Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Falszywy alarm. Skurcze sa od czasu don zadu, czop nadal odchodzi w dosyc duzej ilosci. Szyjka 1cm, rozwarcie na opuszek.
Czekam jeszcze na usg ale powiedzieli, ze moge jechac do domu albo zostac. Postanowilam zostac bo nikt mi gwarancji nie daje ze nie bede musiala tu za kilka godzin wrocic.
Cc zrobia jak zacznie sie rozwarcie powiekszac.
-
Freja000 wrote:Kotka, a Ty kiedy miałaś mieć cc? Nie 5go lub 6go? Jak się zaczęło to chyba dobrze? Chciałaś nie na zimno
A ja dziś siedząc w kinie czułam Małego... w pośladku! Daję słowo, normalnie jakby mi w pośladek wchodził. Śmieszne uczucie.
Nie jestem jeszcze gotowa. Jeszcze tydzień bym chciała pochodzić i będzie akurat. Dojdą rzeczy, ogarnę wszystko w domu, przyjdzie gbs.
Tak, mialam termin cc na 5,10 ale wlasnie specjalnie zeby samo ruszylo. Gdybym miala robic na zimno to wybralabym 28 lub 29.10 wiec i tak by sie zaczelo wczesniej 🤭.
.
Powiem wam, ze juz posrana ze strachu jestem przed tym cc. A do tego czuje, ze baby blues juz puka do mych drzwi 😐.
Dzisiaj mezowi przy sniadaniu mowilam, ze czuje, ze cos dzisiaj bedzie bo czuje ze moje hormony juz zaczynaja szalec 😐
Sprobuje pospac, moze sie nic bardzo nie rozkreci.
-
Oj obudzily mnie mocniejsze skurcze. 5-7min. Spac sie nie da 😐. Cos czuje, ze nie dotrwam do normalnej zmiany porannej.
Polozna mowila zeby ja wolac jak zaczna sie czesciej skurcze to zrobi ktg.
Najgorzej, ze moj maz pewnie przegapi cc 😩. Moglby byc przy tym ale teraz jest z dziecmi w domu a tesciowie pojechali do swojego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2020, 03:55
-
Dziewczyny, jak odchodzi czop to może być tylko brudny śluz, taki raz bardziej różowy raz brązowy, ma takie nitki z krwi? Ale nie jest go jakoś dużo i nie wygląda jak galaretka. Mam tak od badania w sobotę przez ginekologa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2020, 07:11
-
Kotka kciukasy za was!
Dasz radę! Czekamy na super wieści.
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
O rany Kotka jak tam sytuacja?? Napisz jak dasz radę bo wszystkie czekamy zniecierpliwione na info od Ciebie.
A ciekawe jak tam Wowka? Też się nie odzywa...
Soldering ja się nie znam, ale wydaje mi się że to może też być czop, ale lepiej niech się wypowiedzą doświadczone dziewczyny.😉26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kotka, gratulacje!🎉🎊🏆
Czyli jednak dobra była Twoja decyzja o cesarce i w odpowiednim momencie👍 Super że się tak to ułożyło, dałaś dziecku to, co najlepsze. Jest już pomysł na imię córeczki?
Boże, moja ma już podobne gabaryty, a jeszcze się nie pcha na świat...Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
KotkaPsotka3 wrote:Nasza pyza urodzila sie dzis o 6:14.
4200g 51cm glowa 38cm
Cc na pelnym rozwarciu i partych.
Zdrówka i szybkiego wyjścia do domu 😊baby lubi tę wiadomość
Sebastian 2007-09-11, Sara 2010-07-04
2 aniołki 7 tydz. [*]2012,10 tydz.[*]2013.
Sylwia 2017-04-01, Zosia 2020-10-25
-
nick nieaktualny