-
BlondHeroina kiecki to najbardziej niepraktyczne ubranko dla małych dziewczynek. Dobre od święta czy do sesji zdjęciowych nic poza tym. Moja podostawała mnóstwo sukienek i niektórych nawet jej nie założyłam. Lepszym rozwiązaniem są body z baskinką, które wyglądają jak sukienki a trzymają pampersa na miejscu:) dla raczkujących dzieci sukienki to już w ogóle niewypał, za to jak dziecko zacznie chodzić to w sukienkach wygląda przecudnie:)
Z racji że mieszkamy w okolicy,znasz może jakieś fajne sklepy dla dzieci tutaj? Chodzi mi i o ubranka i o wyprawkę
Ja, jeśli się okaże że będzie chłopiec, a takie mam przeczucia, to nie mam kompletnie pojęcia jak się obsługuje chłopców, jak się kąpie i w ogóle jakąś czarna magia:pBlondHeroina_ lubi tę wiadomość
17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
edytkaa93 wrote:BlondHeroina kiecki to najbardziej niepraktyczne ubranko dla małych dziewczynek. Dobre od święta czy do sesji zdjęciowych nic poza tym. Moja podostawała mnóstwo sukienek i niektórych nawet jej nie założyłam. Lepszym rozwiązaniem są body z baskinką, które wyglądają jak sukienki a trzymają pampersa na miejscu:) dla raczkujących dzieci sukienki to już w ogóle niewypał, za to jak dziecko zacznie chodzić to w sukienkach wygląda przecudnie:)
Z racji że mieszkamy w okolicy,znasz może jakieś fajne sklepy dla dzieci tutaj? Chodzi mi i o ubranka i o wyprawkę
Ja, jeśli się okaże że będzie chłopiec, a takie mam przeczucia, to nie mam kompletnie pojęcia jak się obsługuje chłopców, jak się kąpie i w ogóle jakąś czarna magia:p
Zdaję sobie doskonale sprawę z tego o czym piszesz... ale wiesz, odbiło! 😂 Po trzech synach...
A co do okolicznych sklepów... Ja ubranka kupowałam zawsze w H&M i F&F. Kilka razy wybrałam się też do tego dyskontu odzieżowego między Biedrą a Mc w Wodzisławiu i upolowałam kilka perełek m.in. jak nową bluzeczkę z Burberry. W Markusi ceny tragiczne, a w pozostałych sklepach stricte dla dzieci ubranka jak za czasów PRL... nic nie poszli do przodu w tej kwestii. -
Blond Heroiną u Ciebie jakąś krótsza się wydaje chyba że tak wyżej podciągnęłas. Może. To jest właśnie sposób. Ja mam 1.57m P. S wow ale wyglądasz! I to przy trzech synach! Ja to taka zaniedbana ostatnio. Hennę na brwiach już od miesiąca robię 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 14:46
Jezu ufam Tobie -
RedRose wrote:Blond Heroiną u Ciebie jakąś krótsza się wydaje chyba że tak wyżej podciągnęłas. Może. To jest właśnie sposób. Ja mam 1.57m P. S wow ale wyglądasz! I to przy trzech synach! Ja to taka zaniedbana ostatnio. Hennę na brwiach już od miesiąca robię 😅
Ja mam 156cm 😂🙈 Kiecki tego typu w ciąży zawsze podciągam prawie pod sam biust, wtedy są turbo wygodne.
P.S. Do lekarza jechałam... musiałam się ogarnąć... 😂 Od kilku tygodni wyglądam tak samo jak się czuję, chyba, że trzeba odbębnić cotygodniowe zakupy, wtedy odwalona jak mrówka na święto lasu... 😂🙈 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondHeroina_ wrote:W Agacie 😁 Ale dobre 5 lat temu.
A ono jest z oświetleniem? Nie pamiętasz pewnie nazwy modelu? Przejrzałam na szybko sklep online i mi jedno wpadło bardzo podobne do Waszego 😁 mam podobny układ sypialni do wykończenia a łóżko bardzo mi się spodobało 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 15:40