Październik 2020 ♥️
-
WIADOMOŚĆ
-
Muszę się z Wami pożegnać. Udało się przyspieszyć wizytę na dziś. USG pokazało, że serduszko się zatrzymało, zarodek był bardzo nisko w macicy, gotowy do wydalenia.
Nie mogę w to uwierzyć, że w sobotę było serduszko a we wtorek już nie, ale co zrobić.
Właśnie miałam drugie USG. Macica już czysta.
Wam życzę bezproblemowych ciąż i rozwiązań. My od kolejnego cyklu wracamy do starań, oby udało się jak najszybciej.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Muszę się z Wami pożegnać. Udało się przyspieszyć wizytę na dziś. USG pokazało, że serduszko się zatrzymało, zarodek był bardzo nisko w macicy, gotowy do wydalenia.
Nie mogę w to uwierzyć, że w sobotę było serduszko a we wtorek już nie, ale co zrobić.
Wam życzę bezproblemowych ciąż i rozwiązań. My od kolejnego cyklu wracamy do starań, oby udało się jak najszybciej.
Ściskam mocno!Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Muszę się z Wami pożegnać. Udało się przyspieszyć wizytę na dziś. USG pokazało, że serduszko się zatrzymało, zarodek był bardzo nisko w macicy, gotowy do wydalenia.
Mocno wspieram w myślach, trzymaj się. Trzymamy kciuki, żeby szybko się udało!Annie1981 lubi tę wiadomość
-
Annie1981 wrote:Muszę się z Wami pożegnać. Udało się przyspieszyć wizytę na dziś. USG pokazało, że serduszko się zatrzymało, zarodek był bardzo nisko w macicy, gotowy do wydalenia.
Wam życzę bezproblemowych ciąż i rozwiązań. My od kolejnego cyklu wracamy do starań, oby udało się jak najszybciej.Annie1981 lubi tę wiadomość
40 lat, starania od V/2018 SALVE Łódź
niedrożny prawy jajowód; histeroskopia w XII/18
AMH 1,38; lewy jajnik torbiel endo.;
1 punkcja 05.19 3 jajeczka ❄2 punkcja 06.19 1 jajeczko❄3 punkcja 07.19 5 jajeczek. Z 9 szt.
7 zapłodnionych przestało się rozwijac. W 5 i 6 dobie brak blastek 😢
A.K. X/19 4 blastki ❄️❄️❄️❄️
⚠️XII/19 polip. I/20 histero.
7II/20 4AA podane. 🍀
10dpt Beta 427
13dpt Beta 2173
14dpt USG jest kropek
35dpt 13.03.❤️ 7t.6d.
39dpt ❤️ ma 2cm
Serce się raduje, dzidzia zdrowa. Dziewczynka 🎠💗 Spotkamy się w październiku 👨👩👧29.10.2020 Laurunia ❤️
CC w Salve. Polecam!
Nie bedzie staran z pomocą med.o rodzeństwo. -
Tak mi przykro Annie...
U mnie dziś na papierze różowe plamienia... struchlałammam nadzieję, że to tylko z powodu terminu @... przyznam, że nie oszczędzam się też, dźwigam i noszę młodego, a waży swoje, bo 12,5 kg..
Annie1981 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny_Jagoda_ wrote:Tak mi przykro Annie...
U mnie dziś na papierze różowe plamienia... struchlałammam nadzieję, że to tylko z powodu terminu @... przyznam, że nie oszczędzam się też, dźwigam i noszę młodego, a waży swoje, bo 12,5 kg..
U mnie dziś/ jutro też termin @ i drżę czy się nic nie wydarzy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja przyznam że nie wiem o co chodzi z tymi terminami @ i plamieniami. Rozumiem jak w terminie miesiączki czyli około 4-5 tc się zdarzy. Ale potem? Jaki termin @? Liczycie sobie kiedy byście następny okres dostały gdybyście nie były w ciąży? Czy jak? I w sumie po co? Przecież organizm i hormony już dawno działają inaczej i nie "pamiętają" kiedy to miało być
-
nick nieaktualnyBaby ja wlasnie tez tego nigdy nie liczyłam, plamiłam w terminie pierwszej @, więc zapamiętałam i kojarzę, ze to sie zdarza, ale pozniej nie liczyłam. Myślę, ze tu chodzi o fakt, ze niektore kobiety mogą mieć przez kilka miesięcy plamienia w terminie miesiączki, słyszałam o tym kilka razy, ale nie wiem, czy to prawda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2020, 20:24
-
Bardzo mi przykro😖 trzymaj się mocno i cieplutko😘 i oby szybko Wam się udało 🤞pozdrawiamAnnie1981 lubi tę wiadomość
-
Soldering94 wrote:Gratulacje!
co tam więcej słychać u Dziecia?
❤️
Podobnie po plamieniach jechałam na wizytę z duszą na ramieniu...
Soldeting94 a Ty masz już termin z usg?Annie1981, inessa, kic83, Paulinqa lubią tę wiadomość
-
agusiagim wrote:Dzidzia ma 1,81cm, termin mamy na 9.10.2020r. genetyczne mamy w prima aprilis.
Soldeting94 a Ty masz już termin z usg?
Mam teraz wizytę 16.03.2020r i pózniej 30.03.2020r. Musiałam miec co dwa tygodnie bo chyba bym nie dała rady czekać miesiąc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2020, 07:19
agusiagim, Paulinqa lubią tę wiadomość