X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październik 2020 ♥️
Odpowiedz

Październik 2020 ♥️

Oceń ten wątek:
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się z Wami pożegnać. Udało się przyspieszyć wizytę na dziś. USG pokazało, że serduszko się zatrzymało, zarodek był bardzo nisko w macicy, gotowy do wydalenia.

Nie mogę w to uwierzyć, że w sobotę było serduszko a we wtorek już nie, ale co zrobić.
    Właśnie miałam drugie USG. Macica już czysta.

Wam życzę bezproblemowych ciąż i rozwiązań. My od kolejnego cyklu wracamy do starań, oby udało się jak najszybciej.

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • Maybelle Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2022, 22:06

Annie1981 lubi tę wiadomość

2019 8tc 💔
    2020 córeczka 💗
    2022 czekamy na synka 💙
    8une43r84puaim9e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie tak mi przykro... nie wiem co powiedzieć 😔 myślami jestem z Tobą trzymaj się kochana 😔

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie <3 wspolczuje i wspieram b.mocno <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:
    Muszę się z Wami pożegnać. Udało się przyspieszyć wizytę na dziś. USG pokazało, że serduszko się zatrzymało, zarodek był bardzo nisko w macicy, gotowy do wydalenia.

Nie mogę w to uwierzyć, że w sobotę było serduszko a we wtorek już nie, ale co zrobić.

Wam życzę bezproblemowych ciąż i rozwiązań. My od kolejnego cyklu wracamy do starań, oby udało się jak najszybciej.
    Bardzo mi przykro 😢😢😢
    Ściskam mocno!

• Soldering94 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:

Mocno wspieram w myślach, trzymaj się. Trzymamy kciuki, żeby szybko się udało!

66f2b88525.png
  • Jola17a Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:

Bardzo mi przykro. Trzymaj się i wierz że kolejny raz to będzie ten szczęśliwy!

3i49df9hlhtx65e4.png
    40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
    niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
    AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
    1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
    7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
    A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
    ⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
    7II/20 4AA podane. 🍀
    10dpt Beta 427
    13dpt Beta 2173
    14dpt USG jest kropek
    35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
    39dpt ❤️ ma 2cm
    Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨‍👩‍👧29.10.2020 Laurunia ❤️
    CC w Salve. Polecam!
    Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo.
  • _Jagoda_ Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2020, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:

Tak mi przykro Annie... :(

U mnie dziś na papierze różowe plamienia... struchlałam :( mam nadzieję, że to tylko z powodu terminu @... przyznam, że nie oszczędzam się też, dźwigam i noszę młodego, a waży swoje, bo 12,5 kg..

8599rjjgz09aybtp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    _Jagoda_ wrote:
    Tak mi przykro Annie... :(

U mnie dziś na papierze różowe plamienia... struchlałam :( mam nadzieję, że to tylko z powodu terminu @... przyznam, że nie oszczędzam się też, dźwigam i noszę młodego, a waży swoje, bo 12,5 kg..
    Też takie miałam, tylko jeden raz, prawdopodobnie pękło jakieś naczynko, ale gin przepisał mi też Luteinę..
    U mnie dziś/ jutro też termin @ i drżę czy się nic nie wydarzy :/

• Wik89 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie, bardzo mi przykro :(

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie bardzo mi przykro :( Oby szybko sie udało ponownie i wszystko było dobrze!

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda ja tez muszę podnosić synka, ktory wazy juz kolo 16 kg. Staram sie jak najrzadziej, ale samo wkładanie/wyciąganie z fotelika samochodowego juz robi swoje.
    Powiem Wam, ze ja jakos przegapiłam terminy @, jakos o tym nie myślałam.

• baby Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja przyznam że nie wiem o co chodzi z tymi terminami @ i plamieniami. Rozumiem jak w terminie miesiączki czyli około 4-5 tc się zdarzy. Ale potem? Jaki termin @? Liczycie sobie kiedy byście następny okres dostały gdybyście nie były w ciąży? Czy jak? I w sumie po co? Przecież organizm i hormony już dawno działają inaczej i nie "pamiętają" kiedy to miało być

f2wl4z17a25l2zbv.png

oraz nastoletni córka i syn :)
  • Paulinqa Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2020, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie przykro mi. Tule

MIKOŁAJ ♡ 2015
    OLIWIER ♡ 2020
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2020, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baby ja wlasnie tez tego nigdy nie liczyłam, plamiłam w terminie pierwszej @, więc zapamiętałam i kojarzę, ze to sie zdarza, ale pozniej nie liczyłam. Myślę, ze tu chodzi o fakt, ze niektore kobiety mogą mieć przez kilka miesięcy plamienia w terminie miesiączki, słyszałam o tym kilka razy, ale nie wiem, czy to prawda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2020, 20:24

• agusiagim Przyjaciółka

Wysłany: 3 marca 2020, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:

Bardzo mi przykro😖 trzymaj się mocno i cieplutko😘 i oby szybko Wam się udało 🤞pozdrawiam

Córeczka Maja wrzesień 2009💕
    d8awm6v.png
  • agusiagim Przyjaciółka

Wysłany: 3 marca 2020, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Soldering94 wrote:
    Gratulacje!;) co tam więcej słychać u Dziecia?;) ❤️
    Podobnie po plamieniach jechałam na wizytę z duszą na ramieniu...
    Dzidzia ma 1,81cm, termin mamy na 9.10.2020r. genetyczne mamy w prima aprilis.
    Soldeting94 a Ty masz już termin z usg?

Annie1981, inessa, kic83, Paulinqa lubią tę wiadomość

Córeczka Maja wrzesień 2009💕
    d8awm6v.png
  • Lilolu Przyjaciółka

Wysłany: 3 marca 2020, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 bardzo mi przykro. Mam nadzieję że już niedługo i wam się uda. 3maj się

• Evoleth Autorytet

Wysłany: 3 marca 2020, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981, bardzo mi przykro...
    Przesyłam dobre myśli i życzę Wam dużo sił. I owocnych starań!

Poronienie październik 2015
    Alicja marzec 2017 ❤️
    Izabela październik 2020 ❤️

• Soldering94 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2020, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agusiagim wrote:
    Dzidzia ma 1,81cm, termin mamy na 9.10.2020r. genetyczne mamy w prima aprilis.
    Soldeting94 a Ty masz już termin z usg?
    10.10.2020r u nas ;)
    Mam teraz wizytę 16.03.2020r i pózniej 30.03.2020r. Musiałam miec co dwa tygodnie bo chyba bym nie dała rady czekać miesiąc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2020, 07:19

agusiagim, Paulinqa lubią tę wiadomość

66f2b88525.png
‹‹ 50 51 52 53 54 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