Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamaela86 wrote:Baby ja z Jawora mała miejscowość koło Legnicy do Wrocławia mam 60 km , a rodzić planuje w Świdnicy 😊
Rodziłam już tam i w Legnicy i w Wałbrzychu i tam było najlepiej ale strasznie daleko .
Emka też piękny pokaźny brzuszek 😍
No patrz 😁 kilka razy przeszło mi przez myśl rodzic w Świdnicy 😁 jak byliśmy w górach Sowich
Ja jestem z okolic Leszna czyli na północ od Wro. Ale lubię te Twoje tereny 🥰🥰
Emka piękny brzucholek 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2020, 11:57
Emka31 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2022, 23:09
Evoleth, Jola17a, Emka31, Wowka, Mamaela86, Freja000, agusiagim_, Misia78, gondi, Bluberry, ma.rysia, Kicior, KotkaPsotka3, Sylwia Sylwia, Natalii, Jlod lubią tę wiadomość
-
Witam, się w ta piękna niedzielę 😁 Dziś o 5.15 przyszła na świat Bianka. Urodzona w 38tyg. Waży 2745g poród SN. Życzę Wam żeby każda miała tak expresowy i przyjemny poród 😁 Jak odpocznę napiszę jak to u mnie było.
baby, Maybelle, Evoleth, Jola17a, Wowka, Mamaela86, Freja000, Bluberry, Misia78, ma.rysia, Kicior, KotkaPsotka3, Sylwia Sylwia, Natalii, Jlod lubią tę wiadomość
-
Lilolu wrote:Witam, się w ta piękna niedzielę 😁 Dziś o 5.15 przyszła na świat Bianka. Urodzona w 38tyg. Waży 2745g poród SN. Życzę Wam żeby każda miała tak expresowy i przyjemny poród 😁 Jak odpocznę napiszę jak to u mnie było.
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Lilolu gratulacje ♥️😊
Maybelle też chudzinka z ciebie z dużym brzuszkiem 😍 śliczny 😊 i chyba mam takie same spodnie ciążowe 😝
Baby o proszę 😊 ja mam do Latawca 30 km , lekarze są tam super , i ogólnie później opieka też spoko .
A tereny faktycznie mamy piękne 😊 jest gdzie się wybierać w weekendy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2020, 16:11
Maybelle lubi tę wiadomość
Sebastian 2007-09-11, Sara 2010-07-04
2 aniołki 7 tydz. [*]2012,10 tydz.[*]2013.
Sylwia 2017-04-01, Zosia 2020-10-25
-
baby wrote:Freja zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam 😁 brzuch w sam raz. Ani mały ani duży. Ty jesteś drobniutka więc takie może być wrażenie że duży. Rety... Jutro już go będzie pół albo i mniej 😱😱😱👍🥰
Imię wybrane? (Pewnie nie powiesz jakie ale powiedz chociaż tak nie czy nie 😉)
a jak sobie wyobrażałaś??
Nie ma imienia...
Emka, no duży! Maybelle, Twój też. To nie wiem co się tam mnie czepiają
Mój mąż chodzi trzymając się za serce. Spoko, to tylko mnie wbiją igłę w kręgosłup.Maybelle, Mamaela86, Emka31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFreja000 wrote:
Mój mąż chodzi trzymając się za serce. Spoko, to tylko mnie wbiją igłę w kręgosłup.
Mnie zastanawia ile był by wstanie wytrzymać każdy facet gdyby musiał urodzić 😉 sądzę że pierwszy trymestr ciąży już był by niezłym wyzwaniem, a gdzie jeszcze jak by dorzucić okres połogu, pierwsze dni karmienia piersią w bólu itd. było by pozamiatane 😉
Jak mój krzyczy w niebo głosy gdy mu włosek wyrwę.. 🤭Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2020, 14:56
Freja000 lubi tę wiadomość
-
Bluberry bo tak naprawdę my jesteśmy ta płcią bardziej wytrzymałą, nie wyobrażam sobie faceta który miał by rodzic 🤪 oni by już zdychali przy bólach miesiączkowych 😝Sebastian 2007-09-11, Sara 2010-07-04
2 aniołki 7 tydz. [*]2012,10 tydz.[*]2013.
