Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny macie jakieś fajne lożeczko turystyczne, które może być też kojcem? Chodzi mi o to, żeby był dobry materac twardy, a nie taki zwijany fiflak:-) a do tego sztywne dno, na którym dziecko może stać. Otwierany bok i moskitiera mile widziane:-) dzięki za pomoc:-)[/url][/url]
-
Nutella potrzebuje namiary lub jakiekolwiek informacje na temat kwater lub jakiś hotelikow blisko śląskiego centrum chorob serca przy Marii Skłodowskiej -Curie. 13 muszę się wstawić z synusiem w szpitalu będzie miał zabieg na serce. Mąż z nim będzie na noc w szpitalu a ja muszę gdzieś się przenocować z małą. Bo niestety musimy Julię ze sobą zabra. Julka jest tylko cyckowa za nic na świecie nie chce butelki. Strasznie się boje ponieważ pierwszy raz z małą jedziemy tak daleko ode mnie to 650 km. Ale nie mam wyjścia. Nie zostawię małej wiedząc ze będzie glodzona:-D. Wiec na prawdę bardzo proszę o jakiekolwiek informacje. Będę bardzo wdzięczna.[/QUOTE]
-
KasiaMJ wrote:O kurcze super to nosidło i jakie tanie w porównaniu z Tulą np. a wygląda tak samo:-) łatwo je założyć? A jaki masz kolor?
tulę ma koleżanka z wkładką i normlanie nosiła mała od około 3/4 miesiąca i jest wszystko ok. Po to jest wkładka dla niemowlaka wiadomo, nie codziennie ale czasami jak najbardziej -
nick nieaktualny
-
hej kobietki :*
U nas nadal mały kaszle i kicha, a jutro mamy niby przełożone szczepienie..podejrzewam że znów nam przełożą..ech.
Sroka znam ten ból z kotami..choc u nas nie zniszczyły ksiązeczki zdrowia, ale mnóstwo innych rzeczy i tez nieraz mam ich dosc i mysli zeby sie ich pozbyc, a potem patrze jak fajnie sie ze sobą bawią, czy leżą z nami w łóżku i nie moge, heh.. Mam nadzieje ze nikt nie bedzie Ci robił problemów przez to że pieczątki sie troche porozmazywały, ale przy okazji zapytaj w przychodni czy da sie jakos wyrobic duplikat.
Co do Krzysia przy piersi to tez juz dawno łapie mnie, smyra łapką, ciągnie za bluzkę, czasem tak fajnie się spojrzy czy uśmiechnie, czasem jak nie jest bardzo głodny juz to nawet zdarza mu sie gadac z cycem w buzi..hihi takie to pocieszne
Jesli chodzi o wagę to my jestesmy jedni z większych.. nasz Krzys podejrzewam ze cos kolo 8,5kg ma, bo tydzien temu bylo 8300 i taki mi żal troche że juz nigdy nie bedzie okruszkiem, tylko coraz wiekszy i większy, trzeba bedzie pomyslec niebawem o kolejnej kruszynce, hehe;)pestka, ataga4 lubią tę wiadomość
-
A jesli chodzi o basen to bardzo bym chciała z małym pochodzic, ale koło nas nie ma żadnego fajnego, jest jeden, ale taki zwykły, nie ma zajec dla maluszków, mnóstwo dzieciaków sie tam przewija bo to przy gimnazjum i jeszcze inne szkoly tam przyjezdzają, wiec mam wątpliwosci co do jego czystosci... najblizszy fajny basen w Wawie, wiec trzeba by dojezdzac, a to do rozważenia i na weekendy raczej. Ale zamówilam małemu babyswimmerka i zobaczymy jak mu sie spodoba kąpiel z napuszczoną do dużej wanny wodą
-
a dzis dowiedzialam sie ze moja kolezanka ze studiów urodziła w Dzień Kobiet córcię to juz jej trzecie dzieciątko i wszystkie rok po roku są, normalnie podziwiam takie dziewczyny które świadomie sie na to decydują, bo na pewno niełatwe to zadanie. Ona mówi że to tylko kwestia dobrej organizacji, a zawsze marzyła o minimum trójce
-
nick nieaktualnyBylam dziś na ważeniu Filipa i położna mówiła że ona namawia dziewczyny KP na wcześniejsze rozszerzanie diety bo później dzieci nie chcą jeść No i mam pytanko ile wasze dzieci przybierają na tydzień bo nam wychodzi 100gr.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 12:49