Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
ataga4 wrote:Jak ładnie Franek buzke otwiera do jedzenia!!
Bo to mały żarłok jest. Wszystko pochłonie, nawet jak mu nie smakuje
ataga, minky zamawiam przez internet, śliniak to babyono silikonowy z allegro.
MOI wrote:W ogóle to Franek bardzo mi się podoba. Jest taki "dorosły"!!!
No mówiłam, że "staro" wygląda
renatkach wrote:DeLaCruz śliczny chłopczyk z Twojego Frania a Ty jesteś zdolna mamusia sprzedajesz to co stworzysz??
A i jeszcze miałam Cię zapytac, jak Ci poszedł egzamin ten lekarski i czy złapałaś się na staż u macierzyński dzięki temu?
Właśnie zastanawiałam się czy nie sprzedawać. Bardzo lubię szyć, odpręża mnie to, a zawsze jakiś grosz by wskoczył. Jak myślicie, sprzedawałoby się? Może zrobię pare rzeczy na próbę? Np. czapki, kominy, kocyki, poszewki na poduszki?
renatkach, jak miło, że pamiętasz Egzamin spoko, nawet dobrze napisałam, ale macierzyńskiego nie dostałam, bo Franio urodził się 1 dzień za wcześnie Taki psikus! Więc siedzę w domu za free. Staż zaczynam w październiku, ale dzięki temu może uda się urodzić drugie dziecko na stażu. Tak bym musiała dłużej odczekać.💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
DeLaCruz ale z Ciebie zdolnacha
kiedy Ty masz czas na szycie?podziwiam
wlasnie cwiczylam skalpel z Chodakowska- masakra ale pierwszy dzien zaliczony i mam zamiar cwiczyc od pn-sb a nd na regeneracje - musze o tej porze bo w dzien Nikus mi nie da
milej nocki
ale sie wymordowalam bo kondycja spadla ale musze miec sexi cialko na wakacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 23:14
DeLaCruz lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:DeLaCruz ale z Ciebie zdolnacha
kiedy Ty masz czas na szycie?podziwiam
wlasnie cwiczylam skalpel z Chodakowska- masakra ale pierwszy dzien zaliczony i mam zamiar cwiczyc od pn-sb a nd na regeneracje - musze o tej porze bo w dzien Nikus mi nie da
milej nocki
ale sie wymordowalam bo kondycja spadla ale musze miec sexi cialko na wakacje
sylwia, Franek chodzi spać o 18, więc mam duuuużo czasu
Też chciałam zacząć Chodakowską, ale trochę się boję o bliznę po cc Na razie robię proste ćwiczenia wzmacniające mięśnie brzucha💙 2014
❤️ 2016
Czekamy na dziewczynkę...
-
O matko,ledwie narobiłam...rozkręciłyście się
Ja od poniedziałku sprzątam mieszkanko na błysk, pomylam okna, popralam firanki i wyczyściłam 3 dywany i jestem dętka, to wszystko w czasie gdy Ala ma drzemki.
Od soboty nie byłyśmy na spacerze,bo u nas bardzo wieje,wczoraj powywracało mi wszystko coialam na tarasie, dobrze,że okna mi nie wybiło.
Moja Ala jeszcze nie ochrzczona, jedziemy do Polski w czerwcu i wtedy "załatwimy" chrzest.
Dziadków Ala nie pamieta bo jak u nas byli moi rodzice to Alunia miała 1 miesiąc,ale rozmawia z nimi często przez telefon.
Ja ćwiczę prawie codziennie na orbitreku robię już 16 km w 35 min,a zaczynalam od 15 km jakieś e2 tygodnie temu.
A i przebija się Aluni drugi ząbek tylko cierpi przy tym moja córciaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 23:45
DeLaCruz, ataga4 lubią tę wiadomość
-
http://www.mojewypieki.com/przepis/babeczki-kokosowe-z-bialym-kremem-i-raffaello
Ślinka cieknie mi na sam widok tych babeczek zrobię je po świętach, cokolwiek bym nie piekła z tego bloga zawsze się udaje i jest pyyyyszne-polecam, każda znajdzie coś dla siebieDeLaCruz, Anoolka, ataga4, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
rewoppka wrote:Ustaliliśmy w końcu datę chrztu i dzisiaj byliśmy zamówić lokal! Bo my jeszcze nie chrzczeni
BAM! 26 kwiecień!
