PAŹDZIERNIK 2023
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala_syrenka ozłocę Cię chyba, odblokowałaś machinę 😆
Zaczyna mi odchodzić czop!🥳🙈 oczywiście bez ekscesów, bo zwykły, bez krwii. Analogicznie, przy Misi urodziłam wtedy po 5 dniach 🤷🏻♀️
no ale wiecie, jaram się, bo ruszyło, mini zwiastun, COKOLWIEK co daje mi nadzieję 🙈
Kropka6, Menina, Praskovia, elforia, MalgosiaKmK lubią tę wiadomość
-
MalaSyrenka gratulacje ! 😍 wreszcie się doczekałaś. Pięknie 😍 poród ekspresem, niczym ja i Sara, jesteś w czołówce! 🤣
Agnuka, no to trzymamy kciuki 😀 i czekamy!
Elforia a Ty..? 😉 -
Ania, podziwiam Cię za bliźniaki! I tak dajecie czadu z nimi. Z czasem jakis system i rytm wyrobicie sobie. I będzie lepiej. A na zdjęciu jest synek czy córeczka? Bo czuprynka bujna 😍
-
No muszę powiedzieć,że myślałam,że nigdy nie nastąpi. Myślę,że olej pchnął, ale pewnie ruszyloby samo w niedzielę. Ciekawe czy też tak migiem. Nigdy się nie dowiem. Więcej porodów dla porównania też nie będzie. Ale szok, że pierwszy od 2 w nocy do 21.30. Chociaż w sumie tu jakby policzyć skurcze z piątku to też by nie był taki szybki.
Cieszę się,że mam za sobą 🤣🤣
Agnuka, kto wie. Może wjedzie skurcz i pójdzie? -
Agnuka kciuki!
No ja biorę jutro ☺️ oby po podłączeniu oxy szybko poszło i akcja zaczęła się raz dwa… myśle, że max we wtorek będzie po 🥰☺️🙏🏻
A u mnie z objawów dziś pojawił się bol lewego migdała i ucha… 🤦🏼♀️ brzuch bez zmian… czop w żadnej ciąży mi nie odchodziłWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2023, 08:14
-
Eskalopka wrote:🤞 oby szybko i łatwo poszło!
Tylko, kurka zostanę sama na koniec 😭
W nocy zdawało mi się, że są skurcze, ale może mi się przyśniły bo teraz szału nie ma.
Spokojnie. Ja tu najgorzej panikowalam,że nigdy itd. Czarne scenariusze. Aaa i jednak zmieniam zdanie, olej chyba działa?
Popatrz, jaka tu mamy tendencję, bardzo blisko terminu albo nawet po. U Elforii to już w ogóle, ale jutro będzie po krzyku. Był rzut wczesnych porodow, ale to naprawdę u nas wyjątkowo. No i naprawdę wyjątkowo szybko idziemy. Tylko,że u nas głównie wielorodki. to też inaczej jednak. -
Ja już po 🙈 była szybka akcja . Urodziłam równo o 10 😁 3130 g, 53 cm
Później się odezwę, teraz jeszcze się tulimy 🙂Praskovia, MalgosiaKmK, Eskalopka, zmija, Mala_syrenka, abbigal, Kropka6, agentka93, elforia, gabryśka, Menina, MinnieMe, Mju, Umka lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2023, 13:08
elforia, Mala_syrenka, Agnuka, Menina lubią tę wiadomość
-
Mala syrenka , agnuka gratulacje 🥳🥳🥳
Lecicie po rekord prędkości porodów, no co za wątek 😆!!!!Agnuka lubi tę wiadomość
"Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera"
3 ivf, 4 transfer: ❤️wymarzona córeczka 27.01.2021r.
Starania o rodzeństwo od 07.2021 kolejne 4 procedury ivf , kolejne 7 nieudanych transferów
03.05.2022r 💔 10t.c.
2 miesiące odpoczynku i :
04.02.2023 - || naturalny cud
11+0 Nifty pro - niskie ryzyka, chłopiec 🩵
12+6 mały człowiek ma juz 6.1cm 🥰
18+0 225g akrobaty 🥹
23+0 559g połówkowe 🤩
28+6 1330g bobaska,
31+0 1620g 🥰 III prenatalne,miednicowo położony
33+6 2550g fiknął głową w dół 🫣
36+1 3060g małego gigantka🥹
37+0 3300g
39+1 cc- 3780g, 58cm pięknego chłopca 🩵 -
Pozdrawiamy 😉 tak pięknie u nas podpisują imieniem 🤭❣️ niby nic, ale takie to miłe. Albo to hormony wjechały 🙈
https://zapodaj.net/plik-otk123svAv
https://zapodaj.net/plik-pwbwTJ9Tuh
https://zapodaj.net/plik-U5ujq5ruDIKropka6, gabryśka, Menina, agentka93, elforia, abbigal, MinnieMe, Mju, Praskovia, Umka lubią tę wiadomość
-
Cóż za szaleństwo od rana. Agnuka, wielkie gratulacje!!! Rzeczywiście pięknie podpisują, ciepło się na sercu robi ❤️
Elforia, kciuku za jutro!!! (lub za dziś ☺️)
Syrenka, no właśnie, racjonalnie człowiek wie, że powinien odespać poród i zbierać siły na później. A jednak emocje nie pozwalają...Agnuka lubi tę wiadomość
10.2020 6tc 💔
F. ur. wrzesień 2021 ❤️
11.2022 10 tc 💔
A. ur. październik 2023 ❤️