Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
No my tez nie mamy, z córkami miałam od razu.
Za dużo decydentów w rodzinie 😂
Edytka mi się podoba Alicja, Sylwia a u Ciebie Filip.
My mamy bardzo krótkie nazwisko wiec nasze poszukiwania są wśród długich imion. Żeby chłopak miał jakiś sensowny podpis:)
Na dzień dzisiejszy- Franciszek, Stanisław, Maksymilian, Aleksander. Nie ma zadne z nich tego czegoś ze czuje - tak! To to imię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2020, 16:03
Sylwia Sylwia lubi tę wiadomość
-
Edytka, Alicję polecam😊 Moja Ala charakterna, ale nie bardzo wierzę w te wszystkie powiązania charakteru z imieniem. A imię jest piękne, ładnie się zdrabnia i moja córa je lubi.
Sylwia, oba imiona super. Rozważałabym dla potencjalnego ewentualnego syna, ale u mnie w rodzinie już zajęte.
U mnie wszystko wiadomo, patrz opis😉
Czy Kicior się ostatnio odzywała? Wylądowała w szpitalu z tym ciśnieniem, mam nadzieję że wszystko dobrze.Sylwia Sylwia lubi tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
Misia, my też nie mamy 🤭
Z naszej strony propozycje to Ania, Aniela i Elżbieta. A syn zapytany o siostrę mówi, że Julu i coraz bardziej się przekonujemy do Julii 😄
No właśnie, też się zastanawiam, co u Kicior.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2020, 16:33
-
nick nieaktualny
-
A u nas będzie na 100% Zosia no i mąż koniecznie chce na drugie dać Jagoda bo jemu się podoba, że tak do mnie mówili wszyscy od gimnazjum
-
nick nieaktualnyMy juz się zdecydowaliśmy jakis czas temu na Antosię
Chcialam tez, zeby miala drugie imię, bo syn ma dwa, ale mamy dlugie nazwisko i maz stwierdzil, ze za duzo tego będzie.
W koncu wymyslilam Antonina Pola i maz zaakceptowałJagodazdw92 lubi tę wiadomość
-
Maybelle już Ci kiedyś pisałam, ze ja mam Gabrysię. To jest piękne imię i ma dużo wersji. Ale oczywiście najpiękniej brzmi Gabriela. Na co dzień jest po prostu Gabi.
Teraz chłopiec, wiec chciałabym żeby pasował do imion dziewczyn, i było tez mniej więcej takiej długości. Mi nikt nie poradzi?Maybelle lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia, my mieliśmy duzy problem z imieniem dla chłopca 🙈 W koncu zdecydowalismy się na Jasia, ale powiem Wam, ze w tej ciazy bardzo sie balam, że będzie znowu chlopiec, bo oboje nie mieliśmy juz zadnego pomysłu na chłopięce imię
Z dziewczynką bylo nam łatwiej.
Ale dla chłopca podobają mi się: Borys, Bruno, Cyprian, Emil.
Męzowi oczywiscie nieMisia78 lubi tę wiadomość
-
Misia mi i mężowi bardzo się podoba Farnciszek i pewnie gdyby był syn to też byśmy mu takie imię nadali
Misia78 lubi tę wiadomość
-
Misia mnie się podoba Franciszek ☺ ale nie dam tak synowi na imię bo mamy w najbliższej rodzinie 2 i pół latka Franka. Więc dziwnie by było żeby ich było dwóch 😉
Zresztą od początku postanowione że będzie Janek
Odebrałam dziś gbs - ujemny. UffMisia78 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
Za to mój Ignaś urodził się wczoraj przez cesarskie cięcie. Niestety moja kandycja była już bardzo kiepska - stan przedrzucawkowy i obrzęk płuc (nie mogłam złapać tchu) i wody odeszły, zaraz potem skurcze no i decyzja o cięciu. Ja dochodzę do siebie a maluszek dzielnie walczy więc proszę o zaciśnięcie kciuków za niego. A dodatkowo uważajcie na siebie i kontrolujcie sobie ciśnieni choćby raz na kilka dni bo to bardzo ważne.Misia78, Maybelle, Jola17a, Krąsi, Evoleth, Natalii, Freja000, Sylwia Sylwia, Papierówka lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
nick nieaktualny
-
Kicior ale wiadomość! Dużo zdrówka dla Ciebie i małego!! Trzymamy kciuki i myślimy o was wszystkie 😘
Misia na Twoim miejscu wybrałabym Maksymiliana albo Aleksandra. Maksa chyba bardziej. Ja sama rozważam te imiona, ale im bliżej terminu to skłaniam się do Jakuba. Jakoś tak.. czuje Kubusia w brzuchu. Choć jeszcze może mi się odwidzi i będzie jednak Maks ? Ech