X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Pazdziernikowe mamusie 2014
Odpowiedz

Pazdziernikowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupilam malemu takie cosik

https://www.google.pl/search?q=whoozit+cena&biw=1280&bih=709&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=nqzPVO7XHcSwUeiZhCg&ved=0CAYQ_AUoAQ&dpr=1#imgdii=_&imgrc=s8RRFtDm9sDF9M%253A%3B0bpqoPPVpbrsdM%3Bhttp%253A%252F%252Fecx.images-amazon.com%252Fimages%252FI%252F61QSaR5%25252B4YL._SL1200_.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.amazon.com%252FManhattan-Toy-Whoozit-Stroller-Activity%252Fdp%252FB0000DJAYT%3B1200%3B1148

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia91 wrote:
    Miała zespół patau ale raczej nie ma dzieci które z tym żyją a naj gorsze jest to że żadne usg nie pokazało nieprawidłowości ...
    o matko - weszlam zobaczyc co to jest i masakra !!!!znieksztalcone dzieci

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, superowe, ile ca to dałaś i gdzie?

Paaolka, to może faktycznie warto zmienić lekarza?

Kurde ja się zaczynam brać za siebie, od jutra zero słodkiego, bo masakra ze mną :/

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sroka na ebay

http://www.ebay.pl/itm/Manhattan-Toy-Mini-BABY-WHOOZIT-New-newborn-Activity-Plush-Toy-Award-Winning-/271758777693?pt=UK_Toys_Games_Toys_CA&hash=item3f4615dd5d

super jest kazda odnoga albo szeleszczy albo grzechocze nosek piszczy a jak sie odgarnie to lustereczko jest

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona poza tym że miała po 6 palców była wizualnie normalna ale nic w środku nie działało

Ewelka91
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a my w koncu pojechaliśmy prywatnie do pediatry też zastanawiam się nad zmiana

sylwia1985 lubi tę wiadomość

Ewelka91
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia91 wrote:
    Ona poza tym że miała po 6 palców była wizualnie normalna ale nic w środku nie działało
    to straszne - nie wyobrazam sobie tego - a widzialas tego dzidziusia?

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • ewcia91 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam bo prawie miesiąc była w domu nie chcieli jej zostawiać w szpitalu bo to by i tak nic nie dało , a to taka bliska rodzina z którą mam kontakt na codzień

Ewelka91
  • Agrafka Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś nt leżaczków i fotelików:

http://www.bemam.pl/mamo-tato-pozwolcie-mi-samodzielnie-siadac/

• paradise Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewoppka wrote:
    Super dzień mieliście :) Już zabieracie małą na basen? Bo my się właśnie przymierzamy :)

My jeszcze z małą na basenie nie byliśmy ale też mamy zamiar ;) wczoraj odwiedziliśmy tylko jacuzzi bo mieliśmy dostęp w ośrodku w którym spaliśmy przez weekend.

piu3skjoie6xz8ns.png
    ex2bcwa1l40b3dtm.png
  • Agrafka Ekspertka

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:
    Dziewczyny jakie krzesełko do karmienia polecacie?
    Chciałabym już się zorientować :)

My mamy takie:
    http://www.mamamuminka.pl/oferta/produkt/254/21333/Brother-Max-Krzeselko-Sketch-2w1-Stolik

drewno, porządnie zrobione i ładne:)

lubek lubi tę wiadomość

• tofirus Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:
    ma pytanie odnośnie Ćwiczeń i 30dniowego wyzwania z Mel B, jak Wam idzie?!

Ja właśnie miałam Wam o tym napisać, bo skończyłam :) Efekty na wadze marne, bo tylko kilogram zrzuciłam, ale u mnie kiepsko z trzymaniem jakiejkolwiek diety ;) Za to brzuszek zdecydowanie wygląda ładniej no i kondycja i samopoczucie o wiele lepsze.
    Dziś dla odmiany ćwiczyłam z Chodakowską. Dała mi wycisk :D Powiem Wam za miesiąc, czy z nią mam lepsze efekty :)

le5adb4.png
    ud81ifo.png
    iiysvvj.png
  • MOI Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie, ale zapomnialam zapisac... jak sie nazywa ten tanszy odpowiednik Dicofloru? :-P

