Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
no wlasnie co zrobic by dostac taka pake za free
?
ao12. wrote:A ja wczoraj odebrałam gratisową paczkę ze sklepu Prenatal
- smutas
ja do szpitala biore 5 podkladow na lozko, paczke 10 podkladow do majtek (druga maz dowiezie jak bedzie trzeba), majtki wielo i jednorazowe, sobie 2 koszule do karmienia, moze szlafrok, kapcie, wyjde w tym w czym pojadedla bobasa wiadomo ciuszki, nie wiem czy musze meic swoje rkemiki itd wiec wezme bephanten do pupki, kapia w swoich specyfikach, no i tam pampersy, smoczek, nie wiem czy grzebyk i szczoteczke dla malucha brac? no i takie inne podstawowe rzeczy jak to do spzitala, szczoteczka do zebow, jakies chusteczki higieniczne, cos do mycia siebie.. jakbym czegos niezbednegonie miala to sms i maz jest
-
nick nieaktualny
-
w trakcie realizacji tzn ze ejszcze nie wyszla od nich paczka, kompletuja jaAniqa wrote:Stówa za wizyte,od początku co 3 tyg,to już sie troche uzbierało + badania prywatnie, dobrze że na koniec taka premia.
Co oznacza "w trakcie realizacji" zamówienie z gemini? Że dopiero je składają czy już jedzie? Bo zanim do mnie dotrze na drugi koniec polski to też troszke minie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
- no to dobrze ze wizyty wypadaja w porzadku :)ponad 2 kg kluseczek
- ataga a nie mowil nic ze 28mm to juz troche zaczyna sie skracac? ja cholera - nie wiem ile ma ten moj mnei nei bada no!!
- no juz doczyalam pozniej nadrabiajac ze to nie w PL taka paczusia
- co do boli, to nie mam menstruacyjnych ale mam dziwne, ze nie wiem cholera czy to normalne, od tygodnia gdzies nagle zarywa mnie brzuch caly (bol odczuwam jak chec zrobienia na kibelku) i za 30 sekund minute puszcza, raz przy tym mi twardnieje brzuszek raz nie. no i w ciagu dnia mam kilka takich boli "na kupę" a wcale mi sie nie chce.... dziewczyny na fb mi pisaly ze tak mozna odczuwac te skurcze przepowiadajace, ale ze bol mensturacyjny i przy tym twardniejacy brzuch to wlasnie tez takie skurcze. ze ejsli nie sa czesto i mega bolace to jest to normalne. a wczoraj pisalam z kolezanka ktora 30 sierpnia rodzi i wlasnie tez ma takie bole jak ja z uczuciem na kibelek i jej lekarz wlasnie powiedzial ze to te skurcze i ze moga tak sie objawiac...
- cholera rodza te pazdziernikowe no! neich nosza jeszcze troche.. ale najwanziejsze ze te maluchy wlacza i sa silne! -
i tez ogolnie mi sie napina brzuszek, ale nie caly sie robi twardy tylko jedna strona np, albo od pepka w gore, i czuje jakby rosl hehe, wiec to chyba dzidzia, jako takiego twardniejacego brzucha calego to tak nie zauwazylam....
a wgl to wam na fb wstawilam fotki naszej brykiznaczy naszego synka
-
Mam dzisiaj kiepski dzień. Nie mam się komu pożalić. Mezuś wczoraj przyjechał po 4 tyg, nieobecności niby się cieszę, ale jakoś jestem zdołowana,chce mi się ryczeć. Od 3 dni znowu mam jakieś dziwne pieczenia głowy po prawej stronie, jakieś strzelanie. Byłam z tym u neurologa ale powiedziała że nie ma co się tym martwić, że mam się uspokoić wypić meliskę itd, łatwo się mówi, profesor google stwierdza różnego typu choroby, a ja głupia wszystko czytam. W czwartek będę u gin. to zapytam czy to przypadłość ciążowa czy jestem umierająco chora.Sama nie wiem co się ze mna dzieje. Sama się nie poznaję.
sorry za żale ale może będzie mi lepiej. -
nick nieaktualnymoni28 wrote:Mam dzisiaj kiepski dzień. Nie mam się komu pożalić. Mezuś wczoraj przyjechał po 4 tyg, nieobecności niby się cieszę, ale jakoś jestem zdołowana,chce mi się ryczeć. Od 3 dni znowu mam jakieś dziwne pieczenia głowy po prawej stronie, jakieś strzelanie. Byłam z tym u neurologa ale powiedziała że nie ma co się tym martwić, że mam się uspokoić wypić meliskę itd, łatwo się mówi, profesor google stwierdza różnego typu choroby, a ja głupia wszystko czytam. W czwartek będę u gin. to zapytam czy to przypadłość ciążowa czy jestem umierająco chora.Sama nie wiem co się ze mna dzieje. Sama się nie poznaję.
sorry za żale ale może będzie mi lepiej.A jeśli chodzi o te pieczenie to się nie martw bo gdyby coś było nie tak to neurolog na pewno by zauważył.
Sylwia to dobrze że te plamienia się skończyły, tylko nie zapomnij wspomnieć o nich lekarzowi -
nick nieaktualnyMoni, tak jak pisze Anoolka to hormony, a ty sie niemartw tak i nie czytaj tyle internetu na ten temat, bo jak ja czytalam tak kiedys to wyszlo ze mam raka i koniec ze mna, a to moze byc tylko chwilowy objaw, a moze zapalenie ucha albo cos zupelnie niegroznego.
Ja ostatnio tez mialam dola, ze jestem nieladna, itp masakra jaki wstyd, kazda z nas ma co jakis czas gorsze dni, nie przejmuj sie -
nick nieaktualnymoni28 wrote:Tak mam już raka, boleriozę, i zapalenie stawu trójdzielnego, nic tylko zwijać się z tego świata. Gdy przerstaję myśleć o pieczeniu to przestaje piec, to pewnie coś z głową;]
-
Ja też ostatnio miałam wahania nastroju, wsciekalam się na męża, że to wszystko bez sensu itp itd w końcu się poryczalam... Poplakalam, poplakalam i przeszło
A jutro kurier ma dostaczyc wózek dla naszego kluseczkaJuż się nie mogę doczekać
Jak go skrecimy to pokażę fotki
-
ja tez mam wahania nastroju- wkurza mnie tesciowka ktora nakreca rozne sytuacje i sie przez to stresuje no i moze tez dlatego mnie brzuch boli. Przed chwila powiedziala ze ona na moim miejscu zaplacilaby za cesarke na zyczenie albo ze trzeba kupic cos ginowi bo chodze na NFZ zeby sie mna dobrze zajal a jak ja sie wstydze to ona pojdzie i mu cos da- no kur... brak slow. Zapytala sie czy jestem spakowana a ja ze za wczesno a ona ze powinnam juz byc bo niewiadomo kiedy porod sie zacznie a ona potem nie bedzie mnie szybko pakowala sama bo nie bedzie wiedziala co i jak... zazdroszcze wam jesli mieszkacie bez tesciow bo ja mam serdecznie dosc
Rzeczywiscie chyba urodze przez nia wczesniejWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2014, 21:05
-
nick nieaktualny