Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
My po wizycie.
Z dobrych wiadomosci to to, ze Majeczka została Majeczką i jest z nią ok. Rosnie tak o 3 dni do przodu niz z OM.
A złe to takie, ze mowilam gin o moim twardniejacym brzuchu i jak mnie badala na samolocie to mowila, ze fakt jest twardo... I usg... Szyjka ok. Ale mała leży bardzo nisko głowka a tam powinna sobie ta glowka plywac. I mam 3 razy dziennie nospe forte i magnez i do poniedzialku mam sie obserwowac. Jesli nie przjdzie to szpital. Oczywicie rycze dzis jak glupia. Sory za biadolenie.paaolka, anka_a lubią tę wiadomość
-
Pauletta wrote:My po wizycie.
Z dobrych wiadomosci to to, ze Majeczka została Majeczką i jest z nią ok. Rosnie tak o 3 dni do przodu niz z OM.
A złe to takie, ze mowilam gin o moim twardniejacym brzuchu i jak mnie badala na samolocie to mowila, ze fakt jest twardo... I usg... Szyjka ok. Ale mała leży bardzo nisko głowka a tam powinna sobie ta glowka plywac. I mam 3 razy dziennie nospe forte i magnez i do poniedzialku mam sie obserwowac. Jesli nie przjdzie to szpital. Oczywicie rycze dzis jak glupia. Sory za biadolenie.Anoolka lubi tę wiadomość
-
jak robisz dzemy?
z mezem duzo jadamy wiec moze bym zrobila co by zaoszdzedzil troche
ale ja kucharka od roku dopiero i wszystkeigo sie ucze
Aniqa wrote:Dziewczyny chyba przewaga dziewczynek będzie
Ja w szale truskawkowym, zaraz lece po truskawki i dalej robie dżemy a potem pierogi z truskawkami. -
nick nieaktualnyPauletta wrote:My po wizycie.
A złe to takie, ze mowilam gin o moim twardniejacym brzuchu i jak mnie badala na samolocie to mowila, ze fakt jest twardo... I usg... Szyjka ok. Ale mała leży bardzo nisko głowka a tam powinna sobie ta glowka plywac. I mam 3 razy dziennie nospe forte i magnez i do poniedzialku mam sie obserwowac. Jesli nie przjdzie to szpital. Oczywicie rycze dzis jak glupia. Sory za biadolenie. -
nick nieaktualnyPauletta wrote:My po wizycie.
A złe to takie, ze mowilam gin o moim twardniejacym brzuchu i jak mnie badala na samolocie to mowila, ze fakt jest twardo... I usg... Szyjka ok. Ale mała leży bardzo nisko głowka a tam powinna sobie ta glowka plywac. I mam 3 razy dziennie nospe forte i magnez i do poniedzialku mam sie obserwowac. Jesli nie przjdzie to szpital. Oczywicie rycze dzis jak glupia. Sory za biadolenie. -
A złe to takie, ze mowilam gin o moim twardniejacym brzuchu i jak mnie badala na samolocie to mowila, ze fakt jest twardo... I usg... Szyjka ok. Ale mała leży bardzo nisko głowka a tam powinna sobie ta glowka plywac. I mam 3 razy dziennie nospe forte i magnez i do poniedzialku mam sie obserwowac. Jesli nie przjdzie to szpital. Oczywicie rycze dzis jak glupia. Sory za biadolenie.
Nie martw sie, staraj nie denerowac, najwazniejsze, ze szyjka ok!
-
A złe to takie, ze mowilam gin o moim twardniejacym brzuchu i jak mnie badala na samolocie to mowila, ze fakt jest twardo... I usg... Szyjka ok. Ale mała leży bardzo nisko głowka a tam powinna sobie ta glowka plywac. I mam 3 razy dziennie nospe forte i magnez i do poniedzialku mam sie obserwowac. Jesli nie przjdzie to szpital. Oczywicie rycze dzis jak glupia. Sory za biadolenie.
Spokojnie, nie denerwuj się! Zobaczysz, będzie ok:) bierz leki jak lekarz mówił, i dużo odpoczywaj i leż. Zobaczysz, będzie lepiej -
Pauletta trzymaj sie i bez stresu!
Mnie dzisiaj tez cos polamalo, rano zlapal mnie skurcz nogi, taki mocny ze przez 5 minut nie potrafilam nic zrobic i teraz przez caly dzien czuje dziwny bol w dolnej czesci plecow po prawej stronie ktory promieniuje na ta sama noge.. na szczescie o 17:30 mam wizyte u lekarza..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mitaka wrote:Przytyłam w przeciągu 2,5 tygodnia 2(!) kilo a jem tyle co zwykle o_O zaczyna się hehe
Waga wyjściowa 54 obecnie prawie 60, oczywiście brzuch jak balon a reszta po staremu, może to i lepiej :)a jak tam u Was?
-
Kochane, czekam dalej na mój zasiłek, a tu dzisiaj niespodzianka - zus wzywa mnie na kontrolę do lekarza orzecznika zus!? Czekam na zasiłek jeszcze za pierwsze zwolnienie, a wezwanie jest o drugie. Dziwne, cały czas się zastanawiam, czego mogą ode mnie chcieć? Co będą sprawdzać, czy jestem w ciąży i czy należą mi się zwolnienia? Może któraś z Was wie coś o tym, jak takie badania wyglądają?