Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kotka gratulacje 🍀🍀😊 mamy następna dzidziulkę
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
nick nieaktualny
-
Aaaa dziewczyny wychodzę dziś do domu
wizyta w Centrum umówiona na 26.10 o tam będziemy dalej sprawdzać wadę.
Evoleth, baby, Maybelle, Kicior, Mamaela86, Natalii, edytkaa93, Misia78, Jagodazdw92, JustynaG, ma.rysia, Freja000, Lena955, Wowka lubią tę wiadomość
Jezu ufam Tobie -
Kotka wielkie gratulacje!! 😀❤️❤️ Super że wszystko się udało tak jak chciałaś! 😀
RedRose świetne wieści! ❤️
A mój mały jednak w tym tygodniu nie wyjdzie... 😢😢 Cały czas się jeszcze męczy przy jedzonku, więc musi ćwiczyć pod kontrolą położnych i lekarzy na razie. Ehhh szkoda, bo odwiedzin dalej nie ma i nie wiadomo kiedy będzie decyzja, a ja już tak za nim tęsknię że mi się ryczeć chce... 😭😭26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kotka gratuluję 🥰
Kicior przykro mi, że jeszcze musisz czekać😔
Ja z kolei całą noc nie spałam - brzuch strasznie ciągnął. Myślałam, że może skurcze się zaczęły, bo na początku naliczyłam "aż" 3, ale później zaczęły się zlewać i zostało to ciągnięcie. Dzisiaj od rana czuje się jakbym się zatruła...
2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
Gratulacje Kotka, ale duża dziewczynka
Kicior no przerąbane, ale musisz wytrzymać!! To twoje pierwsze dziecko?
Wszystko co Ciebie, Was, nas wszystkie spotka - nie miłego, nie planowanego, co teraz nas stresuje, w perspektywie życia z dzieckiem nie będzie miało znaczenia. Wszystko co złe się zapomni, a pamięta się tylko dobre momenty! Tego się trzymaj Kicior, wiem co mówię, bo ma już doświadczenie, Przytulam Cię!
RedRose gratki, na pewno będzie wszystko ok!
Natalii, Kicior lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny od łóżeczek chicco, powiedzcie mi proszę czy kupiłyście chicco dream, czyli to z kołyską? Czy macie oprócz tego jeszcze drewniane łóżeczko? Co tam macie w planach do środka wkładać- kokon? Typowe pościele chyba już wyszły z mody (moje obie córki miały drewniane łóżeczko, poduszkę, kołdrę i oczywiście ochraniacze i baldachim, jak o takim zestawie pomyślę teraz to mi się chce śmiać
)
Dziś 28.09, termin mam na 28.10 więc już czas kupić
-
Kotka gratki kochana
dzidziuś super duży
Kicor przykro mi że tak.to.u Was wygląda
RedRose super gartuluję
A u nas Zosia od 8 bez lamp i cały czas ze mną no ale musimy jeszcze poczekać w szpitalu. Dziś miała mieć szczepienie na gruźlice tylko okazało się że lekarz wpisał w kartę ale w zlecenia nie wpisał więc jutro ma być szczepiona. No i chcą jeszcze zobaczyć jak z waga czy dzis też będzie do przodu byle by nie spadła ale to wieczorem zobaczymy. No i jeszcze jutro ma być sprawdzony poziom bilirubiny dla pewności czy ta żółtaczka nie wraca bopodobno u wcześniaków lubi wrócić.
W kazdym bądź razie na tą chwilę jest szansa że jutro wyjdziemy do domuMisia78, Mamaela86, Evoleth, ma.rysia, Natalii, Kicior, Maybelle, Lena955 lubią tę wiadomość
-
Misia78 wrote:Dziewczyny od łóżeczek chicco, powiedzcie mi proszę czy kupiłyście chicco dream, czyli to z kołyską? Czy macie oprócz tego jeszcze drewniane łóżeczko? Co tam macie w planach do środka wkładać- kokon? Typowe pościele chyba już wyszły z mody (moje obie córki miały drewniane łóżeczko, poduszkę, kołdrę i oczywiście ochraniacze i baldachim, jak o takim zestawie pomyślę teraz to mi się chce śmiać
)
Ja mam to chicco magic z kołyska. Do środka planuje rożek plus kocyk. Cienszy lub grubszy zależy jak będzie. Potem kupie drewniane łóżeczko. Ale to potem 😁😉
Ty też masz kupe czasu jeszcze 🤣 mi przyszło bardzo szybko
Zresztą - ja nie kupiłam do dziś wózka 🤣
Mam głęboki używany od siostry. Ale nie spelnia wszysktkich moich wymagań więc liczę się z tym że być może kupie wózek jeszcze. Jak już mały będzie na świecieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2020, 16:37
Misia78 lubi tę wiadomość
-
Melduję się po wizycie. Mała ma już jakieś 3500 wiec chyba trzeba zacząć ją powoli wyganiać na świat, bo jeszcze chwila i nie wiem kto ją potem urodzi 😂
Szyjka niby krótka, miękka i z rozwarciem na 1 palec więc coś się tam dzieje. Skierowanie do szpitala mamy, termin na 8.10, a jak nic się nie wydarzy to kolejna wizyta 12.10. Mam nadzieję, że jej nie dotrwamy już w dwupaku 😀
Maybelle, Mamaela86, Natalii, Kicior, Bluberry, Evoleth, Misia78, agusiagim_, Emka31, Freja000, Jola17a lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia78 wrote:Dziewczyny od łóżeczek chicco, powiedzcie mi proszę czy kupiłyście chicco dream, czyli to z kołyską? Czy macie oprócz tego jeszcze drewniane łóżeczko? Co tam macie w planach do środka wkładać- kokon? Typowe pościele chyba już wyszły z mody (moje obie córki miały drewniane łóżeczko, poduszkę, kołdrę i oczywiście ochraniacze i baldachim, jak o takim zestawie pomyślę teraz to mi się chce śmiać
)
I mąz od razu zrobil opcję kolyski i mogę małą pobujać, bardzo fajna funkcja.
Oprocz tego mam drewniane lozeczko po synku, w środku kokon. Na razie używamy sporadycznie, ale jak juz wyrosnie z chicco to bedzie tam spala. Te ochraniacze zalozylam ponizej na szczebelki, zeby nie zbierał się kurz (ta wnęka na dole), a oprócz tego w lozeczku tylko przescieradlo. Spac bedzie w spiworku jak ją tam przeniesiemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2020, 17:50
Misia78 lubi tę wiadomość
-
Misia dzięki za ciepłe słówko. Tak Ignaś to moje pierwsze dziecko i to takie upragnione po 5 latach intensywnych i trudnych starań, udało się w końcu dzięki in-vitro. A teraz jeszcze takie atrakcje... Wiem że muszę wytrzymać i poprostu jeszcze trochę poczekać, ale dzisiaj mi ciężko i tak chciałabym już go tulić... 😢
Wybaczcie, już nie będę przymulać. Generalnie to ja się mega cieszę z Waszych maluszków, że wszystko tak dobrze się toczy, super jest czytać takie pozytywne wieści. 😀Misia78, ma.rysia, Sylwia Sylwia lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)