Pazdziernikowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Witam
Faktycznie noc i wstawanie na siusiu to masakra. Dzisiaj chyba pobiłam swój rekord, wstawałam co półtorej godziny. Do tego naprawdę durne sny od kilku dni. Wczoraj przyszła pościel którą zamówiłam dla Marcela. Cudo. Bardzo dobrze uszyta, materiał dobrej jakości i świetna cena. Zamówię jeszcze ze dwie
Lubek jaka szczupła mama z CiebieTylko brzuszek ci urusł
U mnie strach pomyśleć ale mam juz 17kg na plusie
Ja jeszcze sobie leże, ale tez juz się zastanawiam co na śniadanie sobie zaserwowaćlubek lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Ja dzisiejszej nocy też co chwilę wstawałam na siusiu. W ogóle ostatnio coraz gorzej mi się śpi.
Może mi pomożecie: szukam grubego kocyka dla maleństwa; możecie mi coś polecić? -
Dzień dobry dziewczyny ja się wczoraj pochwaliłam że dobrze się czuje a w nocy nie mogłam spać znowu bardzo bolało mnie w pachwinach nie wspomnę że budzę się z popuchniętymi i bolącymi dłoniami a stopy jak balony. Pije dużo wody nie wiem o co chodzi z tą opuchlizną.
Miłego dnia. -
Monica wrote:Dzień dobry dziewczyny ja się wczoraj pochwaliłam że dobrze się czuje a w nocy nie mogłam spać znowu bardzo bolało mnie w pachwinach nie wspomnę że budzę się z popuchniętymi i bolącymi dłoniami a stopy jak balony. Pije dużo wody nie wiem o co chodzi z tą opuchlizną.
Miłego dnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 09:14
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:widze ze wiekszosc z nas ma juz ciezkie noce
bedziemy juz wprawione pobudkami na karmienie malucha
Jak bym teraz dobrze spała a po porodzie dopiero by się zaczęły bezsenne noce to myślę że by mnie szlag trafił i maluch na pewno by wyczuwał moją złość...A tak to już się przyzwyczaiłam i już aż takiego problemu nie będzie
-
Ale smakołyki jecie na śniadanko
Ja niestety od jakiegoś czasu nie mam apetytu do jedzenia i mam mdłości...czasami to tylko jakaś bułka z masłem przejdzie mi przez gardło,bo co nie zjem to zgaga na maksa...jakoś muszę to przetrzymać.
Miłego dzionka kochane -
hej hej
Kazda juz narzeka na noce! Dzisiaj nie miałam takiej tragedii jak np wczoraj, wnocy, ale i tak była ciężko. Wstałam, nastawiłam pranie, zrobiłam śniadanko córci i kawkę mężowi i zasiadłam do prasowania.. Jak mnie nagle zmuliło to szok! Mgdłości jak w pierwszym trymestrze! Blee Ale juz lepiej. Skończyłam prasować.
Leje jak cholera, jest smutno, buro i ponuro.. A ja musze koniecznie wyjść z domu i załatwić dwie rzeczy! W taką pogodę i z Polą.. Aż mi jej szkoda ciągnąć, ale nie mam wyboru.
Któraś dzisiaj wizytuje? Jak tak to trzymam kciuki!
P.S. Zapomniałam wczoraj wspomniej, ze Mały na wizycie ważył 2500g. Czyli przez 4 tygodnie przytył KILOGRAMA mamusia 2,5 kg
pestka, anka_a, lubek, Kajaoli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zielono mi:-))))) wrote:Ale smakołyki jecie na śniadanko
Ja niestety od jakiegoś czasu nie mam apetytu do jedzenia i mam mdłości...czasami to tylko jakaś bułka z masłem przejdzie mi przez gardło,bo co nie zjem to zgaga na maksa...jakoś muszę to przetrzymać.
Miłego dzionka kochane
ja sobie tak powtarzam jak mnie paskuda zgaga złapieAnoolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA jaka ja mialam masakryczną noc, hanie meczyly wzdecia, plakala niesamowicie az czerwona byla, niedawalismy sobie rady, w koncu w akcie desperacji wyslalam meza w nocy do apteki po kropelki, niebylo go chwile a ja juz prawie ryczalam z tego wszystkiego, na szczescie kropelki plus jej zmeczenie pomogly i na chwile zasnela,
Dziewczyny naprawde cieszcie sie z brzuszkow poki mozecie -
Malenq wrote:hej brzuchatki:)
mam pytanko: kupiłyście może już materace do łóżeczek? jaki byście poleciły?
och jak Wam zazdroszczę, prawie na finiszu:) zdrówka słoneczka:)
to kwestia upodobań powiem Ci, bo każda prawie ma innyale chyba, zaznaczam chyba, przeważa kokos-pianka. Choć sporo lateksowych się znalazło i pare gryka-pianka-kokos. Tylko koniecznie poczytaj o konkretnych firmach, bo opinie niby z tego samego materiału u różnych firm sa baaaardzo różne
Zobaczysz czas Wam tak zleci, że zaraz to Ty będziesz na finiszuMiłego!:*