X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październik 2020 ♥️
Odpowiedz

Październik 2020 ♥️

Oceń ten wątek:
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się z Wami pożegnać. Udało się przyspieszyć wizytę na dziś. USG pokazało, że serduszko się zatrzymało, zarodek był bardzo nisko w macicy, gotowy do wydalenia.

Nie mogę w to uwierzyć, że w sobotę było serduszko a we wtorek już nie, ale co zrobić.
    Właśnie miałam drugie USG. Macica już czysta.

Wam życzę bezproblemowych ciąż i rozwiązań. My od kolejnego cyklu wracamy do starań, oby udało się jak najszybciej.

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • Maybelle Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2022, 22:06

Annie1981 lubi tę wiadomość

2019 8tc 💔
    2020 córeczka 💗
    2022 czekamy na synka 💙
    8une43r84puaim9e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie tak mi przykro... nie wiem co powiedzieć 😔 myślami jestem z Tobą trzymaj się kochana 😔

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie <3 wspolczuje i wspieram b.mocno <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:
    Muszę się z Wami pożegnać. Udało się przyspieszyć wizytę na dziś. USG pokazało, że serduszko się zatrzymało, zarodek był bardzo nisko w macicy, gotowy do wydalenia.

Nie mogę w to uwierzyć, że w sobotę było serduszko a we wtorek już nie, ale co zrobić.

Wam życzę bezproblemowych ciąż i rozwiązań. My od kolejnego cyklu wracamy do starań, oby udało się jak najszybciej.
    Bardzo mi przykro 😢😢😢
    Ściskam mocno!

• Soldering94 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:

Mocno wspieram w myślach, trzymaj się. Trzymamy kciuki, żeby szybko się udało!

66f2b88525.png
  • Jola17a Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:

Bardzo mi przykro. Trzymaj się i wierz że kolejny raz to będzie ten szczęśliwy!

3i49df9hlhtx65e4.png
    40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
    niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
    AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
    1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
    7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
    A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
    ⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
    7II/20 4AA podane. 🍀
    10dpt Beta 427
    13dpt Beta 2173
    14dpt USG jest kropek
    35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
    39dpt ❤️ ma 2cm
    Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨‍👩‍👧29.10.2020 Laurunia ❤️
    CC w Salve. Polecam!
    Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo.
  • _Jagoda_ Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2020, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:

Tak mi przykro Annie... :(

U mnie dziś na papierze różowe plamienia... struchlałam :( mam nadzieję, że to tylko z powodu terminu @... przyznam, że nie oszczędzam się też, dźwigam i noszę młodego, a waży swoje, bo 12,5 kg..

8599rjjgz09aybtp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Jagoda_ wrote:
    Tak mi przykro Annie... :(

U mnie dziś na papierze różowe plamienia... struchlałam :( mam nadzieję, że to tylko z powodu terminu @... przyznam, że nie oszczędzam się też, dźwigam i noszę młodego, a waży swoje, bo 12,5 kg..
    Też takie miałam, tylko jeden raz, prawdopodobnie pękło jakieś naczynko, ale gin przepisał mi też Luteinę..
    U mnie dziś/ jutro też termin @ i drżę czy się nic nie wydarzy :/

• Wik89 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie, bardzo mi przykro :(

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie bardzo mi przykro :( Oby szybko sie udało ponownie i wszystko było dobrze!

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda ja tez muszę podnosić synka, ktory wazy juz kolo 16 kg. Staram sie jak najrzadziej, ale samo wkładanie/wyciąganie z fotelika samochodowego juz robi swoje.
    Powiem Wam, ze ja jakos przegapiłam terminy @, jakos o tym nie myślałam.

• baby Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja przyznam że nie wiem o co chodzi z tymi terminami @ i plamieniami. Rozumiem jak w terminie miesiączki czyli około 4-5 tc się zdarzy. Ale potem? Jaki termin @? Liczycie sobie kiedy byście następny okres dostały gdybyście nie były w ciąży? Czy jak? I w sumie po co? Przecież organizm i hormony już dawno działają inaczej i nie "pamiętają" kiedy to miało być

f2wl4z17a25l2zbv.png

oraz nastoletni córka i syn :)
  • Paulinqa Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2020, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie przykro mi. Tule

MIKOŁAJ ♡ 2015
    OLIWIER ♡ 2020
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baby ja wlasnie tez tego nigdy nie liczyłam, plamiłam w terminie pierwszej @, więc zapamiętałam i kojarzę, ze to sie zdarza, ale pozniej nie liczyłam. Myślę, ze tu chodzi o fakt, ze niektore kobiety mogą mieć przez kilka miesięcy plamienia w terminie miesiączki, słyszałam o tym kilka razy, ale nie wiem, czy to prawda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2020, 20:24

• agusiagim Przyjaciółka

Wysłany: 3 marca 2020, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:

Bardzo mi przykro😖 trzymaj się mocno i cieplutko😘 i oby szybko Wam się udało 🤞pozdrawiam

Córeczka Maja wrzesień 2009💕
    d8awm6v.png
  • agusiagim Przyjaciółka

Wysłany: 3 marca 2020, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Soldering94 wrote:
    Gratulacje!;) co tam więcej słychać u Dziecia?;) ❤️
    Podobnie po plamieniach jechałam na wizytę z duszą na ramieniu...
    Dzidzia ma 1,81cm, termin mamy na 9.10.2020r. genetyczne mamy w prima aprilis.
    Soldeting94 a Ty masz już termin z usg?

Annie1981, inessa, kic83, Paulinqa lubią tę wiadomość

Córeczka Maja wrzesień 2009💕
    d8awm6v.png
  • Lilolu Przyjaciółka

Wysłany: 3 marca 2020, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 bardzo mi przykro. Mam nadzieję że już niedługo i wam się uda. 3maj się

• Evoleth Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981, bardzo mi przykro...
    Przesyłam dobre myśli i życzę Wam dużo sił. I owocnych starań!

Poronienie październik 2015
    Alicja marzec 2017 ❤️
    Izabela październik 2020 ❤️

• Soldering94 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2020, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agusiagim wrote:
    Dzidzia ma 1,81cm, termin mamy na 9.10.2020r. genetyczne mamy w prima aprilis.
    Soldeting94 a Ty masz już termin z usg?
    10.10.2020r u nas ;)
    Mam teraz wizytę 16.03.2020r i pózniej 30.03.2020r. Musiałam miec co dwa tygodnie bo chyba bym nie dała rady czekać miesiąc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2020, 07:19

agusiagim, Paulinqa lubią tę wiadomość

66f2b88525.png
‹‹ 50 51 52 53 54 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