Październikowe Mamusie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Po kilku słabych nocach, w tym dwoch praktycznie w ogóle nieprzespanych i usypianiu wczoraj 1,5 godziny, Mikołaj spał od 22:30 do 3:00 i od 3:30 do 5:00. Teraz znowu przysypia. Jestem zachwycona!
Eryka, Reni@, Kasik2, kalika, Blu, Sylwia91, szynszyl, Chwilka84, diewuszka86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Dziewczyny jak uzywacie dady to w biedronce są promocyjne opakowania xxl i my wczoraj kupiliśmy 3 i 4 od razu bo niebawem przejdziemy na większe
duzo wkecej w paczce a różnica ceny 2 zl tylko
Mój na te promocyjne 4 dostał uczulenia.
Do tej pory było dobrze;/ -
My dziś jedziemy do pediatry bo maly ma jakby uczulenie. W sumie wydaje mi się ze to może potowki bo niby ma na całym ciele pojedyncze ale najwięcej w zgieciach łokci, pod pachami, na szyi i w pachwinach. Tylko dlugo to juz trwa bo ponad tydzień nie schodzi a wolę się upewnic, kąpiel w krochmalu nie pomaga, maly śpi w bodach tylko i przykryty kocykiem
-
Reniu, super dzielny Ignaś!
Aż ma się ochotę go wytulić w ramach rekompensaty za to całe szpitalne cierpienie. Niech wraca szybciutko do domu
My się chwalimy - Oliwka po raz pierwszy roześmiała się do swojego odbicia w lustrze
A tak pięknie podnosi główkę
Sylwusia100, Reni@, Blu, aneta93, diewuszka86, Anoolka, Sylwia91, marlon, Chwilka84, szynszyl, Kasik2, kalika, Eryka lubią tę wiadomość
-
Diewuszka u nas takie jedzenie kilka razy pod rząd oznaczało mój kryzys laktacyjny
wrzask małego niesamowity, a w piesi pusto, sprawdzałam laktatorem. Mam nadzieję, że u Was to tylko chwilowy kryzys.
Renia, sunshine śliczne maluszki
Wyszłam dzisiaj z mojego domowego bunkra i pojechałam na zakupy ubraniowew końcu czuje że żyje
jakie macie pomysły na ubranie dla siebie na chrzest?
Reni@, Chwilka84, kalika lubią tę wiadomość
-
aneta93 wrote:My dziś jedziemy do pediatry bo maly ma jakby uczulenie. W sumie wydaje mi się ze to może potowki bo niby ma na całym ciele pojedyncze ale najwięcej w zgieciach łokci, pod pachami, na szyi i w pachwinach. Tylko dlugo to juz trwa bo ponad tydzień nie schodzi a wolę się upewnic, kąpiel w krochmalu nie pomaga, maly śpi w bodach tylko i przykryty kocykiem
dzis zrobiesobie babeczki z mlekiem ryzowym. Chociaz ja obstawiam uczulenie na rybe, chociaz i mleko moze tez.
Ale skorka na twarzy po tej mojej diecie mu troche przechodzi.
Kapiemy w siemieniu lnianym od wczoraj. Podobno krochmal na azs i lzs za bardzo wysusza, chociaz jak to bywa ile ludzi tyle opinii i na kazdego co innego dziala.
Karolina daj znac co Ci wyjdzie z tych testow z krwi. Czytalam ze moga wyjsc dziwne rzeczy -
nick nieaktualny
-
Diewuszka u nas tez takie cos od tygodnia. Wola o cyca co chwila. Ja się nie poddaje tylko co chwila dostawiam i jak possie chwile na sucho to mleko zaczyna się robić i płynie. Nawet czuć dokładnie kiedy. Dzisiaj niestety bylismy z mezem na zakupach a mala w domu z mamą i dostała mm bo nie mialam kiedy jej odciągnąć ale malo bo nie chciala jeść a jak wrocilam to bardzo plakala i wzięłam ja na lozko, przytuliła sie do cycusia i duzo zjadla i poszla spac. Już śpi 2h
Sylwusia fajna sukienka! Jutro wrzuce fotke swojej.
Pielegniarko u nas na szczęście nic się nie dzieje po tych żółtych dadach. Oby tak bylo nadal -
Dziewczyny, zdarzył się cud, naprawdę, poplakalam się, mąż nie wiedział co się dzieje, chciał pogotowie wzywać a ja poprostu chciałam mu powiedzieć że Kubuś usnol sam e łóżeczku, tak poprostu, rozumiecie?!!!!!położyłem go i tylko ze 3 razy podnosilam żeby uspokoić,patrzył na mnie i usnol, tak poprostu i nawet go już.nie.zawijalam, pierwszy raz, trochę te ręce go wzbudzają, więc nie wiem ile ten cud będzie trwał,ale wiem ze mój hajnidek to potrafi.
Marlon, Sylwia, Niecierpliwia dołączam di Waszego klanu, ja od razu już planowałam do pracy nie wrócić,też przez to ze niedawno dostałam umowę o pracę, takto niestety na.samozatrudnienie pracowałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 19:33
szynszyl, Kasik2, Blu, Reni@, NiecierpliwaKarolina, Sylwia91, kalika, diewuszka86, Eryka lubią tę wiadomość
-
Blu wrote:jakie macie pomysły na ubranie dla siebie na chrzest?
. Wszystkie ciuchy miałam z Monnari. Bardzo polecam! Jak znajdę jakieś zdjecie, to wrzucę.
Blu lubi tę wiadomość