Pisałyście ostatnio na FB o ilości osób na chrzcinach, no to my będziemy mieć prawie małe wesele bo liczyliśmy na ok 40 osób. I to jest naprawdę najbliższa rodzina! i jedni przyjaciele. Normalnie dziki szał
Zazdroszczę, my mamy konflikt co do chrzestnego,a dodatkowo mój wspaniały ksiądz nie chce dać nam terminu ponieważ ja nie chrzczona a tylko dlatego, że 23 lata temu nie udzielił mi chrztu bo moi rodzice chrzestni byli po cywilnym -
ataga4 wrote:No właśnie, pociągnijmy ten temat Jak często dziadkowie widują się z Waszymi dziećmi? I na jak długo? Jak "oceniacie" te relacje, czy wg Was odnajdują się w opiece nad maluchami, czy coś Wam przeszkadza (np sposób podnoszenia lub zabawy) a może coś szczególnie podoba?
Ja mam idealnych,mieszkamy w jednym domu (z oddzielnymi wejściami) pracują całymi dniami, za to w weekendy mam wychodne, tak lubią i potrzebują siedzieć z małą, że czasem Ala nocuje u nich z soboty na niedzielę -
ataga4 wrote:Sylwia, podziwiam że chce Ci się ćwiczyć o 22! Jak ćwiczyłam z Chodakowską to po południu po pracy już byłam padnięta, ale zawzięłam się i ćwiczyłam, ale nie codziennie tak jak Ty zamierzasz. A teraz nawet jak nie jestem śpiąca i padnięta o tej 22 to tak kładę się spać z rozsądku, bo nigdy nie wiem jaka nocka mnie czeka dziś np była masakra, budził się z płaczem/krzykiem, sama nie wiem co to było... Za to rano obudził się po 6, leżał sobie grzecznie obok mnie, patrzył się, a ja jeszcze drzemałam do 7
Czemu masz takie parcie na to sexi ciałko na wakacje, wyjeżdżacie gdzieś z mężem? (oczywiście pomijam oczywistą oczywistość, że każda kobieta chce być zadbana, zgrabna, szczupła i czuć się dobrze w swoim ciele )
To u nas dokładnie tak samo z tym kładzeniem się spać. Wczoraj się pochwaliłam dobrą nocą, dziś już było standardowo W ogóle nie oglądam filmów, nie czytam już książek wieczorem, no nic...najpierw zasypia Piotruś, ok.22 Magdalenka, a później my padamy, bo nigdy nie wiadomo jak będzie wyglądała noc.ataga4 lubi tę wiadomość
-
DeLaCruz jeju jakie sliczne masz talent ja to calkowicie beztalencie
Ja z Chodakowska cwiczylam niecale dwa tygodnie przed ciaza ale niekoniecznie mi sie z nia cwiczylo bo strasznie mnie kolana bolaly, teraz ten tydzien sobie odpuscilam z cwiczeniami a po swietach zamierzam znowu wrocic. A i dzis stanelam na wadze i 2 kg zostalo do wagi sprzed ciazy a jeszcze niedawno bylo 7 kg. -
ataga4 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was piekła może takie ciasto marchewkowo-migdalowe z mielonymi migdalami zamiast mąki? Z Możecie mi podeslac sprawdzony przepis? Teściowa takie robiła, było pyszne, ale jej teraz nie ma i nie mam skąd wziąć, w necie są przepisy ale potrzebuję sprawdzonego
Nelly, może Ty?ataga4 lubi tę wiadomość
-
ao12. wrote:http://www.mojewypieki.com/przepis/babeczki-kokosowe-z-bialym-kremem-i-raffaello
Ślinka cieknie mi na sam widok tych babeczek zrobię je po świętach, cokolwiek bym nie piekła z tego bloga zawsze się udaje i jest pyyyyszne-polecam, każda znajdzie coś dla siebieDeLaCruz, ataga4 lubią tę wiadomość