Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasik2 wrote:Dziewczyny moje dziecko ma straszny kaszel. Jutro jedziemy do lekarza. Czy przez noc mogę jej jakoś pomóc domowymi sposobami? Póki co oklepuje plecki. Czy można zastosować maść vick, taką zapachową?
06.2015 - nasz aniołek:*
-
nick nieaktualnyPYTANIE
czy jak wczoraj kupilam pampki w Biedrze to moge wymienic je na wiekszy rozmiar ??bo obawiam sie ze te 4 jeszcze chwila i beda male a ja mam 10 paczek.
nie wiem jak odbywa sie proces wmyiany towaru w biedronce? Wie ktos ? I czy to musi byc w tej w ktorej kupulam czy obojetnie?
-
nick nieaktualny
-
Chwilka mój jest na mm ale jest na hipp o obniżonej laktozie. Lekarz się dziwi ze po takim mleku śpi tak długo. Waga rośnie więc nie mamy się czym martwić. Najwyraźniej jemu takie mleko odpowiada i jest najedzonym bo inaczej by nam nie spał.
Chwilka84 lubi tę wiadomość
-
Sarcia szalejesz z rozmiarami
obejrzałam sobie filmiki baby swimmer i też mi się spodobałou babci malutka mogła by popływać, bo uwielbia teraz kąpiele. Tylko się zastanawiam czy ten mniejszy czy większy? jaki Wy macie?
a czy któraś z Was planuje chodzić z maluszkiem na basen? kiedy się decydujecie? -
My zakupiliśmy mniejszy rozmiar baby swimmera, aby syn mógł się z nim poszaleć w wannie, jest w końcu do 12 kg. Niestety przyszedł dziurawy, czekam na drugi - oby tym razem koło było sprawne.
Od lutego planujemy z synem chodzić na basen, najpierw do brodzika. Mam tylko obawy czy chlorowana woda mu nie zaszkodzi, no i czy czegoś nie złapie, jak to na basenach bywa...
Dziewczyny, które szczepią na meningokoki - kiedy rozpoczynacie szczepienie i czym?
Kupiłam w biedronce te pieluszki dada premium, Olaf chodzi w rozmiarze 4. Są w miarę ok, ale i tak jestem zwolenniczką pampersów premium, a ewentualnie dady soft.
-
Sylwusia100 wrote:Dziewczyny ile miesięcy miały wasze maluchy jak uzywaliscie baby swimmer?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2017, 12:55
06.2015 - nasz aniołek:*