Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamaela masakra. Sama jestem ciekawa co w takiej sytuacji. Ja sobie tego nie wyobrażam.
A jak tam Twoja Zosia się trzyma w brzuszku?? Bo temin już tuż tuż -
Freja mogłabyś zdjęcie dać malego? Żeby było widać ajk ta buźka wygląda?? Bo u mnie w szpitalu patrzyła pielęgniarka co jest po logopedyce i nic nie mówiła że to sie może zmienić dlatego pomyślałam że mała będzie miała taki sam problem jak ja.
-
Edytka, daj znać 😊
Maybelle i Soldering, trzymam za Was kciuki, żeby ruszyło samo po tym masażu szyjki. Na mnie w ciąży z synem zadziałało 😊
Marysia, Łusia jest słodka ❤ te miny po karmieniu są takie urocze. Cieszę się że Mała była taka dzielna dzisiaj 😊
Freja, super zachowanie męża. Oby tak dalej 😊 miałam takie nocne dreszcze, poty, ogólne wrażenie zimna i gorączki, mimo że jej nie było. Trwało to dwie noce i przeszło. Nie powiązałam tego z nawałem, a raczej z utratą wody po porodzie, bo odnotowałam spadek masy ciała po 1,5kg przez noc i zeszły że mnie obrzęki 😊
Mój ssak ma własnie godziny cycowiszenia i niechęć do odłożenia. Marzę, żeby syn już poszedł spać, wtedy chociaż podrzemię moment, bo oczy mi się same zamykają...Maybelle, Freja000 lubią tę wiadomość
-
Potem was nadgonie, narazie się pochwalę, Alicja urodziła się o 10.35, ma3290 i 53 cm:) ładnie ssała, mam nadzieję że będzie tak dalej:)
Mamaela86, Natalii, bebetka.b, ma.rysia, Maybelle, Evoleth, Lena955, Jola17a, gondi, Kicior, Jagodazdw92, Bluberry, Freja000 lubią tę wiadomość
17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Edytka gratulacje!!! 😍😍😍
Freja cieszę się ze mąż zakochany w synku tak ma byćco do dreszczy to ja tez po pierwszym porodzie miałam, była taka noc ze myślałam ze zamarznę, ale przeszło. Nie wiem co to było 🤔
Jeśli chodzi o cofnięta żuchwę, to dziecko rodzi się z fizjologicznym tylozuchwiem i ono powinno wyrównywać się do 4 miesiąca życia dziecka. Bardzo w tym wyrównywaniu pomaga karmienie piersią.
Jagoda myśle ze nie musisz jeszcze się martwić ta cofnięta zuwchwą, jeśliby dziecko rosło i żuchwa cały czas była cofnięta to wtedy można podejrzewać wadę która jest dziedziczna np po Tobie. Jest dużo ćwiczeń aby temu zapobiec. A jaka żuchwę ma synek?
Pastelova co u ciebie, jak sytuacja z tym rumieniem? Jeśli nie masz temp to może wystarczy jak to polożna oglądanie w poniedziałek. Daj znać.
Ja dziś miałam ktg, zapisał się jeden skurcz 😂Freja000 lubi tę wiadomość
-
Edytka gratulacje 😍😊
Maybelle i soldering współczuję masażu szyjki ale mam nadzieję że ten ból zaowocuje u was 😍
Jagoda 😊 Zosia siedzi sobie dalej i ma w nosie co lekarz nastraszył tydzień temu 😝
Teraz to ja w sumie nie wiem mam mieszane uczucia z tym nauczycielem . Sebastian miał z nim lekcje w poniedziałek i wtorek , a jak ich pozarazal ? Kurde i jak bym np ja też była bezobjawowa to czy w szpitalu dadzą mi malutka ? MasakraMaybelle lubi tę wiadomość
Sebastian 2007-09-11, Sara 2010-07-04
2 aniołki 7 tydz. [*]2012,10 tydz.[*]2013.
Sylwia 2017-04-01, Zosia 2020-10-25
-
Edytka gratulacje 👍👏😁
Coraz mniej nas zostało nierozpakowanych...
