Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzialenka wrote:Może mnie pamiętacie,czasami coś tam napiszę, ale rzadko. Jestem na forum od początku, ale tylko czytam i jestem z Wami na bieżąco
Mam niedyskretne pytanie. Ile daje się teraz na chrzciny? Co łaska? czy Jakiś nieoficjalny cennik jest?
u nas jest co łaska i dalismy 150 zl -
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny przez ostatni czas się nie udzielam, ale cały czas podglądam fb
i piszę z taką informacją do ' ataga4' dziś na fb dodałaś fotkę swojego maluszkai zrobił rączką tak jakby literkę L
jeżeli wyślesz to na stronę legii na mali legioniści to jest taka możliwość, że za opublikowanie tego zdjęcia dostaniesz jakąś kasę
mojego męża znajomy wysłał im fotkę i dostał 1500 zł
ja dziś mojemu małemu cykałam fotki w stroju legii ale nie chce zrobić L-ki dłoniąlubek, paaolka, Kasiula09, Sisilla, ataga4, pestka lubią tę wiadomość
-
Bardzo chętnie poproszę o link do tych naklejek.
Puzzle wywietrzały. Dziś jak wróciłam od mamy to już nie śmierdzą a nawet jakby śnierdziały to ich nie oddam bo kot jednego puzzla pogryzł.
Agata odreagowuje chyba wizyte bo strasznie się drze i nie chce cyca.
Co z tym hippem trzeba zrobić żeby takie próbki zdobyć? Macie jeszcze jakieś strony gdzie można coś gratisowo dostać?
Ja mam linka do strony gdzie za 19zł można sobie foto książkę zamówić. www.familyservicephoto.pl -
nadzieja!!! wrote:hej dziewczyny przez ostatni czas się nie udzielam, ale cały czas podglądam fb
i piszę z taką informacją do ' ataga4' dziś na fb dodałaś fotkę swojego maluszkai zrobił rączką tak jakby literkę L
jeżeli wyślesz to na stronę legii na mali legioniści to jest taka możliwość, że za opublikowanie tego zdjęcia dostaniesz jakąś kasę
mojego męża znajomy wysłał im fotkę i dostał 1500 zł
ja dziś mojemu małemu cykałam fotki w stroju legii ale nie chce zrobić L-ki dłoniąnadzieja!!! lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ale produkujecie. Czytam zwykle wieczorem i w nocy podczas karmienia, ale z telefonu nie lubię pisać. Jak następnego dnia chcę odpowiedzieć na jakiś wątek to już jest kilka nowych stron, nie mam czasu wracać i już nie wiem co chciałam napisać
U nas problemy z oczkami, po porodzie już tak było, że Magdalenka miała zaropiałe oczka, ale zrobili wymaz i nic nie wyhodowali. Dziś pediatra stwierdził, że to na 100% niedrożny kanalik i nie ma zapalenia. Kazał oczywiście masować i koniecznie do okulisty się udać. Mam z pracy pakiet rodzinny w sieciówce (enelmed) i pierwszy wolny termin na marzec...ech.
Nasz Madziulek jest kochany, łapie zabawki (oczywiście zawsze przy tym otwiera buzię), gada z lalką, którą dostała na święta - normalnie 10 minutowe monologi prowadzi, pięknie uśmiecha się podczas karmienia i uwielbia jak leży i mówię do niej "a gdzie jest mój słodki brzuszek", chichocze przy tym niesamowicie. Oczywiście też często marudzi, czasem wrzeszczy, ale w porównaniu do Piotrusia to lajcik. Ten egzemplarz to dał nam w kość. Dopiero po dobrych dwóch latach stwierdziliśmy, że może chcemy mieć drugie dziecko. Podziwiam dziewczyny, które już myślą o drugim bobasie.
Sisilla lubi tę wiadomość
-
Na pomorzu też wieje i pada aż dudni normalnie. Upewniłam się czy mam świeczki w razie czego gdyby prądu zabrakło
A propo prądu, w święta jak byłam u rodziców to w pierwszy dzień świąt nie było prądu od 18 do 1 w nocy. Goście przy stole a tu ciemno i bardzo miło wspominam bo nie zawsze ma się okazje tak posiedzieć przy świeczkach
-
U nas od 4 dni chyba mamy drugi skok. Antek urodził się tydzień później, więc skoki ma liczone od daty wyliczonej, czyli skoki są tydzień wcześniej. Ewentualnie to wina pogody, bo pierwsze dwa dni miał problem z zasypianiem i marudzil przez sen, ale w dzień śmiał się i gadal duzo. Teraz od 2 dni cały czas śpi, ale trzeba go ululac na rękach, albo przy piersi i potem kilka razy jeszcze się budzi zanim usnie. Jak nie śpi to płacze i prawie się nie bawi. Mam nadzieję, że to nie będzie trwało 2 tygodnie, tak jak skok:-)
[/url]
[/url]
-
Aniqa wrote:Ja z hippa niemam,ale na 4 msc przysłali nam z bebiprogram i bebiko, jakies mleczka 2,i ulotki,a ha i sliniak.
tam sie zaznacza co chce sie dostac i czy za to sie placi jak przyjdzie poczta? bo nizej pisze o bezplatnych probkach a tu nicWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 22:21
-
Kaszulator, mam dokładnie takie same odczucia odnośnie mojego starszego syna, nasza Zosia w porównaniu z nim to model light
Dziewczyny, byliśmy dziś na morfologii, pobrali dwie próbki z żyły i z palca na morfologię ogólną, wymaz i crp i na szczęście wszystko ok więc możemy odetchnąć z ulgą, mocz w normie, więc wstępnie w środę się szczepimy- druga tura szczepień. I to czym muszę się pochwalić, to kupa była najpierw po 4 dniach a dziś po 2 normalnie szał
Ale jakbym miała za dużo dobrego, to Zocha dała nam wieczorem popalić, darła się i nie chce lewego cyca, jakby ją ze skóry obdzierali, a prawy ulubiony. Czy wy też tak macie, że wydaje wam się, że w jednej piersi macie więcej mleczka a w drugiej jakby mniej? Dostawiam ją do obu, ale prawa bardziej wydajna, nawet jak laktatorem odciągam. Aż się boję co będzie w nocy, jakby coś to mam w zapasie mm, ale nigdy jeszcze nie jadła, czuję, że będzie wesoło. A była kilka godzin u teściowej, może za dużo wrażeń, łudzę się, bo inaczej będzie balanga.lubek, Kaszulator lubią tę wiadomość
-
Sisilla ja od zawsze mam jedną pierś większą, a teraz jak karmię jest naprawdę dużą roznica:-/ dlaczego też w większej piersi mam nieco więcej pokarmu, ale daje na zmianę prawa i lewą, więc ta różnica nie może być duża. Jeśli masz równe piersi to chyba tym bardziej nie może być aż tak dużej różnicy w ilości pokarmu. Tak mi się wydaje:-)
[/url]
[/url]
-
dokładnie tak samo mam..tez jedna pierś zwykle większa jest, wiecej pokarmu w niej mam, szybciej sie zbiera, zwykle ona jest nabrzmiała jak juz czas karmienia sie zbliza, a druga raczej az tak nie reaguje, no chyba ze juz naprawde długa przerwa do ostatniego karmienia była, a to raczej rzadkie