X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupilam malemu takie cosik

https://www.google.pl/search?q=whoozit+cena&biw=1280&bih=709&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=nqzPVO7XHcSwUeiZhCg&ved=0CAYQ_AUoAQ&dpr=1#imgdii=_&imgrc=s8RRFtDm9sDF9M%253A%3B0bpqoPPVpbrsdM%3Bhttp%253A%252F%252Fecx.images-amazon.com%252Fimages%252FI%252F61QSaR5%25252B4YL._SL1200_.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.amazon.com%252FManhattan-Toy-Whoozit-Stroller-Activity%252Fdp%252FB0000DJAYT%3B1200%3B1148

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia91 wrote:
    Miała zespół patau ale raczej nie ma dzieci które z tym żyją a naj gorsze jest to że żadne usg nie pokazało nieprawidłowości ...
    o matko - weszlam zobaczyc co to jest i masakra !!!!znieksztalcone dzieci

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, superowe, ile ca to dałaś i gdzie?

Paaolka, to może faktycznie warto zmienić lekarza?

Kurde ja się zaczynam brać za siebie, od jutra zero słodkiego, bo masakra ze mną :/

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sroka na ebay

http://www.ebay.pl/itm/Manhattan-Toy-Mini-BABY-WHOOZIT-New-newborn-Activity-Plush-Toy-Award-Winning-/271758777693?pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item3f4615dd5d

super jest kazda odnoga albo szeleszczy albo grzechocze nosek piszczy a jak sie odgarnie to lustereczko jest

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona poza tym że miała po 6 palców była wizualnie normalna ale nic w środku nie działało

Ewelka91
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a my w koncu pojechaliśmy prywatnie do pediatry też zastanawiam się nad zmiana

sylwia1985 lubi tę wiadomość

Ewelka91
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia91 wrote:
    Ona poza tym że miała po 6 palców była wizualnie normalna ale nic w środku nie działało
    to straszne - nie wyobrazam sobie tego - a widzialas tego dzidziusia?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam bo prawie miesiąc była w domu nie chcieli jej zostawiać w szpitalu bo to by i tak nic nie dało , a to taka bliska rodzina z którą mam kontakt na codzień

Ewelka91
  • Agrafka Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś nt leżaczków i fotelików:

http://www.bemam.pl/mamo-tato-pozwolcie-mi-samodzielnie-siadac/

• paradise Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewoppka wrote:
    Super dzień mieliście :) Już zabieracie małą na basen? Bo my się właśnie przymierzamy :)

My jeszcze z małą na basenie nie byliśmy ale też mamy zamiar ;) wczoraj odwiedziliśmy tylko jacuzzi bo mieliśmy dostęp w ośrodku w którym spaliśmy przez weekend.

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • Agrafka Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:
    Dziewczyny jakie krzesełko do karmienia polecacie?
    Chciałabym już się zorientować :)

My mamy takie:
    http://www.mamamuminka.pl/oferta/produkt/254/21333/Brother-Max-Krzeselko-Sketch-2w1-Stolik

drewno, porządnie zrobione i ładne:)

lubek lubi tę wiadomość

• tofirus Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:
    ma pytanie odnośnie Ćwiczeń i 30dniowego wyzwania z Mel B, jak Wam idzie?!

Ja właśnie miałam Wam o tym napisać, bo skończyłam :) Efekty na wadze marne, bo tylko kilogram zrzuciłam, ale u mnie kiepsko z trzymaniem jakiejkolwiek diety ;) Za to brzuszek zdecydowanie wygląda ładniej no i kondycja i samopoczucie o wiele lepsze.
    Dziś dla odmiany ćwiczyłam z Chodakowską. Dała mi wycisk :D Powiem Wam za miesiąc, czy z nią mam lepsze efekty :)

le5adb4.png
    ud81ifo.png
    iiysvvj.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie, ale zapomnialam zapisac... jak sie nazywa ten tanszy odpowiednik Dicofloru? :-P

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ktorej przewaznie wasze maluchy ida spac ? czy macie jakis rytual np kapiel,cycus,przebiernie, po czym wasz maluch poznaje ze pora juz na spanie?

moj poznaje po tym jak ubiera mu sie spiworek i klade go do swojego lozka i wie ze zaraz bedzie cycus bo zaczyna go szukac i krecic glowka zanim sie poloze no i zasypia przy cycu. Klade go mniej wiecej o 20

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:39

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:

srednio jeszcze tydzien mi zostal, na wadze niewiele ponad 1 kg mniej ale ostatnio sobie pofolgowalam ze slodyczami, poki co lepsze mam samopoczucie. Jak skoncze zaczynam inne cwiczenia mam nadzieje ze beda lepsze efekty na wadze i centymetrze

age.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    o ktorej przewaznie wasze maluchy ida spac ? czy macie jakis rytual np kapiel,cycus,przebiernie, po czym wasz maluch poznaje ze pora juz na spanie?

moj poznaje po tym jak ubiera mu sie spiworek i klade go do swojego lozka i wie ze zaraz bedzie cycus bo zaczyna go szukac i krecic glowka zanim sie poloze no i zasypia przy cycu. Klade go mniej wiecej o 20

u nas chodzi spac tak przed 21 ale czasem zdarza sie ze i kilka minut po usnie, a robimy wieczorna toalete, gasimy swiatlo i zapalamy lampke ja daje cyca a M robi mleko bo na wieczor mi brakuje i jak z cyca zje to M ja bierze i daje butle i odkladamy do lozeczka, troche sie powierci i usypia

age.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    Wybaczcie, ale zapomnialam zapisac... jak sie nazywa ten tanszy odpowiednik Dicofloru? :-P
    Floractin :)

sylwia1985 wrote:

przed kąpiela około 30 min zaczyna sie wyciszać, to znaczy zabieram zabawki, chodzę trochę z nim, gadam, śmieje się :) Potem tata z nim sie bawi na przewikaju i go rozbiera, zawsze mega zaciesza, ja w tynm czasie robie kąpiel. Potem ubieranie, pieklegnacja i cycy. A potem do łożeczka, karuzelka, szum i spanie :) ano i usypia około 20:30

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:57

iabql8x.png
    x8msush.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:
    ja się chyba zabiorę :) przed ciążą biegałam, ćwiczyłam na potęgę, a teraz jakoś bałam się zabrać, że będe miała mniej mleka..ale o ile z bieganiem jeszcze przeboleję, to zaczynam z Mel B, zmotywowałyście mnie! Jutro się mierzę, ważę i heja! :)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    ja się chyba zabiorę :) przed ciążą biegałam, ćwiczyłam na potęgę, a teraz jakoś bałam się zabrać, że będe miała mniej mleka..ale o ile z bieganiem jeszcze przeboleję, to zaczynam z Mel B, zmotywowałyście mnie! Jutro się mierzę, ważę i heja! :)

ja tez sie balam ze a to mleka bedzie mniej a to ze mleko bedzie gorzkie bo sie naczytalam a tu nieraz musialam od razu po cwiczeniach albo w trakcie przerywac i dawac cyca i mala jadla normlanie tylko przed karmieniem mylam sie zeby nie smierdziec :-)

pestka lubi tę wiadomość

age.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chciała tak 10kg zrzucić. Na początku po porodzie ładnie ze mnie zeszło wszystko co zdążyłam nabrać w trakcie a dziś wchodzę na wagę a tam +2kg do wagi wyjsciowej sprzed ciąży. Załamka :/ wracam do diety takiej jak na poczatku karmienia piersia. Nic smażonego i zero słodkiego. Wtedy to chudłam z dnia na dzień :)

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
‹‹ 1216 1217 1218 1219 1220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