Odczuwam pewien rodzaj stresu 🙈😆
Freja super że się mąż ogarnął 👍
Osobne sypialnie... Moje marzenie 🥰 ale mąż udaje że nie chce 😆😉Freja000 lubi tę wiadomość
-
Edytka gratulacje!
Mamaela współczuję dodatkowego stresu, bezsensu to wszystko. Mam nadzieje, że problemy covidowe Was ominą.
Freja super, że mąż się "ogarnął". U mnie mąż zakochany w córeczce. Nie spodziewałam się że aż tak będzie nią zachwycony.
Wowka ja też dzisiaj byłam padnięta wieczorem. Położyłam się już gdzieś koło 19 😂 jest 22 i mama ma porę karmienia. Ciekawe czy zaśnie, czy będzie maraton cycowy do północy tak jak ostatnie 2 noce...Freja000 lubi tę wiadomość
-
Freja, wzruszające jest to, co piszesz o mężu😊
Edytka, masz już swoją Alę, cudownie👍👍👍 Serdeczne gratulacje, cieszcie się sobą😊
Dziewczyny, które jeszcze czekają... Czekamy z Wami✊✊✊
I mam takie przyziemne pytanie do dziewczyn po cesarkach. Polecicie jakieś majtki, które nie wchodzą w tę bliznę? Czy tylko ja ją mam tak nisko? Czego nie założę to mnie tam podrażnia. Podrzućcie jakiś patent.Freja000 lubi tę wiadomość
Poronienie październik 2015
Alicja marzec 2017 ❤️
Izabela październik 2020 ❤️
-
nick nieaktualnyEdytka gratulacje
Evoleth mamaginekooog ma majtki poporodowej, ja nawet zamówilam, ale chyba za małe 🙈 Cisnie mnie ta gumka w udaale jeśli chodzi o zakrycie blizny to są spoko. Ja nosilam najpierw te siateczkowe, a jak już zaczęlam przyklejać Sutricon to zakładam zwykle majtki,.takie trochę rozciągnięte z czasów ciązy
Evoleth lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny proszę o kciuki. Jestem w szpitalu, wody odeszły w domu przy serialu „Breaking Bad”😀
Męża wysłali do domu, skurcze słabe. Rozwarcie na opuszek. Idę na oddział. Ale mnie to zaskoczyło- torbę pakowaliśmy w biegu!
Baby, chyba Cie wyprzedzę!Natalii, ma.rysia, Maybelle, Evoleth, bebetka.b, Mamaela86, Kicior, Freja000 lubią tę wiadomość
-
Edytka gratulacje 🍀🙂!
Misia78 ✊✊Misia78 lubi tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Edytka, gratulacje😘 dużo zdrowia i rzeki mleka i szybkiego powrotu do domu 😊
Misia, no to niech się dzieje! Powodzenia 🍀
Marysia, w sumie to u mnie to samo, tylko z przesunięciem godzinnym 😄 o 20 usunęło mi się z synem, wstałam o 22 na karmienie i teraz kolejna tura.
Mamaela, bez sensu. Współczuję sytuacji i dodatkowego stresu na sam koniec ciąży.Misia78 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia powodzenia!
Lubię ten serial 😀
Wowka, a nasze małe dalej w synchronizacji 😂
U mnie dalej problemy z nocnym snem, no w dzien jest w miarę ok, a od 2 nocy jakis bunt 🤔 Wlasciwie nie śpimy od 22 i jest na zmianę cyc, noszenie i kwadrans snu w łóżeczku ehhMisia78 lubi tę wiadomość
-
Misia u mnie był podobny scenariusz porodu, też odeszły wody i rozwarcie na palec. Urodziłam po 13 h od odejścia wód. Trzymam kciuki 🤞🤞🤞
Natalii, Wowka pozdrawiam z nocnego karmienia 😀 u nas dziś buntu nie było. Małą nakarmiłam i ululalam koło 23, teraz kolejne karmienie. Jest szansa, że trochę odespimy z mężem 😀Misia78 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny