Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymitaka wrote:Jeździsz na rowerku? Odważna jesteś, ja bym się bała i 1000 myśli zaraz czy coś się nie odklei czy to czy tamto, no ale ja to ja, są sportsmenki co biegają do 6 miesiąca i jest ok.
-
Aniqa wrote:Ja to wysilek wogole mam zabroniony, takze problem z glowy, ciekawe czy lazenie po miescie uznawane jest za wysilek czy nie.
Hehe może zależy od tępa chodzenia
Dzisiaj dzień głodomora ssie i ssie i nic nie mogę z tym zrobić, a jak za dużo zjem to mnie wzdyma i wyglądam jak balon i jęczę i marudzę-się dziwić maluszkom z kolkami jak bąka nie mogą puścićChyba sama zacznę koperek popijać dla zdrowotnoscji
Powiem Wam urlop spędzany samej w domu, bez wyjazdu, bez męża to du%$# anie urlop, nawet nad jezioro nie można pojechać bo strach, że coś się przywiezie, nawet basenu nie chce ryzykować. Maaaaarudzę WIEM, przecież sama nie jestem ktoś się w końcu rozpycha tam na dolejuż się ogarniam i oglądam Wasze linki z łóżeczkami i wózkami
-
Ja tez z gemini zamawiałam, super apteka! mega tanio, ale na zamówienie tez chwilkę czekałam...około 4 czy 5 dni, ale ok
Nie śpieszy mi sie jeszcze.
Ja porodem się nie martwię jakoś...dziś mi ginka powiedziała, że mały jest pośladkowo jak się nie obróci to cc..ale się nie martwię, bo tydzień temu na USG był główkowo:)
W ogóle nie moge sie już trochę doczekać, a czasami chce jak najmocniej cieszyć się i spać ile wlezie:P
Ufff..zamówiłam ta poświel i łożeczko:) Łożeczko w jasnym drewnie ale ma bieguny dodatkowe i szufladę na której nam bardzo zależało! i materacyk;) więc łożeczko z głowy, zostanie nam jeszcze rożek z łożeczkowych rzeczyKajaoli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aniqa wrote:Ale co w tym gemini jest takiego taniego , co tam zamawiacie? Na allegro wydaja mi sie tansze rzeczy.
Aniqa apteczne rzeczy w stylu: Linomag, Octenisept, sól fizjologiczna..takie rzeczyJest tańsza niż zwykłe apteki. A niektóre rzeczy i tak kupić musisz;)
-
nick nieaktualnypestka wrote:Aniqa apteczne rzeczy w stylu: Linomag, Octenisept, sól fizjologiczna..takie rzeczy
Jest tańsza niż zwykłe apteki. A niektóre rzeczy i tak kupić musisz;)
Myslalam ze cos w stylu smoczki, pieluchy, wanienki.
-
Właśnie wróciłam od położnej, pobrali mi z palca krew -wynik niski poziom żelaza (a wydawało mi się, że dobrze się odżywiam). Za tydzień pobranie krwi na rhc (sprawdzenie czy jest negatywne, czy pozytywne-w Polsce tego się nie sprawdza, jeśli trzeba to trzeba).
Słyszałam jak maleństwu bije serduszkowszystko ok. Pochwaliła mój brzuszek, powiedziała, że mam ładny hehe...no i tyle, zmartwiłam się tym żelazem tylko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 18:27
MartaR.., Aniqa, lubek, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
Pestka zazdraszczam,że temat łóżeczka i pościeli masz już z głowy
ao12 nie martw się pewnie dostaniesz jakiegoś wspomagacza z żelazem i będzie ok, w ostatnich miesiącach podobno tak się dzieje, że żelazo leci na łeb na szyję i pewnie u niejednej z nas tak też będzie. Faszeruj się burakami zapobiegawczo;)
Taaaak Wy łóżeczka, smoczki, laktatory a ja debil jeden książeczek dzisiaj nakupowałam na allegro, aj tam co się odwlecze to nie ucieczemoże nie zżółkną...
ao12., Anoolka, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
mitaka wrote:Pestka zazdraszczam,że temat łóżeczka i pościeli masz już z głowy
ao12 nie martw się pewnie dostaniesz jakiegoś wspomagacza z żelazem i będzie ok, w ostatnich miesiącach podobno tak się dzieje, że żelazo leci na łeb na szyję i pewnie u niejednej z nas tak też będzie. Faszeruj się burakami zapobiegawczo;)
Taaaak Wy łóżeczka, smoczki, laktatory a ja debil jeden książeczek dzisiaj nakupowałam na allegro, aj tam co się odwlecze to nie ucieczemoże nie zżółkną...
Kajaoli lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaulina.b.1991 wrote:W weekend zrobilam sobie wycieczke rowerowa z moim M. Cale 7 km rowerkiem. :p Mlody chyba spal w czasie jazdy.
W przyszlym tyg pewnie zaczniemy remont - sciany, sufit (gladz, malowanie) + zmiana wykladziny na podlodze + dodatkowa scianka z kartongipsu. Zapowiada sie ciekawie. W sierpniu - wrzesniu zakupy dla malego i czekamy.
Faktycznie szok, ja bym w życiu w ciąży na rower nie siadła. Lekarze trąbią, że w ciąży na rowerze nie wolno jeździć.
Co do remontu, nie boisz się wdychać farby? -
alez się najadłam! dostałam świeże warzywka z działki typu: ziemniak, cukinia, marchew, pietruszka i buraczek...wszystko umyłam, pokroiłam i upiekłam z oliwą i ziołami w piekarniku. Coś pysznego!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2014, 18:51
Aniqa, lubek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki pestka, może zamówie pare rzeczy,bo przyznaje racje opłaca sie.
Warzywka z działeczki mniam.
Jak będzie remont u mnie to ja przyjde dopiero jak będzie wywietrzone, a moja aktywność będzie polegała głównie na doborze mebli itp koloru ścian, i cześciowych porządkach -
Avakesh wrote:Faktycznie szok, ja bym w życiu w ciąży na rower nie siadła. Lekarze trąbią, że w ciąży na rowerze nie wolno jeździć.
Co do remontu, nie boisz się wdychać farby?
Co do roweru - nic mi nie było, dobrze się czułam więc się przejechałam. :p
A co do farby to się chyba ewakuuje do rodziców na czas remontu. :p
Teraz czekam na morfologię (mam 28 lipca) bo chce zobaczyć czy wyniki wrócą do normy bo żelazo mam za małe.
-
nick nieaktualnypaulina.b.1991 wrote:Co do roweru - nic mi nie było, dobrze się czułam więc się przejechałam. :p
A co do farby to się chyba ewakuuje do rodziców na czas remontu. :p
Teraz czekam na morfologię (mam 28 lipca) bo chce zobaczyć czy wyniki wrócą do normy bo żelazo mam za małe.
A farby unikaj, jak przewietrzy sie mieszkanie to przyjdziesz.