Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOd dzis zaczynamy uczyc hanie spac samej w swoim lozeczku, i uspac sie udalo z malym poslizgiem bo zasnela o 19,do tej pory spi, troche sie rozkopuje, ale przekreca sie na boki. Straszny smieszek z niej teraz, smieje sie ciagle.
Teraz jak ja wlozylismy do lozeczka widac ogromna roznice,juz jest taka duza.niemoge sie nia nacieszyc teraz.jest przekochana.MOI, paradise, pestka, ataga4, ao12., Bergo, Sisilla, lubek, Kasiula09, tofirus, Anoolka, paaolka lubią tę wiadomość
-
Anoolka wrote:U mnie za to ja gram a mąż nie
Najgorsze jest to że jak jest jest dobra gra np wiedźmin to mnie tak wciąga że nic innego nie istnieje a meżuś wtedy szaleje he he
-
My tez nauczylismy Franka zasypiana w łożeczku przy karuzelce i leci sobie w tle dźwięk suszarki z yt
czasami nas zawoła, pojdziemy pogadamy, pogłaszczemu po głowce, malutek się usmiechnie. Wychodzimy i zasypia
także super
Aniqa na prawde mega się cieszę, że Hanula taka radosna! Normalnie aż przepełnione są radością Twoje postyAniqa, Bergo, MOI, lubek lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Ja mam 27 lat a maz 32, ale nigdy nawet nieslyszalam zeby przeklnal, on jest z tych spokojmych i cierpliwych, za to ja troche taki diabel.
Jak by mi takie cos powiedzial to od razu bym spakowala dziecko i siebie i do widzenia! By na kolanach blagal zebym wrocila.
Aniqa, Ty to charakterna kobitka jesteś! -
nick nieaktualnyataga4 wrote:A taki zwykły koper zaparzony można podawać?
Ja tak robie z rumiankiem, kupuje zwykly za 4 zl i parze, tylko robie taki slabszy.ataga4 lubi tę wiadomość
-
MOI wrote:To super Aniqa! Milo czytac takie posty. Oby mala polubila samodzielne zasypianie
Zielono mi, sliczna dziewczynka! Nie wiem jak to zrobilas, ja tez nie umiem wstawiac zdjec
Moi co do dodawania zdjęć to tak....wejdz sobie na stronę fotosik.pl i w prawym górnym rogu masz DODAJ ZDJĘCIE klikasz w to otwiera Ci się strona i tam w połowie na szaro masz dodaj zdjecie wybierasz które chcesz dodac z dysku kompa, potem ROZPOCZNIJ PRZESYŁANIE następnie klikasz w ograniczenie wiekowe (tzn. kto może oglądać) i otwiera się kolejna strona z przetworzonym zdjątkiemW połowie strony masz KODY NA FORUM DYSKUSUJNE i ja skopiowałam ten pierwszy link (miniaturka)
Ale cos tak w poprzek jest, muszę nad tym popracować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 21:40
MOI lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypestka wrote:My tez nauczylismy Franka zasypiana w łożeczku przy karuzelce i leci sobie w tle dźwięk suszarki z yt
czasami nas zawoła, pojdziemy pogadamy, pogłaszczemu po głowce, malutek się usmiechnie. Wychodzimy i zasypia
także super
Aniqa na prawde mega się cieszę, że Hanula taka radosna! Normalnie aż przepełnione są radością Twoje postyKakabaka, ataga4 lubią tę wiadomość
-
co do męża, to mój istny choleryk jak się wkurzy, drze się i przezywa, ale ja go jeszcze opierdole, że idzie to wszystko kulturalniej powiedzieć i jakoś dajemy radę. Jako, że jest górnikiem to przekleństwa ma w "modzie" niestety.
ja mam 24l on 28l.
dzisiaj się wystraszyłam, węzeł chłonny na karku u Agatki się powiększył, po Nowym Roku mam w planie iść go skontrolować. Po za tym, koło 15 przystawiam Małą do cyca a ta w ryk, nie chce się obrocić w lewo! A w prawo bez problemu i jedła ( karmimy się na leżąco )
Nic została na 2h z teściową a my na zakupy. Wracam i po 18 już widzę, że głodna i chcę jej dać ten cyc, a ta znowu nie chce się obrócić na lewo. Pierwsza myśl : pewnie ją boli ten węzeł i dlatego nie chce głowy obracać. Druga, że ma napięcie mięśniowe w tym miejscu i dupa, umie tylko na prawo się obracać i że czeka nas rehabilitacja. Po godzinie walki i moich łzach, Mała zasnęła. Pospała 40min i cud! Wzięła i zjadła)
Teraz dojadła, usnęła i śpi już z tatą, a ja heja : prysznic, kanapki mężowi do pracy, sałatka i ciasto na jutro i wreszcie spać. Musiałabym iść jeszcze na strych po pranie, ale mieszkamy w bloku i nie chcę się komuś trzaskać nad głową.
AAaa nasz sylwester? Przyjedzie ojciec chrzestny Agatki z narzeczoną i tyle.
Ten sylwester będzie inny, bo tak to zawsze na mieszkaniu organizujemy na min. 15 os! -
nick nieaktualny
-
Zielono mi:-))) wrote:Mmam pytanko do dziewczyn po cesarce....
Smarujecie czymś swoje blizny ?
Ja niczym nie smaruje.
Czasem pobolewa ale nosze zbyt ciasne spodnie i sie podraznia niestetyI Adas potrafi kopnac jak jest na przewijaku.
Zielono mi:-))))), Sisilla lubią tę wiadomość
-
Aniqa wrote:Pestka ja tylko czekam kiedy wasze dzieciatka beda mialy tyle msc co hania zebyscie widzialy jak sie cudnie smieją.
ale moim uluibionym jest jak go karmie, i patrze na niego i sie uśmiecham, i jak on spojrzy nagle na mnie i sie uśmiechnie...jezu, cos niesamowitegoi ciumka niby dalej, ale usmiecha się tak szeroko, że az ma dołeczki
ataga4, Sisilla, MOI, lubek, Aniqa, tofirus, Anoolka, paaolka lubią tę wiadomość
-
paulina.b.1991 wrote:Ja niczym nie smaruje.
Czasem pobolewa ale nosze zbyt ciasne spodnie i sie podraznia niestetyI Adas potrafi kopnac jak jest na przewijaku.
Mi mój gin polecił plastry SUTRICON.....ale cena kosmiczna kuracja na 3 tyg.kosztuje 120zł. a trzeba stosować przez 3-4 miesiące.
A na szczęście źle blizna nie wygląda,brzuch płaski miałam już po miesiącu od porodu to obejdzie się bez tego , ewentualnie może jakiś żel wynajdę żeby troszkę zjaśniała:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 22:19
-
Bergo wrote:Ja mam.