Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny!
razem z koleżanką założyłyśmy sklep z ubrankami i akcesoriami dla niemowlat
Zostawcie prosze lajka na fb
https://www.facebook.com/babelusklep/
mamy teraz darmowa dostawe od 80zl i prezent od 100zl wiec zapraszam do zamowien
-
NiecierpliwaKarolina wrote:Sam
Wyciągam do niego rękę z grzechotką, a on ją chwyta i trzyma
Nie wiedziałam, że można być tak dumnym z malucha
Wow no masz być z czego dumna bo to bardzo szybko
Ja dawałam Ignasiowi grzechotkę do ręki ale na razie mało zainteresowany jestNiecierpliwaKarolina lubi tę wiadomość
-
Czy ktoras z was używa skoczków Lovi? Borys caly czas uzywa 'mini smoczka' dedykowanego dla wieku 0-2msc. Lovi ma w swojej ofercie smoczki 0-3msc a potem 3-6msc. Czy wiecie może czy te 0-3msc maja tylko tarczke wieksza od tych mini czy dzindziołka do ssania też mają ciut większego skoro sa do 3 a nie 2msc? Borys jest stosunkowo mały jak na swój wiek i nie bardzo wyobrazam sobie aby mu dać ten 3-6 juz od stycznia, a z drugiej strony czy mozna uzywac tak dlugo tego 0-2? Stad moje zainteresowanie tymi 0-3.
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy wasze dzieci tak sie poca ?? Moj Igi jest non srop mokry jak szczur czy to jest na rekach, przy cycu, czy w wozku...ubranka ma bawelniane wzzystko inne tez niema mowy o sztucznych materialach...wiec nie wiem skad ciagle wszystko ma upoconw??przez to ze jest taki gruby to kopie i sie poci sama juz nie wiem...nie pamietam czy corka tez sie tak pocilq czy to jakis niepokojacy objaw hmm
-
nick nieaktualny
-
Ja używam smoczków Lovi niesttey nie miałam mozliwosci porównania tych 0-2 i 0-3 m. My uzywamy tych 0-3 a mam już kupione 3-6 ale czy dam mu od razu jak skończy 3 miesiace to nie wiem
Najlepiej byłoby porównać wielkosć gdzieś w sklepie -
sarcia123 wrote:Dziewczyny czy wasze dzieci tak sie poca ?? Moj Igi jest non srop mokry jak szczur czy to jest na rekach, przy cycu, czy w wozku...ubranka ma bawelniane wzzystko inne tez niema mowy o sztucznych materialach...wiec nie wiem skad ciagle wszystko ma upoconw??przez to ze jest taki gruby to kopie i sie poci sama juz nie wiem...nie pamietam czy corka tez sie tak pocilq czy to jakis niepokojacy objaw hmm
Moj się poci jak jest mu ciepło. Tak caly czas to raczej nie -
sarcia123 wrote:Dziewczyny czy wasze dzieci tak sie poca ?? Moj Igi jest non srop mokry jak szczur czy to jest na rekach, przy cycu, czy w wozku...ubranka ma bawelniane wzzystko inne tez niema mowy o sztucznych materialach...wiec nie wiem skad ciagle wszystko ma upoconw??przez to ze jest taki gruby to kopie i sie poci sama juz nie wiem...nie pamietam czy corka tez sie tak pocilq czy to jakis niepokojacy objaw hmm
06.2015 - nasz aniołek:*
-
Reni@ wrote:Ja używam smoczków Lovi niesttey nie miałam mozliwosci porównania tych 0-2 i 0-3 m. My uzywamy tych 0-3 a mam już kupione 3-6 ale czy dam mu od razu jak skończy 3 miesiace to nie wiem
Najlepiej byłoby porównać wielkosć gdzieś w sklepieWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 01:30
-
Mój synek tez się nie poci. Zakładamy jedna warstwę. W domu staram się żeby nie było cieplej niż 20stopni i nie zimniej niż 19.
My mamy lovi 0-3 synek ich nie chce w ogole, wydaje mi się ze ślą niego są za duże. . A już kupiłam 3-6 zobaczymy czy te będzie chciał.
Dla porównania kupiłam tez 0-6 dr Brown i chętniej soka tego smoka. Jest dużo fakniejszy(chodzi mi o kształt- ortodontyczny). Ale tez muszę przytrzymywać bo inaczej wypluwa. -
kkkaaarrr wrote:No właśnie patrzyłam w sklepie i przez opakowanie i osłonki ciężko porównać. No nic, może po prostu kupię te 0-3 i już. W najgorszym razie będą na krótko, majątku na szczęście nie kosztują
kkkaaarrr lubi tę wiadomość
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualny
-
adrenalina wrote:Mój synek tez się nie poci. Zakładamy jedna warstwę. W domu staram się żeby nie było cieplej niż 20stopni i nie zimniej niż 19.
Ja wczoraj wyrzucilam juz lovi 0-3, teraz mamy avent 0-6. Aventu na pewno sa dluzsze niz Lovi, musial sie kilka dni do nich przyzwyczaic. Ale chyba te lovi byly fajniejsze. Mamy juz tez kupione 3-6 Lovi i ma dostac je na chrzest, ktory planujemy 22.01 -
jak Hania była mniejsza to czasem przy karmieniu miała lekko spoconą główkę, ale jej to minęło i teraz nie zauważyłam, żeby się pociła.
w domku mamy ok 21 stopni i zakładam zawsze body z krótkim lub na ramkach+ pajacyk albo bluzeczka i spodenki.
Anieńka super są te nowe dźwięki ^^
w c&a i h&m mają fajne przeceny na ubrankamąż mnie więcej nie puści do sklepu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 10:18
Chwilka84 lubi tę wiadomość
-
U nas jest dosc chłodno, 19-20 stopni, i ubieramy młodego w jedną warstwę. Body z dlugim rękawem + polspiochy lub kaftanik i spioszki. Do niedawna był tylkow w body z dlugim rękawem i skarpetkach (o ile ich akurat nie skopal). Położna powiedziała, że to ok, a jak sprawdzam kark ma zawsze ciepły.
NiecierpliwaKarolina lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015