Sylwia 2017-04-01, Zosia 2020-10-25
-
nick nieaktualnyTaaaa, faceci i poród 😂 w życiu! Kamienia nie mogą wysikać, a gdzie tu dzieci rodzic. Wgl to mój mąż już chyba zapomniał jak to jest rodzić... nie będzie go przy porodzie, to chill... powtarza tylko „jak już urodzisz” z lekkością, jakby chodziło o obcięcie paznokci... wkurza mnie tym, bo ja mam stresa w chu*...
Fajne te nasze brzuchy 🥰 ciekawe, czy za tydzień o tej samej porze, będzie komu brzuch pokazać 😁 mi pewnie tak 🥴
Powodzonka Dziewczyny jutro, na cesarkach. Podziwiam Was! -
No ja za tydzień o tej porze będę pewnie jeszcze w szpitalu:p
Dzisiaj rozłożyliśmy lóżeczka, wyczyściłam wanienkę. mała od razu wsadziła sok do łóżeczka, ale się nie rozlało na szczęście. Ciekawe co będzie tam wkładać jak malutka już tam będzie leżeć, aż się boje pomyśleć:pEmka31, Misia78 lubią tę wiadomość
17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Eee no ja przypuszczam że jeszcze będe miała brzuch za tydzień. Misia też 😉 prawda Misia? I może Jola. Nie Zostawiajcie mnie samej
Wróciłam właśnie że spaceru. Wąwóz w lesie. Ale to pewnie i tak nic nie da. Urodzi się jak mu się będzie chciałoJola17a, Emka31 lubią tę wiadomość
-
baby wrote:Eee no ja przypuszczam że jeszcze będe miała brzuch za tydzień. Misia też 😉 prawda Misia? I może Jola. Nie Zostawiajcie mnie samej
Wróciłam właśnie że spaceru. Wąwóz w lesie. Ale to pewnie i tak nic nie da. Urodzi się jak mu się będzie chciało
Ja nie jestem jeszcze gotowa🙈🙊Emka31 lubi tę wiadomość
-
Lilolu, gratulacje 😊 najlepszego dla Bianki i dużo zdrowia dla Was obu 😊
Marysia, świetny opis porodu, byłaś bardzo dzielna. Cieszę się, że dobrze sobie radzicie w tych początkowych dniach 😊
Sylwia, czy ta cisza coś oznacza...? 😉
Evoleth, u Ciebie szpitalna nuda niedzielna? 😊
Piękne macie brzuszki. Ja swojego teraz nie pokażę za Chiny Ludowe 😄 ale Wasze bardzo mi się podobają, dodatkowo jestem pod wrażeniem zgrabności Waszych figur 😍
Trzymam kciuki za jutrzejsze cesarki. Będę o Was myśleć dziewczyny.
Mamaela86, Misia78 lubią tę wiadomość
-
baby wrote:Eee no ja przypuszczam że jeszcze będe miała brzuch za tydzień. Misia też 😉 prawda Misia? I może Jola. Nie Zostawiajcie mnie samej
Wróciłam właśnie że spaceru. Wąwóz w lesie. Ale to pewnie i tak nic nie da. Urodzi się jak mu się będzie chciało
No ciekawe 🙂
Ja bym bardzo chciała spokojnie przechodzić jeszcze calutki tydzień a potem mogę ruszać, takie moje pobożne życzenia.
Póki co dzisiaj pomalowałam paznokcie u stóp. To był kosmos, prawie niewykonalne ale udało się.
Stopki są spuchnięte, paluszki takie serdelki,to samo dłonie, biżuteria wchodzi cm za paznokieć i stop, nawet nadgarstki są nabrzmiałe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2020, 19:33
Emka31 lubi tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
nick nieaktualny