Moi
    3jvzmg7ysek3gxzk.png
    f2w39jcgjmkmlfy9.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ktorej przewaznie wasze maluchy ida spac ? czy macie jakis rytual np kapiel,cycus,przebiernie, po czym wasz maluch poznaje ze pora juz na spanie?

moj poznaje po tym jak ubiera mu sie spiworek i klade go do swojego lozka i wie ze zaraz bedzie cycus bo zaczyna go szukac i krecic glowka zanim sie poloze no i zasypia przy cycu. Klade go mniej wiecej o 20

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:39

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:

srednio jeszcze tydzien mi zostal, na wadze niewiele ponad 1 kg mniej ale ostatnio sobie pofolgowalam ze slodyczami, poki co lepsze mam samopoczucie. Jak skoncze zaczynam inne cwiczenia mam nadzieje ze beda lepsze efekty na wadze i centymetrze

preg.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    o ktorej przewaznie wasze maluchy ida spac ? czy macie jakis rytual np kapiel,cycus,przebiernie, po czym wasz maluch poznaje ze pora juz na spanie?

moj poznaje po tym jak ubiera mu sie spiworek i klade go do swojego lozka i wie ze zaraz bedzie cycus bo zaczyna go szukac i krecic glowka zanim sie poloze no i zasypia przy cycu. Klade go mniej wiecej o 20

u nas chodzi spac tak przed 21 ale czasem zdarza sie ze i kilka minut po usnie, a robimy wieczorna toalete, gasimy swiatlo i zapalamy lampke ja daje cyca a M robi mleko bo na wieczor mi brakuje i jak z cyca zje to M ja bierze i daje butle i odkladamy do lozeczka, troche sie powierci i usypia

preg.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOI wrote:
    Wybaczcie, ale zapomnialam zapisac... jak sie nazywa ten tanszy odpowiednik Dicofloru? :-P
    Floractin :)

sylwia1985 wrote:

przed kąpiela około 30 min zaczyna sie wyciszać, to znaczy zabieram zabawki, chodzę trochę z nim, gadam, śmieje się :) Potem tata z nim sie bawi na przewikaju i go rozbiera, zawsze mega zaciesza, ja w tynm czasie robie kąpiel. Potem ubieranie, pieklegnacja i cycy. A potem do łożeczka, karuzelka, szum i spanie :) ano i usypia około 20:30

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:57

iabql8x.png
    x8msush.png
  • pestka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sroka wrote:
    ja się chyba zabiorę :) przed ciążą biegałam, ćwiczyłam na potęgę, a teraz jakoś bałam się zabrać, że będe miała mniej mleka..ale o ile z bieganiem jeszcze przeboleję, to zaczynam z Mel B, zmotywowałyście mnie! Jutro się mierzę, ważę i heja! :)

iabql8x.png
    x8msush.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    ja się chyba zabiorę :) przed ciążą biegałam, ćwiczyłam na potęgę, a teraz jakoś bałam się zabrać, że będe miała mniej mleka..ale o ile z bieganiem jeszcze przeboleję, to zaczynam z Mel B, zmotywowałyście mnie! Jutro się mierzę, ważę i heja! :)

ja tez sie balam ze a to mleka bedzie mniej a to ze mleko bedzie gorzkie bo sie naczytalam a tu nieraz musialam od razu po cwiczeniach albo w trakcie przerywac i dawac cyca i mala jadla normlanie tylko przed karmieniem mylam sie zeby nie smierdziec :-)

pestka lubi tę wiadomość

preg.png
  • Sroka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chciała tak 10kg zrzucić. Na początku po porodzie ładnie ze mnie zeszło wszystko co zdążyłam nabrać w trakcie a dziś wchodzę na wagę a tam +2kg do wagi wyjsciowej sprzed ciąży. Załamka :/ wracam do diety takiej jak na poczatku karmienia piersia. Nic smażonego i zero słodkiego. Wtedy to chudłam z dnia na dzień :)

http://dwakotyzaploty.blogspot.com/

k0kdt5odm9ez6rjg.png
‹‹ 1216 1217 1218 1219 1220 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